Nieuw

Negers en arabieren zijn verantwoordelijk voor bijna alle moorden en pogingen tot moord met vuurwapens

52 gebieden in Zweden zijn door de politie geïdentificeerd als ‘no go’ zones.

Het nieuwe spannende Zweden – Jonge mannen met een allochtone achtergrond zijn verantwoordelijk voor bijna alle moorden en pogingen tot moord die zich voordoen met vuurwapens. Dit bewijst een recent onderzoek van DN. De meesten zijn afkomstig uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Geen één van hen is een Fin, ondanks dat dit een grote immigratiegroep is in Zweden.

Het rapport van DN omvat 53 veroordeelden en 47 verdachten in een onderzoek naar schietpartijen op openbare plaatsen sinds 2013.

De meesten zijn geboren in de jaren ’90 en velen van hen wonen nog thuis bij hun ouders. Cannabisgebruik is gewoonlijk.

Van de 100 personen die verbonden zijn aan moord en pogingen tot moord waarbij vuurwapens zijn gebruikt hebben 90 stuks tenminste één ouder die in het buitenland is geboren, volgens het onderzoeksrapport van DN.

Een mogelijke verklaring is “variaties in de tijd van het aandeel van de bevolking met een buitenlandse achtergrond”, schrijft DN.

De overgrote meerderheid van de mannen, ongeveer 80 procent, heeft zijn wortels in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De meeste zijn afkomstig uit Irak, Iran, Libanon, Turkije, Somalië en Eritrea.

Latijns-Amerikanen komen slechts in drie gevallen voor, vijf personen uit de Balkan, en geen één Fin, benadrukt DN.

Het dagblad verklaart de extreme oververtegenwoordiging aan het gebrek aan werk, en schrijft als voorbeeld dat slechts 30 procent van de volwassen Somaliërs een baan heeft.

40 procent van de mannen kan worden gekoppeld aan de georganiseerde misdaad waar er veel geld te verdienen valt.

DN wijst er ook op dat het aantal onopgeloste zaken er groot is en dat in het onderzoek niet de gevallen zijn opgenomen die zijn neergelegd omdat de verdachten werden vrijgesproken van verdenking.

– Het is een feit dat het fenomeen van straatbendes en het geweld wat het veroorzaakt in bepaalde gebieden plaatsvindt, en de meesten die daar wonen zijn van buitenlandse afkomst, zegt socioloog Amir Rostami van de Universiteit van Stockholm tegen de krant.

Linda Staaf, cheffin van de operationele afdeling van de nationale inlichtingendienst, zegt dat het rapport duidt op een  mislukte integratie in Zweden en het een groot maatschappelijk probleem is voor de verschillende instanties die dit moeten hanteren.

Ze wijst erop dat er een grote negatieve maatschappelijke ontwikkeling plaatsvindt in de gebieden waar veel immigranten wonen, en dat deze gebieden zich steeds meer en meer isoleren van de rest van de Zweedse samenleving.

Uit het onderzoek van DN blijkt ook dat de meeste slachtoffers van schietpartijen, zowel doden als gewonden, buitenlandse mannen zijn.

Bron:

http://www.friatider.se/invandrare-bakom-9-av-10-skjutningar-i-sverige

http://www.dn.se/nyheter/sverige/vanligt-med-utlandsk-bakgrund-bland-unga-man-som-skjuter/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7962 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Negers en arabieren zijn verantwoordelijk voor bijna alle moorden en pogingen tot moord met vuurwapens

 1. Feniks // mei 20, 2017 om 19:17 //

  Dat er voor zulke, voor de hand liggende constateringen nog “ONDERZOEKSRAPPORTEN” nodig zijn.
  Toont het ultieme failliet van regeringen.(Brussel).
  maar die weten wij allemaal allang😆

  Like

 2. danny // mei 20, 2017 om 23:37 //

  Dat wist ik al.
  Heb ik geen onderzoeksrapporten voor nodig.
  Want onderzoeksrapporten vertrouw ik niet in zijn geheel, zeker niet als ze van de overheid komen.

  Like

 3. trebor2110 // mei 21, 2017 om 00:11 //

  De meesten zijn geboren in de jaren ’90 en veel van hen wonen nog thuis bij hun ouders. Cannabisgebruik is gewoonlijk.

  waarom moet er bij staan dat cannabis gebruik gewoon is , net of dat dat je een moordenaar maakt

  Like

 4. @trebor2110

  Het artikel is voornamelijk gebaseerd op informatie van het links-liberale dagblad DN, Dagens Nyheter, wat bekend staat om zijn wegkijken en excuses aandragen voor de criminaliteit van immigranten. Misschien een beetje ongelukkig en misbegrepen, maar Ik heb deze zinsnede in de vertaling meegenomen om juist duidelijk te maken hoe de goedmens toch altijd weer een alibi vindt voor de misdadigheid van allochtonen. Wat dus duidelijk door jou is opgemerkt.

  @danny

  Het is winst dat een links goeddeugmens medium als DN nu eindelijk is nieuws brengt wat voor velen geen nieuws is. Dagens Nyheter brengt een bericht naar buiten wat slechts voor een paar maanden geleden door hetzelfde dagblad als racismefascismenazisme bestempeld zou worden.

  Liked by 2 people

 5. Wanneer linkse media met dit soort feiten naar buiten komt dan is het
  1) schier onmogelijk om het nog langer onder het tapijt te vegen,
  en
  2) in de praktijk met een aan -heel grote- zekerheid grenzende waarschijnlijkheid nog erger dan dat zij U willen doen geloven.

  Feit: ‘links’ en ‘geloofwaardig- cq betrouwbaarheid’ is al héél erg lang een héél erg slechte combinatie gebleken !

  Like

 6. @Axel

  Ik bemerk in de Zweedse MSM dat men de probleemformuleringen van de oorsprong uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika steeds minder ontwijkt, en soms zelfs het lef heeft om zo nu en dan en nu hier vandaan sporadisch de vinger op de zere plek te leggen. De windhaantjes draaien met de wind mee. Tevergeefs, als de nieuwe tijd aanbreekt komen ze op het matje. En zal rommel het rechtvaardig en toch beslist naar de galg sturen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s