Nieuw

HEAR HEAR, Vernietiging door diversiteit

Waarden en tradities worden opgeofferd voor een multi-culti utopie. Ons Europa is stervende. Onze toekomst wordt bedreigd.

Wij zijn verbonden in onze identiteit door meer dan 1000 jaar Europese geschiedenis en moeten dit doorgeven. Jullie willen ons denken en spreken blokkeren en zorgen voor een zieke tijdsgeest. Jullie leggen ons tolerantie en diversiteit op maar jullie bedoelen zelfhaat, zelf-ontkenning en zelf-afschaffing. Jullie ondersteunen en houden van het vreemde en haten en bevechten wat eigen is…

Enfin, luistert u zelf…

  • Zukunft für Europa – Identitäre Bewegung

Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1527 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

1 Comment on HEAR HEAR, Vernietiging door diversiteit

  1. Republikein // mei 21, 2017 om 12:21 //

    Ja, is er nog tijd, ben al in mijn herfst dus beste landgenoten, bedankt en tot ziens, ennuh…hou je gemoed erin.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: