Nieuw

Nigel Farage schopt Jean Kloot Juncker effe onder z’n ballen

Transcript EuroscepticsNL

Stel je eens voor: je nodigt een belangrijke gast uit voor een diner. Je hebt je goed voorbereid want er moest worden gesproken over een aantal belangrijke, vertrouwelijke zaken.

Je dacht dat alles goed was gegaan, maar al snel vertelt je gast de buitenwereld dat jij, de gastheer, begoocheld bent. Hij zegt dat je in een ander sterrenstelsel leeft.

De inhoud van de gesprekken wordt vervolgens gelekt aan een oppositiekrant en er wordt aan toegevoegd dat het eten ook niet zo lekker was. Een paar dagen later, als blijk van extreme prikkelbaarheid, wordt door die gast ook nog de nationale taal belachelijk gemaakt. Dat zag er trouwens een beetje knullig uit, nu bij het Eurovisie Songfestival 90% van de liedjes in het Engels werd gezongen.

Als jij de gastheer bent en je bent zo behandeld door iemand waarvan je dacht dat hij belangrijk was en dat je hem kon vertrouwen, denk ik dat je je moet afvragen of je het wel tegen een redelijk mens hebt. Ik betwijfel, meneer Juncker, of dit normaal gedrag van u is in Luxemburg, want in elk deel van de beschaafde wereld zou dit gedrag worden gezien als gedrag van een grote pestkop. Ik zal u zeggen dat deze poging tot pesten van de Britten niet werkt. 68% van de Britten wil inmiddels een Brexit. En daarbovenop eist dhr. Barnier ook nog eens een belachelijke som losgeld van 100 miljard euro.

Het wordt tijd dat we volwassen en redelijke eisen van de EU krijgen, anders zullen wij onszelf gedwongen zien om weg te lopen bij de onderhandelingen voor het eind van dit jaar. We kunnen geen twee jaar tijd verspillen aan deze farce, er is een grote wereld daarbuiten. Ik ben het zeer zelden eens met marxisten, maar misschien had dhr. Varoufakis wel gelijk over onderhandelen met de EU: “het is een technocratie die zich wanhopig vastklampt aan zijn eigen exorbitante, onwettelijke macht.

U mag de Griekse democratie dan wel vernietigd hebben twee jaar geleden, maar dat gaat u ons niet flikken.

 • Nigel Farage: “De EU wil de Britten pesten – maar het zal ze niet lukken”


Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1459 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

9 Comments on Nigel Farage schopt Jean Kloot Juncker effe onder z’n ballen

 1. Republikein // mei 19, 2017 om 03:15 //

  Die vent ken wel aardig lulle, en dan die betoeterde snuitjes….

  Liked by 1 persoon

 2. JackvanderVeen // mei 19, 2017 om 05:45 //

  Juncker moet niet onder zijn ballen geramd worden maar ontiegelijk er TEGENAAN.
  Eigenlijk verwachtte ik,dat Farrage de psychische conditie van Juncker, bedwelmd door een nevel van alcohol, aangehaald zou hebben. Doch daar zette het Farrage-spiegelbeeld waarschijnlijk een beperking neer.

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // mei 19, 2017 om 13:12 //

  Nigel Farage is natuurlijk hét gezicht van de UKIP in het Europese Parlement, helaas doet de partij het in Groot-Brittannië erg slecht momenteel, veel gekrakeel binnen de partij en de kiezers lopen vrij massaal weg. Het zal Farage niet veel doen, zijn grote thema; Engeland uit de EU is geslaagd en wacht op de afwerking. Mission acomplished dus. Hervorming van de EU lijkt niet waarschijnlijk, vraag is dit hoe het imploderen zich gaat voltrekken; met of zonder wapengekletter. Het is een reus op lemen voeten en hij staat op het punt van omvallen, pro-EU partijen als D66 zien het nog altijd niet en verkeren nog altijd in de ontkenningsfase, best bijzonder voor een partij met zoveel pseudo-intellectuelen.

  Liked by 3 people

 4. Tijl Uylenspiegel // mei 19, 2017 om 13:13 //

  Mooie vertaling trouwens!

  Like

 5. Agree Tijl

  Like

 6. No credits for me Tijl 😉

  Like

 7. Edjan // mei 20, 2017 om 11:18 //

  Juncker ballen? Sinds wanneer? O ja, als het er om gaat niet-criminele blanken te treiteren.
  (lees Duchesne maar)

  Liked by 2 people

 8. Die juncker moeten ze aan de varkens voeren.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: