Nieuw

Islam = nazisme

Ik heb een korte samenvatting nodig dat dat zo is, voor in de toekomst. Heel veel korter dan ik het hier opschrijf gaat denk ik niet. Korter zou zijn om alleen het vetgedrukt te nemen, maar dan mis ik de uitleg. Ik zou heel veel onderbouwende linkjes in de tekst kunnen zetten, maar als ik het in plaatjesvorm wil herhalen (en dat gaat gebeuren in de toekomst) dan zijn de links niet klikbaar, dus heb ik ervoor gekozen ze weg te laten.

Islam = nazisme

Het Führerprincipe – Mohammed is de onbetwiste baas. Het grote voorbeeld voor elke moslim. Een cartoon over deze roofmoordenaar, slavenjager, pedofiel, massamoordenaar en kleuterneuker leidt ogenblikkelijk tot wereldwijde rellen en brandende ambassades. Het ruime merendeel van alle moslims in welk land ook ter wereld vindt geweld en moord gerechtvaardigd als hun profeet beledigd wordt.

Het Blüt und Boden prinzip – Het is de meest essentiële van alle koranische opdrachten om de hele wereld aan de islam te onderwerpen. Gebied dat eens islamitisch geweest is, kan nooit of te nimmer meer niet-islamitisch worden. Vandaar de woede over het verlies van Andalusië en dat ISIS ook Zuidoost-Europa ingekleurd had op hun kaart van het kalifaat. Besef dat elke moskee, ook in Nederland, ‘veroverd’ gebied markeert wat nooit meer on-islamitische mag worden.

De endemische Jodenhaat – Het was het lichtende voorbeeld voor elke moslim zelf, Mohammed, die bij Khaybar honderden Joden de keel doorsneed. De Dag des Oordeels zal in Islam niet komen tot de laatste Jood gedood is. Dat is pas een Endlösung.

De vrouw als broedmachine – De islam is ronduit racistisch tegen vrouwen. Vrouwen zijn tweederangsburgers. Vrouwen hebben minder rechten voor de wet en bij de verdeling van de erfenis. Bij verkrachting is een vrouw schuldig aan overspel, tenzij zij haar gelijk kan bewijzen met vier mannelijke getuigen. De vrouw is een broedmachine voor jihadi’s, zonder rechten.

Übermensch – Untermensch – De islam verdeelt de mensheid en de wereld in tweeën. De Dar-el-Islam, het huis van vrede en de Dar-el-Harb, het huis van oorlog. Apartheid. De gelovigen en de ongelovigen. Op die laatsten worden de meest grove beledigingen losgelaten. De regels voor dhimmies onder islamitische bestuur zijn werkelijk om van over je nek te gaan.

Voor een veel uitgebreidere uitleg kunt u terecht bij de onverschrokken Martien Pennings. En dáár valt niks aan toe te voegen dus dat ga ik hier niet doen.

Verbeteringen, verkortingen, indikkingen, als het kernachtiger kan, zijn meer dan welkom. De hele bedoeling van dit ‘intermezzo’ is een linkje te hebben en een plaatje, waar ik naar kan verwijzen zonder het elke keer weer helemaal opnieuw uit te moeten schrijven.

Voor meer over dit onderwerp hield ik ooit een archiefje bij onder de titel: Islam, nazisme en antisemitisme >>

 

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Islam = nazisme

 1. Daniel // mei 19, 2017 om 13:43 //

  Uiterst suggestief artikel zonder betrouwbare bronvermelding. Voor wie werkt de schrijver eigenlijk? Mossad?
  Alleen al dit citaat van Pennings waar naar wordt verwezen is geen zuivere koffie: “Als er een oerbron van het Kwaad bestaat op deze aarde, dan is het de islam, een nazisme avant, pendant et après la lettre. Het relatief Goede wordt gevormd door de Joods-Christelijk-Verlichte traditie en Israël.” Heeft iemand zich ooit in het Judaisme verdiept eigenlijk? Ik weet zeker van niet. Heeft iemand ervaren hoe de Palestijnen worden behandeld door Israel?

  Like

 2. Greengo // mei 19, 2017 om 14:32 //

  @Daniel, interessant .. hebt gij een betrouwbare link om dat ‘Judaisme’ te bestuderen? Ik houd mij, bij deze, aanbevolen. Dank.

  Like

 3. @Daniel // mei 19, 2017 om 13:43

  Weerleg maar één van mijn stellingen, dan schop ik je beweringen wel onderuit.

  Liked by 2 people

 4. Tijl Uylenspiegel // mei 19, 2017 om 16:34 //

  “Heeft iemand ervaren hoe de Palestijnen worden behandeld door Israël?”
  Daar ga ik zo van over mijn nek! Hoe denk je dan dat je behandeld wordt na zoveel afgrijselijke aanslagen op onschuldige mensen?
  Palestijnen? Dat is de enige overdraagbare ‘titel’ ter wereld van ‘vluchtelingen’ uit het gebied Palestina , aangezien de gemiddelde leeftijd van Arabieren niet zo bijster hoog is is het zeer twijfelachtig of er nog wat “Palestijnen” bestaan die de oorlog hebben meegemaakt waaruit de bezetting is ontstaan. Het gebied Palestina was voorheen illegaal ingenomen door Jordanië, tijdens de oorlog zijn de gezamenlijke troepen van de omringende Arabische landen tegen alle verwachtingen in verpletterend verslagen en heeft Israël geweigerd het veroverde gebied terug te geven, Palestina is derhalve niet bezet maar betwist. Voorafgaand aan de oorlog hadden de Arabische landen de ter plaatse wonende Arabieren aangeraden tijdelijk weg te gaan, zij zouden de Joden weleens even de zee indrijven (lees uitmoorden). In plaats daarvan kregen ze een geweldig pak slaag.

  Liked by 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel // mei 19, 2017 om 16:34

  aangezien de gemiddelde leeftijd van Arabieren niet zo bijster hoog is
  ———–

  Hoho. De levensverwachting van Arabieren in Gaza behoort tot de hoogste in de islamitische wereld. Het obesitaspercentage trouwens ook.

  Like

 6. zonnigbrazil // mei 19, 2017 om 17:55 //

  Heel kort………… Alles wat geen Islam is moet AUSRADIERT WERDEN. (nazi-regiem met uitroeien van de Joden en sigeuners) Uitroeien tot en met de laatste. Geen overlevenden.

  Alleen de Islam telt, de rest moet vernietigd worden, ook alle Christenen en anders gelovigen!
  De hele wereld is van hen en moet als zodanig in feitelijk bezit worden genomen.
  Geen erkenning van andere culturen, gewoontes, tradities en geloven en in een wereld van alleenheerserij door de mannen waarin vrouwen niets waard zijn en een onmenselijk leven lijden van opsluiting, mishandelingen en verkrachtingen. Alles volgens de grootse pedofiel en lustmoordenaar Mohamed.
  Aldus worden we overspoeld dor een stel fanataci. die echt volledig tot staan moet worden gebracht, terug gedreven naar Afrika en nog beter……. uitroeien tot en met de allerlaatste.!!!!

  Like

 7. Cor leonis // mei 19, 2017 om 19:01 //

  @Daniël,

  De haat tegen de staat Israël is een onuitroeibare ziekte. Zelfs op diverse christelijke sites wordt Israël met regelmaat gedemoniseerd en grof geschoffeerd. Men ziet de huidige staat Israël niet als een uitvloeisel van Gods Heilsplan. Ze komen met de meest onzinnige on-Bijbelse argumenten om hun gelijk te verdedigen. De een nog dwazer dan de ander. De Holocaust wordt een verzinsel genoemd, gaskamers zijn er nooit geweest en de aloude bloedsprookjes waar de kerken zich eeuwenlang aan schuldig hebben gemaakt, zijn ook weer helemaal terug. Al deze ophitsers gaan volledig voorbij aan het feit dat het land Israël al duizenden jaren het hartland vormt van de nazaten van Jakob. De Bijbel maakt duidelijk dat het om een eeuwig verbond gaat. Niemand anders kan aanspraak maken op dit door God gesloten eeuwig verbond met de kinderen van Israël. Of je dit nu wel of niet gelooft, leuk vindt of niet. Israël is nog steeds Gods uitverkoren volk! Iedere natie die opstaat tegen Israël zal zijn vingers branden, omdat God persoonlijk zal ingrijpen.

  http://www.franklinterhorst.nl/De%20Palestijnen%20en%20hun%20fantastische%20fabels%20over%20hun%20geschiedenis.htm

  https://ejbron.wordpress.com/2014/11/09/video-het-verzonnen-volk-wat-is-palestina-wie-zijn-de-palestijnen/

  http://www.franklinterhorst.nl/Palestina%20creatie%20van%20Romeinse%20keizer%20Hadrianus.htm

  https://zlj13051967.wordpress.com/2016/12/28/geen-enkele-oorlog-heeft-zo-lang-geduurd-als-de-jihadkolonisatie-oorlogdie-nog-lang-niet-afgelopen-is-tegen-joden-en-israel/

  Like

 8. danny // mei 19, 2017 om 23:15 //

  @ Daniel

  Man je weet niet waar je over hebt kerel.

  Ga je eens verdiepen wat de hamas en fatah de isrealis allemaal aandoen.
  Hoe de palestijnen hun woongebied hebben verkregen.
  Israel is de enige democratie in het MO.
  De omringende landen van Israel willen Israel alleen maar vernietigen.

  In mijn ogen kom jij antisemitisch over beste Daniel.

  Liked by 1 persoon

5 Trackbacks / Pingbacks

 1. Annabel Nanninga ziet spoken – Fenixx.org
 2. Parijs – moslim martelt Jodin en smijt haar uit het raam – Fenixx.org
 3. Gemeente Enschede zet nazi-knokploeg in om islamcritici te weren- Antifa roept op tot moord – Fenixx.org
 4. Gemeente Enschede zet nazi-knokploeg in om islamcritici te weren- Antifa roept op tot moord – Zeepertje.com – Facts Fun & News on ISLAM, "The religion of peace"
 5. Volgens minister Sander Dekker ( VVD ) radicaliseer je als je een kerkje bouwt en er een kruis naast plaatst

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: