Nieuw

Ik vraag me af of ze daar bij het Openbaar Ministerie zelf wellicht ook pedofiel zijn en hierom hun eigen soort moeten verdedigen

Het is gewoonweg ongehoord dat justitie in beroep gaat tegen de straf opgelegd aan een vader die zijn eigen dochter heeft beschermd tegen een pedofiel. Moeten we alles dan zo maar pikken en op zijn beloop laten gaan? Moeten wij wachten tot de plaatselijke veldwachter eindelijk eens van zijn vrouw afklimt om in actie te komen op het moment dat het al te laat is? Onze regering heeft als taak om ons en onze kinderen te beschermen en hiervoor hebben ze een compleet justitie apparaat tot hun beschikking. Deze gaan echter pas iets doen op het moment dat het te laat is en ze enkel nog kunnen komen vertellen dat het vervelend is en dat ze alles in het werk gaan stellen om de dader te pakken. Als het kalf verdronken is, ach barst vul dat zelf maar in.

Mario Haazen is een held, niets meer en niets minder. Hij hoort niet in een cel maar hij hoort bij zijn dochter te zijn die hem nodig heeft zodat ze samen de gebeurtenissen kunnen verwerken en deze een plaatsje kunnen geven. Hij heeft de pedofiel zwaar mishandelt dat klopt maar enkel en alleen om zijn dochter te beschermen omdat de politie niet bereid bleek om actie te ondernemen. Een en ander staat beschreven in onderstaande artikel.

Vader slaat pedofiel ziekenhuis in en wordt nu beschuldigd van poging tot moord

De pedofiel, Jack S., probeerde zijn dochter in te palmen terwijl hij zich voordeed als een zeventien jarige jongen. Hij probeerde naaktfoto’s van het veertienjarige meisje te bemachtigen 1en hij probeerde een afspraakje met het kind te maken. De politie had er toen heen kunnen gaan maar ze hadden geen tijd, ze moesten waarschijnlijk auto’s flitsen die 5 kilometer per uur te snel reden of fietsers bekeuren die in het winkelcentrum aan het fietsen waren. De politie weigerde dus om de reeds eerder veroordeelde pedofiel op te pakken en dwongen om die reden de vader van het meisje om zelf tot actie over te gaan. De rechtbank van Den Bosch veroordeelde Mario Haazen tot 10 maanden gevangenisstraf terwijl justitie 6 jaar had geëist wegens poging tot moord. Men had de vader al van te voren gewaarschuwd dat hij niet voor eigen rechter moest gaan spelen. De vader waarschuwen lukt wel maar de pedofiel oppakken daar hebben ze geen zin in of geen tijd voor, vreemde zaak lijkt mij dit in elk geval.

Twee gebroken onderarmen en wat sneeën op zijn been en hoofd is volgens het OM tegenwoordig al een poging tot doodslag. Zelfs de laffe linkse Nederlandse rechtbank was van mening dat dit wel een beetje overdreven was en kwam vandaar tot 10 maanden en dat is natuurlijk al een veel te hoge straf voor iemand die de samenleving een stukje veiliger probeerde te maken en enkel en alleen de klootzak die achter zijn kind aanzat een lesje wilde leren. Van mij had de pedofiel nog wel wat meer mogen breken dan enkel zijn armen.

Waarom wordt de pedofiel in bescherming genomen door justitie? Mogelijkerwijs kunnen onderstaande artikelen hierin wat meer duidelijkheid verschaffen.

Demmink: too big to fail

Demmink, Donner en Dettmeijer drinken op de Doofpot

Echter met D’66, PvdA en Groen Links zwaar over vertegenwoordigt bij de rechters en de laffe en lakse wijze waarop er omgegaan wordt met pedofielen kan ik als geboren doemdenker er nog wel een reden meer tegenaan gooien.

Kindbruidjes worden ook in Nederland ‘legaal’ binnen gelaten en moslims kunnen ook in Nederland ‘gewoon’ met een jong meisje samenleven. Gedwongen huwelijken uit naam van de islam zijn volgens politiek Den Haag ook al geen probleem meer dus een internetdate tussen een volwassen man en een jong meisje moet dan toch ook kunnen?

Een beerput heeft normaal gesproken wel een bodem echter wanneer ik nu zie dat in Nederland een pedofiel door justitie in bescherming genomen wordt en een vader die het voor zijn kind opneemt als het aan justitie ligt voor jaren achter de tralies verdwijnt dan mag ik gerust hardop concluderen dat deze beerput in elk geval een bodemloze put is.

Is het oogluikend toestaan van pedofiel gedrag weer een stapje verder in de richting van een islamitisch Nederland?

met groet Bolo

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2068 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

15 Comments on Ik vraag me af of ze daar bij het Openbaar Ministerie zelf wellicht ook pedofiel zijn en hierom hun eigen soort moeten verdedigen

 1. Ja, volledig met je eens. Die pa verdient een standbeeld, alleen al omdat ie gedaan heeft wat in vroegere tijden bij ons in het dorp standaard procedure was. Alleen daar sloegen ze de kinderschenner met de klomp net zolang op z’n flikker tot de plaatselijke verldwachter slechts vast kon stellen dat ’t een duidelijk geval van zelfmoord betrof. Of er ging een extra baaltje door de dors- en hakselmachine. Maar meestal was het allemaal heel humaan en werd er hooguit iemand hangend in de nok van een hooischuur gevonden. Waar blijft de tijd.

  Liked by 1 persoon

 2. Hoezo vraag je je dat af. Het is de afgelopen tijd toch al vaker in het nieuws geweest dat bobo’s bij het OM kinderporno op hun computer hadden of verdacht werden sex te hebben gehad met minderjarigen. Je moet eens weten wat er bij die zogenaamde elite allemaal gebeurd,

  Like

 3. Duchesne // mei 19, 2017 om 22:42 //

  Bolo, ik denk dat je een ding over het hoofd ziet: de politie is er niet om burgers te beschermen maar om te zorgen dat de staat zijn geld krijgt. Dat burgers “beschermen” een bijkomstigheid is van die taak is precies dat, een bijkomstigheid. Meestal krijgen daders van gewelddadige delicten lage straffen omdat er geen financieel verlies is voor de staat, maar in dit geval is er wel verlies…. namelijk een verlies van macht. Vandaag een vader die recht in eigen hand neemt, morgen een dorp dat weigert belasting te betalen…gerechtigheid komt niet vanuit de overheid maar vanuit de burger….ala rechtvaardigheid de norm was zouden politici mest voor het bietenveld zijn.

  Like

 4. De tijd dat ze nog iets voor ons deden is al heel lang achter ons en het moment dat je het recht in eigen hand gaat nemen is eveneens al mijlen ver achter ons, je kunt niet anders meer dan je eigen en je naaste zelf beschermen en dit is mede mogelijk gemaakt door decennia lang bestuurlijk landverraad en falen vanuit Den Haag

  Like

 5. Duchesne // mei 19, 2017 om 23:39 //

  Je hebt mail Bolo

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // mei 20, 2017 om 00:01 //

  Inderdaad politie en justitie worden met de dag ongeloofwaardiger, de Pool die twee grootouders en hun kleinkind in één gigantische klap van de wereld reed kreeg uiteindelijk in hoger beroep een gevangenisstraf maar alleen omdat de vader in het nieuws kwam omdat hij bij de uitspraak tot een lullige taakstraf door het lint ging en een stoel naar de rechter smeet. Omdat het toen groot in het nieuws kwam konden ze niet anders dan hem uiteindelijk toch maar een straf te geven. Waar hij uiteindelijk onder vandaan kwam omdat zijn vriendin in Polen moest bevallen! Ik meen het serieus als ik zeg dat ik mij er steeds meer over verbaas dat burgers niet veel vaker het recht in eigen hand nemen. Vrachtwagenchauffeurs wiens lading gestolen wordt doen geen aangifte meer, dat is niet zo gek want ze zijn een hele dag kwijt en moeten vervolgens een afspraak maken om over een paar weken om aangifte te mogen doen. Mogen ja want dat schijnt tegenwoordig een privilege te zijn! Pakkans van de daders? Nihil! Nadat ik aangifte had gedaan van inbraak op mijn bootje kreeg ik later zwart op wit van de politie te horen dat “er verder geen stappen werden ondernomen”, het viel nog mee dat er niet bijstond “je zoekt het maar uit !”. Natuurlijk, iedereen snapt dat ze er geen team van zes man opzetten maar helemaal niks ! En dat dan ook hardop durven zeggen !

  Liked by 1 persoon

 7. Henk der Niederlànder // mei 20, 2017 om 00:25 //

  Leer je nou eens neer te leggen bij het Nederlandse rechtsysteem.
  Als je velketje toevallig wit is ben je tegenwoordig de lul.
  Zo simpel zit het verhaaltje in elkaar.
  Bij jou is poen te halen om linkse hobby’s te financieren en de rechtbanken en aanverwante kutzooi vinden dat wel goed.
  Dus pas je aan aan het stalinistische gedoe en je komt niet in de trammelant.
  Zo moeilijk is het allemaal toch niet.
  Of zie Ik het allemaal verkeerd.

  Liked by 3 people

 8. skeeter // mei 20, 2017 om 01:20 //

  Het Nederlandse rechts apparaat is ziek en verrot tot op het bot en er is helaas geen kuur behalve het uit te roeien. Het beschermen van je dochter is een natuurlijk recht en een rechter die daar anders over denkt mag van mij worden opgeknoopt of voor het peleton verschijnen.

  Liked by 2 people

 9. JackvanderVeen // mei 20, 2017 om 01:28 //

  Skeeter,het nederlandse rechtsapparaat is ziek en verrot inderdaad, maar alles eromheen, inclysief toezichthouders, ook. Mij lijkt alles een echte pedofielecaste.

  Liked by 1 persoon

 10. skeeter // mei 20, 2017 om 01:50 //

  @ Jack,
  Vanzelfsprekend dat de pedo’s natuurlijk hun eigen trekpop daar aanstellen als rechter.
  Maar ja als je de pedofielen jacht opent is het meteen burger oorlog.

  Like

 11. Republikein // mei 20, 2017 om 03:51 //

  Het wordt hier steeds veiliger.
  Leuk bericht en doet me denken aan een liedje van Loeki Knol, het klonk zo:
  Wat heb je nou aan algebra, als je naar de klote ga!
  Dacht ik tenminste, niet dan, ja toch?
  Een vooruitziende blik uit de jaren 70 en muzikaal via de ether.

  Liked by 1 persoon

 12. @Duchesne weet niet waar je deze hebt heen gestuurd maar ik heb niets ontvangen……

  Like

 13. Duchesne // mei 20, 2017 om 09:26 //

  Mail gehad van rommel, ligt in de kroeg …

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Turkse pedofielen mishandelen en verkrachten dertienjarig meisje in haar eigen huis – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: