Nieuw

De dhimmie hoofdcommissaris van Amsterdam heeft de hoofddoek helemaal zelf bedacht

Aldus Faat:

De hoofdcommissaris was daar al lang mee bezig en die had echt niet nog een extra zetje nodig van de toneelstukjesverbiedster.

Politiechef opperdhimmie Pieter-Jaap Aalbersberg nam ook zelf aangiftes tegen Geert Wilders op.

Faat heeft helemaal geen tijd voor dit soort onzin, want ze werkt 16 ( ! ) uur per dag aan het ‘organisatie-ontwikkelprogramma Politie van iedereen‘. (En een beetje meer van Marokkaanse terroristen 1, 2, 3.)

Uit de werkelijk schokkende 3 linkjes naar GeenStijl blijkt dat Marokkaanse jihadisten de Amsterdamse politie zo’n beetje onder totaalcontrole hebben. Dan moet je niet meer allochtonen binnen willen halen door een hoofddoek toe te staan, maar moet je onmiddellijk beginnen het politiekorps te zuiveren van deze nazi’s en hun handlangers.

Het is een wonderlijke man deze Pieter-Jaap Aalbersberg. Zo kan hij ook als enige door een volle Amsterdamse binnenstad (lucht)fietsen op Koningsdag, waar anderen er te voet nog niet doorkomen.

Op Koningsdag fietst Pieter-Jaap Aalbersberg door de binnenstad van Amsterdam. Alleen, in zijn politie-uniform. Toeristen vragen de weg naar het Paleis op de Dam. Dronken jongeren proberen bij hem achterop te springen. Ze zien een onopvallende, grijze politieman op zijn fiets.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9598 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on De dhimmie hoofdcommissaris van Amsterdam heeft de hoofddoek helemaal zelf bedacht

 1. Hahahahahhahahha tjah mevrouw dr status qua gevoel hahahahahhahaha
  Wat een tering zootje bij die blauwhelmen zeg .
  En dan 16 uur per dag werken op je dikke moslim togus zitten is geen werken schat dat is gewoon 16 uur per dag een nog dikkere couscous reet kweken vatsig varken .

  Liked by 1 persoon

 2. In Marokko en Turkije dragen politieagentes trouwens geen hoofddoek

  Like

 3. Esperanza // mei 20, 2017 om 16:00 //

  SVP ff de spam checken, Fub, d’r is wat niet doorgekomen hier.

  Like

 4. Esperanza // mei 20, 2017 om 16:13 //

  Misschien lukt het zonder de link bij te voegen:

  Ging om foto van agentes in Marokko en Turkije tot nog toe.

  Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) heeft op zijn Facebookpagina scherp uitgehaald naar de uitspraak van SP.A-burgemeester Hans Bonte. Die had donderdag in ‘Terzake’ zijn goedkeuring uitgesproken om onder politiekorpsen hoofddoeken toe te laten als onderdeel van het uniform.

  In de reacties deelt de staatssecretaris in een korte toelichting nog een scherpe sneer uit naar de Vilvoordse burgemeester. “Ter vervollediging: In Turkije mogen vrouwelijke politieagenten vanaf 27/08/2016 een hoofddoek dragen. Na de vermeende coup heeft Erdogan dat ingevoerd. Tot grote ergernis van veel Turkse dames. Holt Bonte Erdogan achterna?”

  Like

 5. Esperanza // mei 20, 2017 om 16:17 //

  Onder de ‘(lucht)fietsen’ link naar het AD artikel lees ik dat het een christengekkiie is, die Pieter-Jaap Aalbersberg ….

  Like

 6. Esperanza // mei 20, 2017 om 16:30 //

  Zo, nu niet verder zagen maar even gras maaien.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s