Nieuw

Blok houdt vast aan hoofddoekverbod politie

Minister Blok ziet niets in het toestaan van hoofddoekjes bij de politie. Geloofsuitingen zijn niet te combineren met het politie-uniform, laat een woordvoerder van het ministerie van Veiligheid en Justitie weten “Een uniform straalt neutraliteit en uniformiteit uit.”

De minister reageert op het bericht dat er bij de politie in Amsterdam wordt gesproken over het toelaten van vrouwen die een hoofddoek bij hun uniform willen dragen. Zo’n maatregel zou kunnen bijdragen aan het binnenhalen van voldoende personeel met een migratieachtergrond, is de redenatie.

De Amsterdamse politiechef Aalbersberg vindt dat de helft van de nieuwe agenten in Amsterdam van allochtone afkomst zou moeten zijn. Nu is dat 18 procent.

Lees verder:

http://nos.nl/artikel/2173866-blok-houdt-vast-aan-hoofddoekverbod-politie.html

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4124 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

1 Comment on Blok houdt vast aan hoofddoekverbod politie

  1. Sharia-uniform bij een politie-uniform, dat is geen goede combinatie.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: