Nieuw

U stond erbij en liet het gebeuren, omdat niet uw website onder vuur lag

Door: Roderick Veloo

Het hoge woord is eruit. Hoofdofficier Bart Nieuwenhuizen zei dinsdag waar al weken omheen gedraaid werd: in een fatsoenlijke samenleving heeft een website als GeenStijl geen recht van leven. Het omslachtig gedraai van columnisten, journalisten en ministers – over adverteerders bewustmaken – is aan deze hoofdofficier niet besteed. Verfrissend helder tussen alle huichelarij: de stekker moet er gewoon uit.

Na de uitzending van Brandpunt bleef ik achter op de bank, alleen met die woorden. Dat een website als GeenStijl ‘geen recht van leven’ heeft. Wat bedoelde Nieuwenhuizen? Euthanasie of aborteren? Geen recht van leven is meer dan de stekker eruit. Geen recht van leven vraagt ook om vroegtijdig ingrijpen, nog voor dat het tot leven komen kan. Plannen, ideeën en gedachten met een condoom erom.

Lees verder:

https://www.rtlz.nl/opinie/column/roderick-veelo/de-moord-op-geenstijl-is-in-volle-gang

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4447 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

15 Comments on U stond erbij en liet het gebeuren, omdat niet uw website onder vuur lag

 1. Ja hoor het is weer etenstijd dingdong mn deurbel en wat scherst mijn verbazing ? ..not !
  Een inzamelnegert volgens mij zo uit Lampedusa ik open de deur en hij begint van wal te steken
  lag nog even voor in mn mond om te vragen of ie met de boot was gekomen maargoed ik hield me in .
  Meneer ik zal het kort houden begon hij ‘ nou actie reactie nietwaar dus ik zeg tegen m ik ook en sloot de deur weer .
  Uitdrukking op het gezicht deed me aan de priceless memes denken :).
  http://www.collegehumor.com/post/7041849/wife-trolls-husband-with-coyote-texts
  Overigens Bart Nieuwenhuizen zn stekker moet er ook uit .

  Liked by 2 people

 2. Duchesne // mei 18, 2017 om 16:21 //

  Bart Nieuwenhuizen, net vordst de shit van corruptie en andere misstanden bij de politie Eindhoven boven kwamen drijven snel afgvoerd naar Den Haag, incluis zijn meest trowue vazallen die zodoende onderzoeken en de gevolgen daarvan ontliepen, de opvolgers met de ellende opzadelend…..

  Meneer Nieuwenhuizen heeft vrieden met een eer grote machtspositie, zeer benieuwd welke tegen prestatie hij daarvoor heeft geleverd want op kunde en capaciteit hadden anderen zijn baan gehad. Ik keek hem een keer recht in de ogen tijdens een zeer delicate zaak en ik zag een zeer betrapte blik, de man is in mijn optiek een politieke marionet en niks anders. Iedere keer als ik hem zie zegt een stemmetje in mijn hoofd: daar heb je nou een echte boef, een echte slaaf van de grote heren….

  Liked by 1 persoon

 3. Like

 4. Net zo een inteelt hoofd als die Ivo opstelten familie van elkaar ?

  Like

 5. Duchesne // mei 18, 2017 om 18:01 //

  Het aanpakken van Geen Stijl vind ik aan de ene kant logisch, het zijn grote betaald om te etteren hufters en soms uitermate respectloos naar mensen toe, de macht van de pers zeg maar, aan de andere kant….eenmaal een succesvolle vervolging en waar stopt men, de volgende ….Fenixx? Dit soort acties van Justitie, zeg maar gewoon de linkse politiek en het einde vrije meningsuiting is weg.

  Er lopen in dit land schoften rond die in overheidsdienst, dwz, betaald vanuit de overheid, vervolging om politieke redenen uitvoeren, soms direct via justitie, soms via civiele advocaten met de zegen van de rechtbanken, kwestie van de juiste rechter bij jou zaak kunnen voegen door machtspositie als je de zaak op de rol aanmeld. Er is wel een recht en wetsboek maar er zijn vele soorten rechters, van gemotiveerde mensen die hun kennis inzetten voor de samenleving tot vieze mannetjes die hun macht gebruiken om hun frustraties en arrogantie uit te leven op machtelozen….dit soort zit overal…..net als hen die dossiers laten verdwijnen wanneer het om bijvoorbeeld kamerleden gaat die kleine kindjes bepotelen of andere ranzige laagheden. En die lui zijn de mensen die carriere maken, die in Den Haag worden voorgedragen voor functies waar integriteit eigenlijk de doorslag moet geven maar waar dienstbaarheid aan politici en het soort dat ongeacht welke wind waait het stuur vasthoud de norm is…

  Sinds de Romeinen de boel overnamen is corruptie de norm geworden en niet integriteit, dat begrip is de erfelijke belasting van de mens die eer en geweten als lijfspreuk heeft zonder de tekst ooit te hebben gelezen of gehoord….de mensen die zich nog druk maken over de toekomst van nageslacht en volk…..de sukkels zeg maar….

  Duchesne, one sukkel leaving Babylon some time in the near future…

  Like

 6. danny // mei 18, 2017 om 19:00 //

  ‘In een fatsoenlijke samenleving heeft een website als GeenStijl geen recht van leven’, dat uit een mond van een hoofdofficier, die de vrijheid van meningsuiting ter allertijden hoort te verdedigen, klinkt dit wel heel pervers en dictatoriaal.

  Tuurlijk alsof de policor en antisemitische Joop.nl recht van leven heeft, kunnen we over discussieren.

  Deze hoofdofficier discrimineert gewoon en dat is strafbaar volgens onze grondwet, maar het een linksert, dus komt deze smerige landverrader er mee weg.

  Klaag me maar aan smerige linkse despoot!

  Ben jurist, en lust je rauw justitie malheur.

  Kom maar op meneer Nieuwenhuizen.

  Like

 7. danny // mei 18, 2017 om 19:05 //

  Duchesne // mei 18, 2017 om 16:21 //

  ‘Bart Nieuwenhuizen, net vordst de shit van corruptie en andere misstanden bij de politie Eindhoven boven kwamen drijven snel afgvoerd naar Den Haag, incluis zijn meest trowue vazallen die zodoende onderzoeken en de gevolgen daarvan ontliepen, de opvolgers met de ellende opzadelend…..

  Meneer Nieuwenhuizen heeft vrieden met een eer grote machtspositie, zeer benieuwd welke tegen prestatie hij daarvoor heeft geleverd want op kunde en capaciteit hadden anderen zijn baan gehad. Ik keek hem een keer recht in de ogen tijdens een zeer delicate zaak en ik zag een zeer betrapte blik, de man is in mijn optiek een politieke marionet en niks anders. Iedere keer als ik hem zie zegt een stemmetje in mijn hoofd: daar heb je nou een echte boef, een echte slaaf van de grote heren…’

  Is daar wat van terug te vinden op het net Duchesne?
  oftewel zijn daar bewijzen van , kan deze ‘zogenaamde hoofdofficier’ het vuur aan de schenen gelegd worden en zijn ‘vriendjes’ ook.

  Like

 8. Duchesne // mei 18, 2017 om 21:19 //

  Danny@….die zijn er….o.a. een rechtzaak tegen een aantal agenten door de directeur van ASML wegens gestapo praktijken tegen zijn vrouw en hem en het maken van eigen wetten door de politie, hij heeft gewonnen en ruim 40.000 schadevergoeding gehad….omroep brabant heeft het artikel even gehad….
  http://www.omroepbrabant.nl/news/234471772/Directeur+moest+pantserwagen+en+tank+inleveren+want+hij+zou+wel+eens+een+bank+binnen+kunnen+rijden.aspx

  Er is enige informatie losgekomen enkele maanden nadat Van Nieuwenhuizen was vertrokken…..wat zegt dat hij ervan wist en het eigenlijk opzijn conto kwam als wanbeleid…zijn opvolger kreeg de zwarte piet met het aanvaarden van de functie…..en dat is het tipje van de ijsberg, er is zoveel meer dat nooit publiek bekend zal worden en enkel bij een paar advocaten en rechters bekend is…en de rijksrecherche maar met een politiek benoemde leiding…..

  Het is een berg corruptie , zoek maar eens wie bijvoorbeeld de benoeming van het eerdere hoofd terreurbestrijding Tjibbe Joustra goedkeurde na diens loopbaan met gouden kranen bij het UWV en een absolute respectloosheid voor mens en dier ..en waar die persoon dan weer van verdacht word en waar de getuigen dan weer zijn, zoiets….en in hoeverre zaken ooit aan het licht komen…
  (hint: De vacht van de hermelijn heet in het Engels …..juist, die ja)

  De vraag is waarom een hoofdofficier van justitie met een zwijnenstal zoals Eindhoven als referentie ineens een topunctie in Den Haag krijgt en net voor het openbaar worden van de augiastal met helicopters word gered….dan moet je kruiwagen wel erg veel nut van je hebben, of je moet op een bedrijfsuitje teveel hebben gehoord bij de borrel, of zoiets…Het klopt niet, maar het gebeurd wel.

  We leven in een land dat dictaturen doet verbleken in de rafinesse van het macht uitoefenen en de zakken vullen zonder een gevolg….

  Like

 9. Duchesne // mei 18, 2017 om 21:32 //

  maar het is nog erger…vandaag is bekend geworden dat op rechtsbijstand is expres bezuinigd door de regering om de verdediging en de kansen van verdachten moeilijker te maken….

  ..dat is eigenlijk niet in strafbaarheid of moreel failliet uit te drukken….ik zoek dan ook nog naar de woorden ervoor maar de daders horen in een democratie zeker op het schavot te eindigen….
  …het is van dezelfde strekking als de uitspraak van Marie Antoinette over burgers die als ze geen brood meer hebben ze maar cake moeten eten…goed voor een revolutie…..

  Like

 10. danny // mei 19, 2017 om 02:21 //

  Lekker figuur die nieuwhuizen en zijn corrupte vriendjes.
  Die horen hier niet mee weg te komen, dat is een democratische rechtsstaat niet waardig.

  Like

 11. Republikein // mei 19, 2017 om 05:05 //

  Dwalingen en aangeboren hersenafwijkingen, hier en overal.
  Hände hoch, du bist verhaftet.
  [Uit de serie Bonanza, maar dat is different koek]

  http://opposition24.com/zweierlei-maas-weidel-nazischlampe/310899

  Like

 12. Duchesne // mei 19, 2017 om 08:27 //

  @danny…zou je denken, Maar promotie en meer macht is hun deel…en jij maar denken dat je in een democratie en een land met een gescheiden rechtssysteem woonde….hoe mooi zijn de leugens die men ons ooit op school heeft geleerd en jaren heeft wijsgemaakt toen we jong en vol vertrouwen waren…..het is een wereld van ratten.

  Like

 13. danny // mei 19, 2017 om 13:05 //

  @duchesne

  Ik weet het, je hele school periode wordt je belazerd, begon bij mij op de basisschool en duurde tot en met de universiteit.

  Gelukkig heb ik vanaf zeer jonge leeftijd een zeer kritische geest. Dus zij hebben mij niets wijs kunnen maken.

  En als volwassenen wordt je door onze overheid nog steeds dagelijks belazerd.

  Die hele rechtspraak en de trias politica is een grote leugen om de mensen zoet te houden.

  Volk wil nu eenmaal brood en spelen.

  Like

 14. Kraftavilqa // juli 22, 2017 om 15:12 //

  Trias Politica een voortreffelijk idee maar helaas machiavellisimo zijn in de practijk rechters, OVJ’s en politiebazen allemaal politieke functionarissen. Daarom kun je wegens een niet policorre opinie opgepakt worden door de thought-police, vervolgd worden door een deugende OvJ en veroordeeld worden door een al evenzo deugende rechter; dit alles uiteraard zonder enig weerwoord want rechten bestaan alleen voor deugende lieden een ieder die er een afwijkende mening op na houdt is per definitie schuldig aan om ’t even wat hem ten laste gelegd wordt. Ook is er geen enkele grens aan de mate van laagheid en smerigheid die gebruikt wordt om U ten val te brengen, het doel heiligt immers de middelen. Vanzelfsprekend blijven wandaden van rooien zoals de antifa-SA en muzels altoos onbestraft. Want links of muzel zijn is policor en geeft je derhalve alle rechten waarvan een normaal mens verstoken blijft. Dit onrecht leidt nog eens tot de allervreselijkste rottigheid”

  Like

 15. Als ik Bart zie, moet ik aan Joris D, denken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: