Nieuw

Korte broek voor meisjes verboden op de Emmacollege in Hoensbroek

Korte broek voor meisjes verboden op de Emma college in Hoensbroek.

Door: Luc Ruiter

Mijn dochter is vanmorgen van school gestuurd, met het verzoek zich om te kleden, in mijn ogen betreft dit zich toch echt normale zomer kledij, contact met school gehad en kreeg te horen dat dit ook ter bescherming van leerlingen was, daar ze houten stoelen hebben die splinteren en dat die splinters dan in bovenbeen kunnen komen, heb ze voorgesteld dat ze andere stoelen moesten overwegen, nog nooit zo’n onzin gehoord.

Het gaat hier om het Emmacollege in Hoensbroek die op opendagen schreeuwen tegen discriminatie en pesten te zijn , nou ik vind uitsluiten van les volgen om deze reden discriminatie.
Ik vind het pesten, door tegen een kind te zeggen dat ze uren moet inhalen, en dit nare gevolgen voor haar heeft.
Verder vind ik het liegen als je vervolgens opschrijft afwezig reden onbekend, zie foto, en vervolgens er spijbelen van maakt.

Moet deze school mijn kind normen en waarden bijbrengen?
Het betreft hier meerdere kinderen, ik hoop in contact te komen met ouders van desbetreffende kinderen, want ik ga hier verder mee, ben voornemens schoolinspectie te informeren.

Heb mijn kinderen altijd gezegd als je onterecht behandeld wordt kan je altijd bij mij terecht, bij deze sta ik niet alleen achter mijn dochter, maar er ook nog naast en een hele knappe die mij weg krijgt.

Graag delen, en ouders aub een privébericht graag, ook een school heeft zich aan regels te houden.

h/t Stefan W.

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

35 Comments on Korte broek voor meisjes verboden op de Emmacollege in Hoensbroek

 1. en dat die splinters dan in bovenbeen kunnen komen
  Ze bedoelen waarscheinlijk een dikke moslim splinter tussen dr bovenbenen .
  Tjah dat wordt een korte leren broek schat varkensleer zou ik aanbevelen heb je geen last van mohamedaanse splinters

  Liked by 2 people

 2. MoslimMolen // mei 18, 2017 om 17:57 //

  Haal direct je dochter uit de klauwen van die islaam-pijpers.
  Mobiliseer iedere NLer dit ook te doen.
  Begin “eigen school” alleen voor ~bekenden & familie~.
  .
  Het kruiperige rattenhol zal weldra de poort motten sluiten. Dhimmischorem naar de voedselbank en huis wordt geveild.

  Like

 3. ieznogoedh // mei 18, 2017 om 18:15 //

  Mooi meisje. Zie ik liever dan een hoofddoek met bijgehorende tent.
  Want … het zal wel bedoeld zijn om de hitsige cultuurverrijkers niet op verkeerde gedachten te brengen. Alsof die gedachten (en daarbij behorend wangedrag – zacht uitgedrukt dan nog) niet gewoon door de eeuwen heen ingebakken zitten en er echt nooit meer uitgaan.

  Like

 4. ieznogoedh // mei 18, 2017 om 18:19 //

  Ah, vergeet ik nog. Hoe is het met jongens, ook naar huis voor een lange broek af zijn de houten stoelen kieskeurig aan splinteren ze alleen bij meisjesbenen?
  Je maakt het op Emma, voor uw modern en degelijk onderwijs.
  Volgens mij mist er hier een zinnetje op die website.

  Like

 5. skeeter // mei 18, 2017 om 18:20 //

  Uit school halen, gebeurt overal. Hier ook iclusief mijn dochter.

  Like

 6. danny // mei 18, 2017 om 18:28 //

  gvd!!!
  Weer dat gezwicht voor de vieze kut islam!
  Ben het echt zat!
  Vieze linkse kruipers!
  zou die dochter van die school afhalen.
  Die school meet echt met 2 maten waarschijnlijk,
  omdat die vieze rifapen zich niet kunnen inhouden.
  Ben blij dat ik geen puberdochter heb.
  Dan heeft die immorele school toch echt grote problemen.
  Echt om te kotsen dit!!
  bah bah en nog eens bah!!
  Vieze links addergebroed!!

  Like

 7. danny // mei 18, 2017 om 18:30 //

  MoslimMolen.
  Helemaal met u eens.

  Like

 8. JackvanderVeen // mei 18, 2017 om 19:10 //

  Danny (en alle anderen die dit lezen), dit handelen heeft niet direct iets met de islam te maken, alswel het KNUFFELEN met de islam. In bijvoorbeeld Turkije (schoolkleding is standaard voorschrift) kan iedereen zich kort gebroekt ((strakke) short) vrij op straat tonen.
  Geen last van splinters.
  Ik blijf erbij dat het echte geteisem zich bevindt onder de afrikanen en de moslimknuffelaars.
  De ontwikkelde moslim daarvan heeft men geen enkele overlast.
  Maar wie zijn de echte? De vrij bewegende islamieten, die door de fundamentalisten weer niet als juiste moslim gezien worden.
  Het blijft een moeilijk thema totdat het rot eruit is. Het lijkt wel het christendom in de middeleeuwen.

  Like

 9. Marhammed // mei 18, 2017 om 19:50 //

  Klacht neerleggen tegen de school wegens gevaarlijke stoelen.splinters gaan immers ook door een lichte stof!dus ook door een lange broek of rok . Voorlopig in dezelfde kledij naar school maar een klein kussentje meenemen,dan zijn de problemen met de splinters opgelost. Wordt ze dan nog van school gestuurd,klacht neerleggen wegens weigeren van onderwijs, er is immers leerplicht! Daarna klacht wegens discriminatie van geslacht!

  Like

 10. Belachelijk! Dan geld dat ook voor de jongens.

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel // mei 18, 2017 om 23:06 //

  Maar wie zijn de echte? De vrij bewegende islamieten, die door de fundamentalisten weer niet als juiste moslim gezien worden.”
  Het antwoord Jack van der Veen zit eigenlijk al in de vraag, die worden niet als moslim gezien.

  Like

 12. Ik wil niet vervelend doen, maar ze gaat naar school en niet naar het strand….

  Like

 13. Maar helaas doe je wel vervelend Aad. Ik weet niet of je het nog kan herinneren, maar vroeger was het normaal dat meisjes in de zomer met korte broek of rok naar school gingen. Dat was voor die tijd dat naargeestige moraalridders onder invloed van de islam wat te zeiken hebben over blote benen. Op strand lopen de meisje in een bikini, dat is heel iets anders Aad.

  Like

 14. Republikein // mei 19, 2017 om 01:06 //

  Arm kind mag geen kind zijn.

  Like

 15. Het is toch wel diep treurig dat een wannabe moslim als Aad over blote benen struikelt en in het bijzonder vervelend doet over meisjesbenen. Volgens mij is die door Breedveld op pad gestuurd om hier zijn islamistische evangelie te verspreiden.

  Like

 16. Arm kind, zestien lentes zo pril,
  ach wat lig je hier stil
  langs de kant van de weg.

  Like

 17. N.E. Derlander // mei 19, 2017 om 01:21 //

  Ik begrijp, dat de schoolleiding of onderwijzer er weinig moeite mee heeft om de waarheid te verdraaien. Het gezag van die school (de wethouder als het opnebaar onderwijs is of het bestuur van de stichting of vereniging, als het bijzonder onderwijs is) zou niet moeten willen werken met dergelijke waarheidsverdraaiende schoolleiders of onderwijzers. Als het gezag er geen moeite mee heeft, dan deugt het gezag ook niet. De ouders moeten bij het gezag aan de bel trekken, en afhankelijk van de reactie van het gezag verder handelen. Als het gezag zegt op te zullen tegen de desbetreffende schoolleiders of onderwijzers, dan moeten de ouders er op toezien dat dat ook gebeurt. Blijft het gezag achter de school staan, dan gezamenlijk als ouders het vertrouwen in het desbetreffende gezag opzeggen.

  Like

 18. Republikein // mei 19, 2017 om 01:23 //

  Kinderen voor kinderen 2017.

  Like

 19. Republikein // mei 19, 2017 om 01:37 //

  Ik leerde mijn vrouw kennen in 1970, nog jong genoeg voor hotpants en minirok, leuke tijd.
  Kon toen nog.

  Like

 20. Pleidooi voor alcohol, zolang er geen coke is:

  Well ya see, Norm, it’s like this… A herd of buffalo can only move as fast as the slowest buffalo. And when the herd is hunted, it is the slowest and weakest ones at the back that are killed first. This natural selection is good for the herd as a whole, because the general speed and health of the whole group keeps improving by the regular killing of the weakest members. In much the same way, the human brain can only operate as fast as the slowest brain cells. Excessive intake of alcohol, as we know, kills brain cells. But naturally it attacks the slowest and weakest brain cells first. In this way, regular consumption of beer eliminates the weaker brain cells, making the brain a faster and more efficient machine. That’s why you always feel smarter after a few beers.

  Like

 21. Republikein // mei 19, 2017 om 01:44 //

  Jeetje, ook dat nog.
  All you can eat.

  Like

 22. Republikein // mei 19, 2017 om 01:54 //

  Like

 23. Republikein // mei 19, 2017 om 02:11 //

  De wetenschap ging er altijd vanuit dat een gemiddeld menselijk brein uit zo’n 100 miljard hersencellen zou bestaan. Suzana Herculano-Houzel van de Universiteit van Rio de Janeiro besloot het eens precies uit te zoeken.

  Ze verzamelde vier hersenen van mannen (50, 51, 54 en 71 jaar oud) die hun lichaam ter beschikking van de wetenschap hadden gesteld en loste de complete grijze massa op in een vloeistof. Vervolgens nam ze een bepaalde hoeveel uit die ‘breinsoep’, telde de celkernen die bij de neuronen horen en berekende zo het totaal.

  14 miljard neuronen minder

  Het voordeel van die methode is volgens Herculano-Houzel dat je zo nauwkeuriger kunt tellen. Als je een klein stukje van de hersenen neemt en daarin het aantal neuronen gaat tellen (de gebruikelijk methode) loop je namelijk de kans dat je een hersengebied te pakken hebt waar net wat meer of wat minder neuronen in voorkomen. En volgens haar werd de plank daardoor ook flink misgeslagen.

  Het resultaat van het onderzoek is dat maar één van de vier hersenen aan de 100 miljard hersencellen kwam. De rest zat daar met een gemiddelde van 86 miljard cellen een heel eind onder. Het verschil van 14 miljard lijkt niet zo heel veel, maar het is wel het volledige aantal hersencellen van een baviaan en de helft van dat van een gorilla.
  De koe doet boe.

  Like

 24. Blijkbaar was het in 2016 nog geen probleem http://emma-lvo.nl/mkw_albums/386/IMG_2354.JPG

  Liked by 1 persoon

 25. trebor2110 // mei 19, 2017 om 09:14 //

  Medusa Kijk eens goed naar de foto en kijk hoe de jongetjes bijna allemaal op de eerste rij geil naar de blote benen meisjes zitten te kijken .

  Like

 26. trebor2110 // mei 19, 2017 om 09:15 //

  Like

 27. trebor2110 // mei 19, 2017 om 09:16 //

  Die ouwe man met die grijze baard zit ook likkebaardend te kijken met z,n geile blik , vies mannetje .

  Like

 28. Het zijn wat mij betreft ook erg vieze meisjes, twerken is goor.

  Like

 29. skeeter // mei 19, 2017 om 10:39 //

  rommel // mei 19, 2017 om 01:39 //
  als dat waar is was ik mal lang de pijp uit geweest.
  I counter met dat what doesn’t kill you makes you stronger.
  Rapid target acquisition met laser werkt trouwens zeer goed, breivik had betere scores kunnen verrichten.

  Like

 30. Greengo // mei 19, 2017 om 11:05 //

  Mijn advies: de gehele klas, inclusief leraar, drie weken naar een naturistencamping ter heropvoeding. Zo te zien is dit ernstig nodig …

  Like

 31. Pieterman // mei 19, 2017 om 12:12 //

  Door links mogen vrouwen korte rokjes dragen is nog niet zo lang geleden
  Is eerder een liberale trent
  Niemand is echt links en liberal is rechts die tanks staan daar niet meer dus trekken ze de touwtjes aan is ook een volk die zich niet in
  Aarbeids verenigingen organiseert .
  Dus blijf maar recht of gematigd links stemmen. Wilders is een liberaal die wil Marokkanen maar dan niet met de zelfde rechten.. kan je de ww in en 8met voor minimum

  Like

 32. Dennis Eijs // mei 19, 2017 om 12:14 //

  Splinterende stoelen, dan zijn ze inderdaad aan vervanging toe. Tevens kan ze dan een handdoek meenemen en deze op het zitvlak leggen, geen splinters. En zeker een geval voor de inspectie en politie als ze valsheid in geschriften plegen over abcensie.

  Like

 33. Pieterman // mei 19, 2017 om 12:20 //

  Volgens mij mocht je trouwen in de Sovjet-Unie je religieus niet zo uiten was steekpartijen van het westen
  China kent ook zn beleid die zijn niet zo met moslims ook die passen de wetten die ze voor hun eigen cultuur, culturele revolutie en zo ook toe. De vs Nederland klagen er wel eens over.
  Links is ook meestaal atheïst voor zo ber ik weet

  Like

 34. Waar maak je je druk om.. tegenwoordig lopen meisjes erbij alsof ze 25 zijn… vroeger liep je in nette kleding. Ouder bemoei je niet met schoolzaken. Natuurlijk is het je kind.. maar maak je druk om hun attitude.. hun punten en hun telefoon
  . Maar niet om deze sjiwk

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: