Nieuw

Hoofddoek bij politie is capituleren voor islam en een aanval op onze vrijheid en veiligheid

Door Blondemevrouw

Fatima Elatik is een moslimfundamentalist, die geïnfiltreerd is bij de politie als ‘directeur diversiteit’ binnen de eenheidsleiding. De functie is speciaal voor haar gecreëerd en ze wordt als externe consulent betaald: € 12.000,- exclusief btw per maand. Ze is de belangrijkste adviseur van politiechef Pieter-Jaap Aalbersberg.

Amsterdamse politie wil hoofddoekje toestaan bij uniform“.
Op advies van Fatima komt politie Amsterdam nu met het voorstel om het korps te islamiseren. Shariapolitie in de hoofdstad van Nederland. De islamitische hoofddoek wordt overigens bewust als ‘hoofddoekje’ omschreven, om de burger te laten denken dat het om een klein dingetje gaat, niets om je druk om te maken. Niets is echter minder waar:

De islamitische hoofddoek is de beste voorspeller van moslimfundamentalisme. Volgens wetenschappelijk onderzoek is iemand een fundamentalist als diegene instemt met drie stellingen: “gelovigen moeten terug naar de wortels van hun geloof’; ‘er is maar één interpretatie van de Koran/Bijbel mogelijk’; ‘de regels van mijn geloof gaan boven de wetten van mijn land“. Iemand met een islamitische hoofddoek draagt uit dat de regels van de islam boven de Nederlandse wetten gaan. Deze hoofddoek en een gezagsdragende functie bij politie gaan daarom overduidelijk niet samen.

“O Profeet, zeg tot jouw echtgenotes en tot jouw dochters en tot de vrouwen van de gelovigen dat zij hun gewaden over zich heen laten hangen. Op die manier is het gemakkelijk om hen te herkennen en worden zij niet lastig gevallen.” – Soera An-Noer (Het Licht) vers 31 + Surat Al-Ahzab 33:59

De islamitische hoofddoek moet de vrouw beschermen tegen de moslimman. Opdat zij herkend en niet lastig gevallen wordt. Inherent resulteert deze tweedeling in het feit dat vrouwen zònder hoofddoek wèl lastig gevallen mogen worden. Een moslima die een hoofddoek draagt, accepteert dit gevolg of staat hier zelfs geheel achter. Een politieagente die het goedkeurt dat moslimmannen vrij zijn om vrouwen zonder hoofddoek lastig te vallen (aan te randen of zelfs te verkrachten) is niet geschikt om de Nederlandse wetten te handhaven. Het is in Nederland tenslotte nog steeds verboden om vrouwen lastig te vallen. Een jihadvlag op het hoofd van politieagenten is een oorlogsverklaring aan de Westerse vrouw. Een aanval op onze vrijheid en veiligheid.

Wereldwijd is de islamitische hoofddoek het symbool van de onderdrukking van de vrouw. Een symbool dat geen plek heeft in Nederland. En zeker niet bij de politie. Daarnaast is het in het Westen ook een signaal van Prada-moslima’s aan Westerse vrouwen zonder hoofddoek: “ik ben beter dan jij, ik voel me verheven boven jou en jij bent minderwaardig”. Geen signaal dat je aan Nederlandse burgers behoort te geven als overheid zijnde.

Er zijn miljoenen Nederlanders die de set van ideeën van de misogyne, moordzuchtige veroveringsideologie islam afwijzen. Een politieagent moet neutraliteit uitstralen. Een islamitische hoofddoek is alles behalve neutraal. En het feit dat een politiechef zich door een moslimfundamentalist laat influisteren dat islamisering van politie een goed idee is en hiervan zelf overtuigd is geraakt, maakt Pieter-Jaap Aalbersberg ongeschikt om Nederland te dienen en haar burgers te beschermen.

De islamitische hoofddoek bij politie is capituleren voor islam en een aanval op onze vrijheid en veiligheid. 

Via Dutch Free Press >>

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6474 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

14 Comments on Hoofddoek bij politie is capituleren voor islam en een aanval op onze vrijheid en veiligheid

 1. Terex // mei 18, 2017 om 18:47 //

  Ik hoop dat die beleidsmakers en hun adviseurs spoedig allemaal de tyfus krijgen. Hoe verkut je een land tegen beter weten in ?

  Like

 2. danny // mei 18, 2017 om 18:49 //

  Je reinste dhimmitude gedrag.
  Typisch voor het amsterdamse linkse bolwerk.

  Like

 3. Willem // mei 18, 2017 om 18:54 //

  Het is werkelijk schandalig. Zijn ze gek geworden, een moslima, op de sociale jihad, infiltreert bij de politie en krijgt een top inkomen voor een baan die voor haar gecreeerd is. Een ding is zeker, als ik aangehouden wordt door zo’n agente, ga ik oorlog voeren. Ik kots van de islam, het hoort hier niet, stelletje hypokrieten, walgelijk. We worden aan alle kanten belogen, besteelt, voor de gek gehouden door onze goedheid, onnozelheid en naieviteit, het gaat steeds verder. Wanneer worden de Nederlanders en Europa eens wakker.

  Like

 4. topsporter // mei 18, 2017 om 19:05 //

  Wordt het niet de hoogste tijd dat Aalbersberg stage loopt in Iran?
  Daar gieten ze wat kennis in zijn kop.

  Like

 5. Krelis // mei 18, 2017 om 19:10 //

  Geen paniek. Dit gaat echt niet gebeuren. Stef Blok is tegen…

  Like

 6. Hoofddoek capitulatie? Voor een capitulatie moet er een aanval plaatsvinden. Wat dacht je van het toelaten, liever met open armen ontvangen, van 1,5 miljoen, cultuur en vrijheid vijandige moslims, in Nederland? Laat je voordeur openstaan, ga op vakantie en je huis zal leeggeroofd worden. Open de grenzen en de vijanden zullen hun kansen grijpen – gek he? Dus is elke toegift aan moslims een zelf georganiseerde capitulatie. En dat heet dus landverraad = doodstraf in oorlogstijd. Laat verder maar. Nederland is doelbewust kapot gemaakt. En dus verloren. Met echt gemeende tranen in de ogen; de groeten vanuit het buitenland!

  Liked by 1 persoon

 7. danny // mei 18, 2017 om 20:10 //

  Landverraders dienen de kogel te krijgen zonder pardon!

  Like

 8. Alphons Mantel // mei 18, 2017 om 20:17 //

  doelbewuste vernietiging der natuur en van het joods-christelijk humanisme door de EU; hoe kun je iemand die zich laat leiden door een ouderwets sprookjesboek (Koran) als adviseur benoemen? Alleen gekken doen dat

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // mei 18, 2017 om 23:21 //

  Vanavond speciaal vanwege dit onderwerp maar weer eens naar Nieuwzuur gekeken, en ja hoor, daar zat Achmed Marcouch aan tafel om dit mede als oud-politieman te verdedigen. Dezelfde Marcouch die nota bene vindt dat PVV’ers niks te zoeken hebben bij de politie! En hij wist te melden dat bij onrust in een wijk met veel allochtonen zo’n hoofddoek beter de-escalerend kan werken, dus toch een soort sharia politie! Gek genoeg ziet men zo’n opmerking dan ineens niet als discriminerend!? En Nieuwzuur natuurlijk al helemaal niet, opvallend ook dat de Marokkaanse VVD mevrouw nauwelijks aan het woord kwam en dan ook nog eens vaak onderbroken werd door Marcouch terwijl zij hem juist uit liet spreken. Een beetje handige debater had hem op zijn nummer gezet met zijn arrogante lachje.

  Like

 10. trebor2110 // mei 18, 2017 om 23:38 //

  Homo,s willen ook bij de Amsterdamse politie om voor diverisiteit te zorgen

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel // mei 19, 2017 om 01:34 //

  Ja en als overtuigd nudist vind ik dat nudisten ook prima werk zouden kunnen verrichten met name bij de strandpolitie.

  Liked by 2 people

 12. Like

 13. danny // mei 19, 2017 om 02:07 //

  Wat een leipo’s bij de politie.
  Die zijn echt van het padje daar in het linkse bolwerk Amsterdam.

  Like

 14. Carl Liebknegt // mei 20, 2017 om 12:41 //

  Geen fascisten bij de Politie!!!.
  Ontslag voor Aalbersberg, Welten en andere politiefunctionarissen, die heulen met het religieuze fascisme,

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: