Nieuw

Denk met warm weer aan Uw huisdieren, of soms ook even niet?

1

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2070 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

10 Comments on Denk met warm weer aan Uw huisdieren, of soms ook even niet?

 1. skeeter // mei 18, 2017 om 08:18 //

  vooral die valse.

  Like

 2. Alphons Mantel // mei 18, 2017 om 08:29 //

  Recentelijk maakte de A’damse hoofdcommissaris bekend te overwegen om het dragen van islamitische hoofddoekjes bij zijn personeel toe te staan. Hij had beter (net als de wethouder en de minister) kunnen wijzen op de tientallen oproepen tot massamoord op 6 miljard niet-moslims (christenen, joden, hindoes, boeddhisten, agnosten en atheisten) die in de Koran vermeld zijn; dit in het kader van de kenniseconomie. Maar daar koos hij niet voor.

  Liked by 1 persoon

 3. Goed dat daar even aandacht voor is ! Gisteren of eergisteren heb ik nog een tweet geplaatst over een Bouviêr die gestorven is om dat hij ëven”in een auto achter gelaten was ! Elke zomer hetzelfde ! Mensen laten zêlfs kinderen?baby,s ëven”in de auto wachten , er stom genoeg niet bij nadenkend over wat elk jr weer in het nieuws komt ,! Mijn buurvrouw kwam twee jr geleden in paniek naar mij toe , zij had de auto dicht gegooid , met de sleutel er nog in ! Een boxer en een jonge labrador zaten nog in de auto vol in de zon , het was buiten bloedheet ! Ik zeg gooi dekens over de ramen tegen de zon ! Ïk zocht ijzerdraad in mijn schuur om het slot te openen .Maar toen ik bij haar auto kwam zag ik dat de boxer al niet meer reageerde ! Dus met een klauwhamer heb ik gelijk het raam ingeslagen , de labrador kwam gelijk en ik trok hem door het raam n buiten , voor de boxer moest ik half door het raampje kruipen , want die was al zo suf ! “Dit betrof zo,n Audi sport , je kon de deuren alleen met een sleutel van buitenaf openen ! Het bleek dat zij al een tijd wachte op haar vriend met een reserve sleutel ! Dus hoelang het voor de honden geduurd heeft weet ik niet ,tê lang ! Af en toe een bericht zoals deze helpt hopelijk mensen “wakker ! te houden .Ga hier mee door !

  Liked by 2 people

 4. danny // mei 18, 2017 om 09:37 //

  Deze hond zou ik nooit redden.
  Lekker laten zitten tot hij de pijp aan Maarten geeft.

  http://www.ad.nl/binnenland/amsterdamse-politie-wil-hoofddoekje-toestaan-bij-uniform~a302409a/
  Wordt steeds gekker hier!
  Zo ook bij onze NSB-politietop!
  Politie hoort ten allertijden neutraal te zijn!

  Like

 5. Ik heb nog wel een stukje alu slang wat over de uitlaat past en weer door het raam naar binnen kan .

  Liked by 2 people

 6. skeeter // mei 18, 2017 om 11:39 //

  De rotdweiler in de auto lekker laten stikken zulke valse vier voeterskrijgen doorgaans een spuitje.

  Like

 7. Republikein // mei 18, 2017 om 13:22 //

  Goed werk zwartschakel.

  Like

 8. Korte aanvulling omdat mijn vorige reactie misschien teveel de nâdruk op êên geval legt !Têveel van deze waarschuwingen “bestaat niet !T6e weinig wel omdat hêle bevolkings groepen zich kennelijk niet in kunnen leven in bep situatie,s ! dan hun eigen !

  Like

 9. De islamisering door onze bewindvoerders gaat onverdroten voort. Volgens mij is er een geheime agenda. Alhoewel geheim, het wordt steeds openlijker en duidelijker.

  Like

 10. Die agenda is al lang niet meer geheim maar je moet hem wel willen zien.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: