Nieuw

Wat een heetgebakerd agressief kutvolk is het toch (UPDATED)

Ja, het is weer eens raak met het leger van Erdogan, en wederom in negatieve zin.

Moslim brains versus infidelHet maakt helemaal niet uit waar die Erdohond naar toe gaat, overal zorgt dat voor spanning. En de aanhangers laten geen kans voorbijgaan om er op los te timmeren, of dat nu in dat woestijnland van ze is of terwijl ze op bezoek zijn bij president Trump in de Verenigde Staten.

In het eerste filmpje is de man met het gele shirt degene die er met gestrekt been ingaat waarna de politie de gemoederen weet te bedaren door de aanvallende Erdogan soldaten terug te drijven op de stoep. Dan komt dat geelhemd verhaal halen door samen met anderen heel zielugh zich voor die politie te posteren met open armen; “Kijk eens wat zij gedaan hebben“. En ja, de koran leert dat gelijke vergelding immer is toegestaan dus dat dient dan effe vereffend te worden.

U ziet de Koerdische demonstranten keurig op de stoep blijven terwijl de politie alles in het werk moet stellen door een ketting te vormen om het Erdogan leger in bedwang te houden.

 • Pro-Erdogan And Pro-YPG Big Fight At Washington Turkish Ambassy part 1

In het tweede filmpje is er geen houden meer aan en breken ze door het cordon heen waarop de beuk erin gaat. De politie vliegt alle kanten tegelijk op en verliest de controle, de demonstranten trachten te vluchten door het veld op te rennen maar de bloedhonden van Erdogan zijn niet te stuiten, er vallen zo’n 10 gewonden…En wat is dit wederom een dhimmitude houding van de politie ter plaatse, hoezo geen waarschuwingsschot en vervolgens gericht die soldaten in de poten knallen? Enfin kijkt u zelf.

 • Pro-Erdogan And Pro-YPG Big Fight At Washington Turkish Ambassy part 2

Wat een KUTVOLK!
UPDATE 18 mei; Met Die Erdohond op de eerste rij:

Wie gaf de opdracht? De islamitische maarschalk zelf!!

Lees op Sputnik (Engels)
Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 8.232 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1430 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

42 Comments on Wat een heetgebakerd agressief kutvolk is het toch (UPDATED)

 1. Wordt tijd om dat kutvolk overal ter wereld een enkele reis Turkistan te geven. Beahleve die met het paspoort van het land waar ze wonen. Die hebben zich aan gepast. De rest op bokken.

  Liked by 1 persoon

 2. De meesten van ‘dat soort’ hebben een dubbele nationaliteit……

  Liked by 1 persoon

 3. Duchesne // mei 17, 2017 om 12:30 //

  Wat ik zie is politie die niet durft in te grijpen op een niveau waarop ingrijpen ook nut heeft, ik zie agenten die zich laten uitschelden door Erdo Turken terwijl ze een autochtoon die hetzelfde zou doen direct met de wapenstok of peperspray aanpakken, of hun pistool erop trekken, en daarmee krijg ik het signaal dat politie gewoon bang is voor Turken. Ik zie een groep Erdo schijterds een vrouw in elkaar trapt en ik zie een kinderwagen liggen….omgetrapt.

  Kunnen we niet een steun militie oprichten in Nedrland om de Koerden te helpen?
  Kunnen we niet een petitie laten rondgaan om de in dit land wonende Turken een keuze te laten maken tussen Turk zijn of Nederlander, want de politiek zwijgt.

  Kunnen we eens een keer meer doen dan op internet schrijven!

  Kan iemand de steunpunten voor Koerden om geld of spulken te doneren nog eens publiceren…..

  Liked by 1 persoon

 4. Öf je die Imbecielen Erdogan of wat dan en wie dan ook ! Schuldig stelt ! Het “beeste moet een naam hebben ! Islam ! Van alle idioten die of in “god Boedah of wat dan ook geloven ! Is de Islam en Moslim-terroristen het gevaarlijkst ! Vd Staai “Doet alleen de Waarheid geweld aan !! “Het klinkt misschien “Dramatisch ! “Mijn advies “bewapen jezelf en den Uwen zover dat mogelijk is ! Alles gaat via de computer ,geweldig !”Geen domme handbediening meer ! “Maar Elke Terroristische Hacker ! Is in staat om te zorgen dat ! Er gêên drinkwater meer is ! Geen electrisiteit ! Öf “De Nederlandse sluisen open zet ! “Gêên eten drinken of stroom in ziekenhuizen ! Intestive cair ! Alles uit !! Wat dan ? “Manuele backup ? Doden ! vele Doden ! Dankzij het alles overlaten aan een äpparaat ! “Geleerde mensen ! Lachen mij nu nog uit !

  Liked by 1 persoon

 5. Dit soort politie agenten zijn natuurlijk het lachertje van een zichzelf volgevreten hebbende natie. Deze “agenten” moeten ze eigenlijk iedere dag 2,5 km. laten hardlopen i.i.g. hun conditie verbeteren, want wat je nu ziet, zijn waggelende dikbuikige individuen met een pistool die niet in staat zijn door hun omvang naar behoren op te treden.
  Daarnaast, hebben ze daar geen pitbull honden? Daar zijn moslims als de dood voor. :-).

  Liked by 1 persoon

 6. danny // mei 17, 2017 om 15:55 //

  Lijkt een beetje op onze politie.
  ook slap en slecht getraind.
  Zou in Texas niet gebeuren, daar schieten ze iets sneller in je poten als je niet luistert.

  Liked by 1 persoon

 7. Turkse geschiedenis is een opeenstapeling van landroof, moord, verkrachting en genocides.

  Liked by 1 persoon

 8. Dat kutvolk weet ook weer te infiltreren op een luchtmachtbasis.
  Nederlandse Politie bij kans achterlijk door de overvloed aan linkse commissarissen, die hun eigen land haten.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28184323/__IS-aanhanger_op_Volkel_opgepakt__.html

  Liked by 1 persoon

 9. Duchesne // mei 17, 2017 om 16:52 //

  Fubar@….de Duitse regering heeft alle activiteiten vanndeze organisatie blijkbaar zeer kortgeleden gestopt. Heb je toevallig het adres van Koerdische hulpgroep in Eindhoven of Arnhem ofzo, groet Duchesne

  Liked by 1 persoon

 10. Wat mij telkens weer opvalt is dat men in het Westen nog altijd denkt onderscheid te moeten / kunnen maken tussen de verschillende islamgerelateerde stammen met namen als ‘koerden’, ‘sjiieten’, ‘soenieten’, ‘zaidieten’, ‘ismailieten’, ‘alevieten’, ‘alawieten’ en de rest van deze talloze andere ‘ondercultuurtjes’ met het idee ‘de één is goed, en de ander is fout’, zelfs als men in de wetenschap verkeert dat al deze sekte’s dezelfde duivelscultus aanhangen.
  De rode draad / verbindende factor binnen al deze ‘cultuurtjes’ is, de islam.
  Dié dient te vuur en te zwaard bestreden.
  Wereldwijd.

  Liked by 1 persoon

 11. Al die Mohammedanen imiteren een zeker iemand, die had ook zo’n kort lontje en daarom moet die religie van de vrede binnen onze landsgrenzen geen millimeter ruimte krijgen.

  Een achterlijke cult met naïeve idioten die naarmate ze meer haatboek vreten, zelf ook steeds achterlijker worden.

  ISIS lieden zijn de meest trouwe onder(mohamme)danen, zij leven tenminste volgens de letter van hun zo geliefde heilige boek.

  De rest van die aanhangers valt onder de “halfbakken hypocrieten” volgens datzelfde boek en ja, dat betekent dat je t hoofdje gaat verliezen. Zo hoort dat in die “cultuur”.

  Like

 12. HetZalWelWeer // mei 17, 2017 om 20:44 //

  Een varken niks vinden, maar zelf scum zijn.

  Liked by 1 persoon

 13. skeeter // mei 17, 2017 om 23:07 //

  HetZalWelWeer // mei 17, 2017 om 20:44 //
  Een varken is tenminste een nuttig beest, kan je van een moslim niet zeggen, werkelijk, de varkens staan mijlen ver boven de mooslime.

  Liked by 1 persoon

 14. danny // mei 18, 2017 om 00:28 //

  Islam is islam, laat dat duidelijk zijn.

  Uitroeiend die islam!

  Liked by 1 persoon

 15. Republikein // mei 18, 2017 om 01:48 //

  Mongolen zijn het, het zijn Mongolen.

  De werkelijke geschiedenis van de Turken

  Het oorspronkelijke thuisland van de Turken lag rond de Orhon rivier in Zuid-Siberie. In de 6de eeuw, wanneer ze voor het eerst in de geschiedenis verschijnen, domineren ze de enorme steppe die zich uitstrekt van China tot Iran. Hun machtige, nomadische staten en confederaties van stammen hielden zelden lang stand, maar zij vestigden een vaste staat met een basis in Turfan dat het volhield tot de Mongoolse verovering in 1206. Omstreeks het jaar 1000 begonnen Turkse stammen Iran binnen te dringen (waar ze al eerder als soldaten waren gerecruteerd) en in 1038 creeerden zij de Grote Seljukstaat, hun eerste machtsbasis in het Midden-Oosten. Een overweldigende overwinning in 1071 op Byzantium leidde tot de oprichting van een Seljuk-staat in Anatolie, vanwaaruit vele Turkse stammen meededen aan de oorlogen tegen de Ongelovigen. Toen de Seljuk-staat eind 13de eeuw uiteenviel, zette Osman, een van de stammenleiders, in 1299 een onafhankelijk vorstendom op in noordwest Anatolie. Zijn afstammelingen, de Osmanen, veroverden Constantinopel in 1453 en beheersten uiteindelijk het gehele Nabije-Oosten, Zuid-Oosteuropa en Noord-Afrika. Hoewel het zich vanaf midden 17de eeuw in een constante neergang bevond, bleef het Osmaanse Rijk bestaan tot de Eerste Wereldoorlog. De overwinning van Ataturks nationalisten leidde tot het afzetten van de laatste sultan in 1922, waarna Turkije de republiek werd die zij nog steeds is.

  http://www.isgeschiedenis.nl/archiefstukken/turkije-middelpunt-van-de-wereldbeschaving/

  Like

 16. polderboy // mei 18, 2017 om 08:39 //

  “Close-up footage shared on social media showed Turkish officials dressed in suits…kicking out at a woman splayed on the ground.”
  “The incident was very similar to another in Washington last year when Erdogan’s guards roughed up Kurdish protesters.”
  http://www.timesofisrael.com/us-anger-after-erdogan-guards-beat-protesters-in-washingto
  Het Amerikaanse publiek is woest dat het Turkse tuig burgers in de VS in elkaar trapt, en de voorzitter van het buitenlandse committee van het Amerikaanse parlement wil dat de Turkse diplomaten de VS niet uitkomen.

  Terecht: flikker dat schorem de bak in.

  Liked by 1 persoon

 17. danny // mei 18, 2017 om 18:42 //

  Polderboy :

  Pleur die Erdogan- adepten maar in de Amerikaanse lik en laat ze maar zeepjes oprapen.
  Kijken of het dan nog van die binken zijn.

  Like

 18. En wie zat er op de eerste rij ?

  Liked by 1 persoon

 19. plak m er maar onder…

  Like

 20. Republikein // mei 19, 2017 om 01:32 //

  Die booslims zitten werkelijk overal, en altijd bonje.

  Liked by 1 persoon

 21. US State Department officials announced that they briefly detained two of Turkish President Recep Tayyip Erdoğan’s bodyguards following a violent incident in front of the Turkish ambassador’s residence on Tuesday while Erdoğan met with US President Donald Trump. Both men have been since released on diplomatic immunity grounds.

  https://sputniknews.com/politics/201705191053759969-erdogan-bodyguards-embassy-violence-immunity/

  Liked by 1 persoon

 22. Republikein // mei 19, 2017 om 01:42 //

  Diplomatieke onschendbaarheid en maagden, pang.

  Liked by 2 people

 23. Schijnt nog erger te zijn:

  Liked by 1 persoon

 24. Echt niet normaal meer Fub!

  Liked by 1 persoon

 25. (Bijna) apart artikel waard.

  Liked by 1 persoon

 26. Heb net UPDATED! aangepast en ja, je hebt gelijk, voel je vrij!

  Like

 27. Republikein // mei 19, 2017 om 03:24 //

  Turkenmop.

  Twee vrienden tegen elkaar: “Ik ga een geit kopen!”
  “Een geit kopen? Waar moet je dat beest dan laten, je woont op een flat!”
  “Nou in de zomer dan zet ik dat beest op het balkon.”
  “En in de winter dan?”
  “Dan laat ik hem gewoon binnen.”
  ” En die stank dan ?”
  “Oh, daar moet die geit maar aan wennen!”

  Liked by 2 people

 28. De ‘UPDATED’ viel me op, vandaar dat ik weer ff comments tsjek.

  Geen tijd voor apart artikel.

  Ik wil toch nog iets doen met die politiehoofddoek. Al paar keer begonnen maar steeds weer weggelegd.

  Gaat veel tijd kosten met grote kans dat het niks wordt. Er zijn twee soorten stukkies wat mij betreft; bam, floep, woest, uit de pen en klaar (die zijn het lekkerst, want meestal binnen een uur af, wel na wat langer broeden meestal) en de worstelstukkies met een overdosis links meestal ter onderbouwing en dat geldt voor die politieswastika.

  En ik had al gereageerd ergens op Esperanza dat ik aan het zagen ben, ik zeg maar niks verder ..

  Liked by 1 persoon

 29. Straight from the heart gaat meestal sneller 😉

  Liked by 1 persoon

 30. polderboy // mei 19, 2017 om 10:57 //

  Het begint steeds meer als de crisisjaren voor WOII te lijken: toen waren het de Nazi knokploegen die mensen in elkaar trimden en nu de moslim fascisten die overal in West Europa mensen in elkaar trimmen, verkrachten en afslachten en dat nu zelfs in de VS flikken.

  Zogenaamde linkse mensenrechten clowns zoals Timmermans die lullen er wel een punt aan met hun ambtenaren topsalaris. Dat soort uitvreters heb je net zoveel aan als de stront die aan je schoen kleeft, nadat je in een verse drol bent gestapt.

  Liked by 1 persoon

 31. Meh, mijn twitter is stukstuk. Bijgevolg bovenstaande filmpjes ook niet zichtbaar. Ik neem aan tijdelijk.

  GS heeft er wel een apart artikel van gemaakt:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/05/video_gaf_erdogan_persoonlijk.html

  Video even bij ze geleend, maar daar staat niet die mooie uitleg in van de laatste tweet.

  Like

 32. @fubarbaar

  ik hoor net op de radio dat het totale twitternet stilligt.

  Like

 33. Begon vannacht al moeilijk te doen.

  Like

 34. Duchesne // mei 19, 2017 om 19:23 //

  Een duidelijk staaltje misbruik van diplomatieke onschendbaarheid…..en het falen om te beschermen door politie….binnenkort start het moorden door de troepen van erdohond, ik kan nu al voorspellen dat de overheid niet in staat zal zijn er iets tegen te doen…..enkel massaal Turken die graag Turk willen blijven hun NL paspoort afnemen en deporteren helpt nu nog…ik zie het niet gebeuren….

  Liked by 1 persoon

 35. Had tweets erin geplaatst Fub…onderaan

  Liked by 1 persoon

 36. polderboy // mei 20, 2017 om 00:14 //

  De Amerikanen zijn unaniem in hun woede. Zowel de republikeinen als de democraten willen van Trump keiharde maatregelen zien tegen het Turkse schorem:
  http://www.thejournal.ie/trump-turkey-3399952-May2017/

  Liked by 2 people

 37. Like

 38. skeeter // mei 20, 2017 om 02:37 //

  @ Fubar
  Trevor Noah is een two faced SOB die ik liever ergens op een plantage zie dan op de buis.

  Liked by 3 people

 39. En zelfs hij ..

  Om aan te geven hoe breed de verontwaardiging is.

  Liked by 1 persoon

 40. skeeter // mei 20, 2017 om 03:35 //

  Fub op Fox news vanavond Trump geeft pentagon vrij baan om isis te elimineren en hoeft niet alles met hem te overleggen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: