Nieuw

Speech Thierry Baudet (FvD) tijdens formatiedebat – 17 mei 2017

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2074 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Speech Thierry Baudet (FvD) tijdens formatiedebat – 17 mei 2017

  1. “Geweldig Bolo ! Ook verkeerd gebruik van “Kennis of even opgezocht ? “Lathijn “spreekt iedereen als je het öpzoekt en vertaald zodat jijzelf het ook begrijpt ! “Zo beginnen met je eerste speech to ? “Nederlandse volk en Kamer verstaat dat niet ! Ën dat weet je maar wel intresant ! “Geweldig ! Een proffesor misschien wel ? ROt !Op spreek je moers taalk en sloof je niet zo uit ! Het is het compenceren van je eigen minderwaardigheids-complex !! Ën jij Bolo doet daar aan mee ??

    Like

  2. Esperanza // mei 17, 2017 om 17:58 //

    Goed gesproken door Baudet. Zit geen woord Spaans bij.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: