Nieuw

Inbreng Geert Wilders tijdens debat omtrent mislukking eerste poging tot links afbraak kabinet

Inbreng Geert Wilders over het eindverslag van de informateur

Wilders wil regeren, Rutte sluit PVV nog steeds uit

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2074 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Inbreng Geert Wilders tijdens debat omtrent mislukking eerste poging tot links afbraak kabinet

 1. “Kom op wel eerlijk blijven ! Geert wilde niet met VVD regeren ! “Rutte dito ! “Nu Wilders ?”Mag ik AUB meedoen ? “Dan is Rutte het meest getrouw aan zijn uitspraak ! “Kopvoddetax ! En dan de volgende dag Moslims vragen “stem op mij ! “Zo ging het net zo met “minder Üitspraak ! Vragen a “Hoofddoek “Stem op mij ? “Dat geeft de “burger Moed en vertrouwen ??

  Like

 2. JackvanderVeen // mei 18, 2017 om 08:52 //

  Zwartschakel, tijden veranderen. Politiek is vooruitzien en niet achterom blijven kijken. Want de rugzak uit het verleden daarmee kan niemand iets behalve de positieve dingen er van aanwenden voor een gedegen beleid naar de toekomst.

  Like

 3. Goh, eindelijk brengt Wilders Hans Hillen ter sprake.

  Beeld – CDA brak bij Catshuis, niet de PVV https://fenixx.org/2017/02/10/beeld-cda-brak-bij-catshuis-niet-de-pvv/

  Like

 4. Ik heb een enorme bloedhekel aan crybabies.

  Geert is mijn laatste restje sympathie aan het verspelen.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // mei 19, 2017 om 10:49 //

  Dat mag dan zo zijn Fubar, de vraag is of dat terecht is. Natuurlijk ben ik net als zovele anderen teleurgesteld door de afwezigheid van de PVV tijdens de verkiezingscampagne. Maar als hij zich nu braaf uit laat sluiten dan verliest hij straks stemmen, natuurlijk moet hij bereidheid tonen deel uit te maken van een mogelijke coalitie, dat zou het uiteindelijke doel van elke zichzelf serieus nemende politieke partij moeten zijn. Een coalitie is het bereiken van een gezamenlijk programma waar alle deelnemende partijen een compromis sluiten liefst door zo min mogelijk van hun eigen standpunten uit beeld te laten raken. Bereidheid tonen is niet al je standpunten laten vallen maar tonen dat je bereid bent te praten. Het is een grove schande dat zowel de VVD als het CDA weigeren zelfs maar te praten. En het lijkt of ze daarbij een nieuwe strategie hebben ontdekt, Wilders is niet een keer onderbroken door vragen van Kamerleden, ze hebben hem zijn speech uit laten spreken in het luchtledige terwijl ze met hun mobieltje zaten te spelen of elkaar mopjes vertelden. Ruim 1,5 miljoen kiezers worden op die manier geschoffeerd en genegeerd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: