Nieuw

Voor de toekomst die ons te wachten staat alvast een goede reden om je vrouw verrot te slaan

Tja kom der maar in lijkt me een intikker voor open doel, oké niet voor Luuk de Jong sorry psv fans, vertel me maar dat ik niet zo dom moet lullen en wellicht niet eerst één of meerdere kasteelbiertjes moet nuttigen alvorens achter het toetsenbord te kruipen maar ik heb toch gewoon gelijk of niet dan? Wij moeten er maar aan wennen dat onze vrouwen en dochters een leven als blanke slavin onderworpen door het islamitische inteelt ras moeten ondergaan enkel en alleen door onze lafheid, passiviteit en ons gebrek aan vechtlust om het tij nog te doen keren. We zijn een laffe overwonnen generatie geworden en onze kinderen zijn daar het slachtoffer van. PUNT.

Game over en u gaat niet door naar de volgende ronde, u heeft verloren en de generatie na u kan hierdoor op de blaren gaan zitten. En dan mogen ze nog blij zijn ook kijk anders maar even na onderstaande video alwaar er even onomwonden uit de doeken wordt gedaan wat er van ons verwacht wordt in de niet eens zo ver weg zijnde toekomst.

Inderdaad je moet je vrouw en in elk geval je dochters met enige regelmaat verrot slaan zodat ze alvast aan hun toekomst kunnen wennen die wij door laf gedrag mede mogelijk hebben gemaakt.

Wilhelmus van Nassouwe ben ik, van Duitsen bloed,
den vaderland getrouwe blijf ik tot in den dood.
Een Prinse van Oranje ben ik, vrij, onverveerd,
den Koning van Hispanjeheb ik altijd geëerd.

In Godes vrees te leven heb ik altijd betracht,
daarom ben ik verdreven, om land, om luid gebracht.
Maar God zal mij regeren als een goed instrument,
dat ik zal wederkeren in mijnen regiment.

Wat een gedrocht en dat is ons volkslied waarin we troost zouden moeten vinden of waar we eer mee aan het koningshuis zouden moeten tonen. Voor mij is in elk geval de regel “ben ik, van Duitsen bloed” nog op waarheid berust maar voor het merendeel van de Nederlanders is het niet veel meer dan het nummer Brabant van Guus Meeuwis om maar eens iets te benoemen. WTF moet ik hier mee?

We zouden een nieuwe regering gaan krijgen echter was die Marokkaan die zich terecht schaamt voor zijn Marokkaanse afkomst kennelijk door zijn papa-dagen heen en om die reden trokken ze van de week de stekker maar uit het grootst mogelijk naoorlogse regeringsgedrocht dat men zich ook maar in kan denken. Ik persoonlijk als trouw PVV kiezer die steeds meer moeite krijgt met de in mijn ogen domme nee zelfs vaak achterlijke opmerkingen, reacties en vijandigheden tegen andere van Geert Wilders vind het wel jammer dat de onderhandelingen niet tot een regering geleid hebben aangezien dit bijna een garantie zou zijn geweest voor nieuwe verkiezingen in 2018.

We kunnen in elk geval nog een goed jank nummer ten gehore brengen zoals ook het discriminerende zangeresje Anouk deed. Inderdaad Anouk die kennelijk van elke neger met een paal boven de 25 centimeter wel een kind wil hebben en van mening is dat ze het met elke neger zou moeten doen zolang deze maar niet zwarte piet heet heeft een jankplaatje mogen zingen bij de zwaar overbetaalde lamzak van de wereld zapt door. Inderdaad ze discrimineert ook nog eens aangezien blanke mannen met een paal boven de 25 centimeter niet welkom zijn in haar grot. Oké ik ga te ver en zeg niets meer verder dus pak maar een zakdoekje bij de hand en huil lekker mee met deze blanke opening voor zwarte dominantie.

De staatsomroep de plek waar je moet zijn als verheerlijking van het anti Nederlanders beleid. Ach wat maakt het allemaal ook uit ik pak der zo de zweep even bij en loop de slaapkamers van de dames boven even langs om hun ruggen en billen rood te doen kleuren zodat ik in elk geval alvast aan de eisen van de islamitische pedofiel zonder vrede heb voldaan.

We bouwen gewoon ons huis om tot een fort en dan redden wij het voorlopig wel. Ben alleen nog opzoek naar een Prinsenvlag van 3 bij 2 meter om deze in onze 8 meter hoge vlaggenmast te kunnen hangen zodat we het hele dorp kunnen laten zien dat hier die racistische vijand van de islam woont.

met groet Bolo

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2070 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on Voor de toekomst die ons te wachten staat alvast een goede reden om je vrouw verrot te slaan

 1. Dood aan Oranje Leve de Republiek van Johan van Oldenbarnevelt en Johan en Cornelis de Witt !

  Like

 2. Duchesne // mei 17, 2017 om 07:17 //

  Je kunt niet een leven lang de kachel stoken om je kinderen van warmte te voorzien, je kunt ze wel leren hout te hakken en vuur te maken.

  Ik heb geleerd dat je niet moet plassen tegen de wind in, zowel fysiek als op intellectueel niveau….als de wereld gek is geworden en leiders verraden hun volk en dat volk kijkt schaapachtig toe dan is dat volk de lucht niet waard die men inademt, waarom dan nog de moeite doen om ze wijzer te maken, enkel verwijten zullen uiteindelijk je beloning zijn.

  Ik denk dat het contact leggen met gelijkdenkenden de oplossing is, om groepsgewijs andere wegen te zoeken. In Spanje zijn hele dorpen te koop, slechts wahctend op mensen die willen werken, op mensen die dingen in gang zetten, en de beloning is vrijheid.
  War vroeger hard moest worden gewerkt om te kunnen eten is nu een lege wereld, en het verschil is dat metde huidige mogelijkheden streken die voorheen arm waren nu rijkdom bieden, vooral op levens kwaliteit. Nederland is geen land van opstand of vechten voor elkaar, het is een land van afgunst en elkaar het licht in de ogen niet gunnen, elkaar afzeiken en elkaar proberen een rotstreek te leveren of te verraden. In wat voor land leef je als de overheid met kliklijnen adverteert of je eigen regering een massaal NEE uit de bevolking omzeilt of het gewoon vertikt er op te reageren…als allochtonen omwille van hun agressie geennverplichtingen meer krijgen maar gewoon maandelijks geld terwijl een autochtone moeder overal als stront word behandeld en ondanks duidelijke zware medische problemen gedwongen word te kruipen om te mogen eten….

  Nederland als volk is een illusie, als bedrijf met genummerde slaven een realiteit.

  Een leven, de keuze is aan jou als persoon of je in vrijheid wil leven of jezelf iedere dag wil ergeren. Ergens achteraf ben je nog eigen baas, hier slechts staatseigendom en vervangbaar, iets wat dan ook gebeurd. De term onderdaan is juist, we zijn onderdanig aan anderen. Hoezo een grondwet met vrijheid?

  Duchesne, de grootste dief van je eigen vrijheid ben je zelf. Sta op en neem het lot van je eigen leven in eigen beheer. Wachten op vrijheid die een ander gaat brengen is ook een vorm van slaaf zijn.

  Like

 3. hslot4: weet ik maar ‘Niet op voorraad’ en komt ook niet op voorraad

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: