Nieuw

Karel Verhoeven, hoofdredacteur van de Vlaamse “Standaard”, wil de Belgische universiteiten islamitisch tsunamiseren

Maar die vloedgolf van islamisering IS reeds jaren aanzwellend onderweg. En ik heb ‘m al in 2010 over me heen gekregen toen ik zat onder aan de oplopende tribunes van een grote collegezaal van de “Vrije” Universiteit van Brussel. Ik citeer uit een stuk dat u hier op mijn website kunt vinden, maar dat oorspronkelijk (5 maart 2010) op een gehackte en voorgoed verdwenen site van Joost Niemöller stond. Joost  leidde mijn stuk indertijd aldus in:

“De auteur bracht een avond door in een zaal waar het gejuich en het applaus op alle verkeerde momenten van de tribune daverden. En er waren heel veel verkeerde momenten. Het was een cavalcade van ressentiment, stam-mentaliteit, domheid en fanatisme.  De meest belezen man van België, Wim van Rooy, zat als enige islamcriticus aan de forumtafel daar beneden en zag de agressie in golven op zich afkomen. Was dit een universiteit, vroeg Pennings zich af? Waren dit studenten, die met een beurs van de staat moesten leren kritisch te denken? Maar waarom kozen ze dan zo massaal en onbehouwen voor de islamitische Middeleeuwen?  Neen, een debat werd het nooit.”

Martien Pennings

Doe mee met 8.266 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2098 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Karel Verhoeven, hoofdredacteur van de Vlaamse “Standaard”, wil de Belgische universiteiten islamitisch tsunamiseren

  1. Vrije uni’s, en eigenlijk het hele onderwijsapparaat zijn niets meer dan linkse indoctrinatie bolwerken. Alles om het ‘plan’ te laten slagen!

    Like

  2. Helemaal waar,maar dat was in de jaren 80 al zo,toen ik van 81-85 op de Erasmus studeerde,ik dacht eerlijk gezegd dat ik in een gekkenhuis was beland,waar daders zo zielig waren,als ze je huis in puinhoop hadden gebracht,veel vernield en spullen meegenomen,schaamde Professor Loek Hulsman zich voor zijn bezit. Dus mijn dag en nacht werkende ouders als middenstanders,moesten zich schamen voor al die spullen in hun winkel. Wat in 40-45 al totaal werd leeggeroofd door de nazis.Daders hadden dus rechten,slachtoffers totaal niet.Toen mijn neef 9 december 1991 werd vermoord,kreeg hij nog een vrachtwagen laster over zich heen en werd de liegende moordenaar op zijn woord geloofd,dat heet recht,gebaseerd op aannames en veronderstellingen,bewijs is totaal overbodig.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: