Nieuw

Jonge Poolse vrouw sterft onder mysterieuze omstandigheden tijdens vakantie in Egypte – naargeestige videobeelden duiken op

 

Video – Momenteel is Polen geschokt door een gebeurtenis met een jonge vrouw die in Egypte dood is aangetroffen, waar ze alleen op vakantie was. Akelige video’s van bewakingscamera’s laten zien hoe de vrouw schreeuwend door meerdere Egyptische mannen wordt meegesleept. Een paar uur later is ze dood, schrijft Den Korte Avis.

Magdalena Zuk uit Polen ging alleen op vakantie naar een toeristisch gebied in Egypte. Maar ze kwam nooit meer thuis, ze werd op 30 april van dit jaar dood aangetroffen.

De zaak is nog steeds niet opgelost en heeft veel opmerkzaamheid in Polen.

Zuk had een vlucht naar huis geboekt, maar heeft deze nooit kunnen nemen.

Nu zijn er bewakingsvideo’s vrijgekomen die merkwaardige en nare scene’s vertonen van een uur vóór de dood van de vrouw.

Eerst is te zien hoe Magdalena Zuk gekleed in een mouwloze blouse en korte rok buiten het hotel rondloopt en met haar mobieltje telefoneert. Terwijl er meerdere mannen in haar buurt zijn. Daarna zie je haar in een lift gaan – ook in deze clip zijn er mannen om haar heen. Hier is ze kort daarop bewusteloos geraakt. Daarna komt een zeer dramatische scene uit het Marsa Alam Hospital. Magdalena Zuk wordt gejaagd door een aantal mannen die haar te pakken krijgen als ze valt. Tenslotte wordt ze door vier mannen weggedragen terwijl ze schreeuwt en met haar benen schopt.

Ten minste één van de mannen is op meerdere video’s te zien, schrijft Den Korte Avis.

Volgens Magdalena’s familie is het geheel uitgesloten dat ze psychisch ziek was en zelfmoord heeft gepleegd. Zij geloven in plaats daarvan dat Magdalena’ vergiftigd is met een rape drug, misschien door iemand in het hotel. Haar vriend en familie in Polen kregen al snel de indruk dat er iets mis was.

De familie heeft een privé-detective aangenomen om de ze zaak op te lossen. De Poolse overheid eist dat het lichaam wordt uitgeleverd om te bepalen of Magdalena Zuk gedrogeerd was toen ze stierf. Wat er uiteindelijk met haar is gebeurd is niet bekend. Ze werd in het ziekenhuis doodverklaard. Het is onduidelijk of ze aan geweld is blootgesteld.

Bron:

http://www.friatider.se/polsk-kvinna-d-d-i-egypten-bars-iv-g-av-flera-m-n

 

Mysterious death of Polish tourist in Egypt

Video from a Polish news station. Make sure to turn the subtitles on!

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4124 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

9 Comments on Jonge Poolse vrouw sterft onder mysterieuze omstandigheden tijdens vakantie in Egypte – naargeestige videobeelden duiken op

 1. Hmm, ik had al een tip gekregen; 13 mei, maar vond 1 bron is geen bron:

  Plus het is een onbetrouwbaar twitter-account. Zegt gerust dat iets in Engeland is als het in Duitsland is enzovoort. En onze enige rectificatie hebben we ook aan dat twitter-account te danken: https://fenixx.org/2017/02/16/rectificatie-we-plaatsten-een-foute-titel-bij-een-filmpje-gisteren/ (link klikken voor de bewuste tweet).

  Like

 2. Terex // mei 16, 2017 om 16:10 //

  Wat zoeken de mensen toch in die vieze moslimlanden? Je ziet wat ze overal klaar maken in Europa en dan ga je er willens en wetens toch naartoe. Zeer triest voor familie en nabestaanden en ik hoop dat die vieze moslims gepakt worden en dat ze hun straf krijgen.

  Like

 3. Nou het lijk mij sterk dat de Egyptische politie en justitie de verdachten in het beklaagdenbankje krijgt, al weet de politie wie het heeft gedaan, dan nog wordt er n.m.m. geen moeite gedaan om deze lichtgetinte schoften te veroordelen. Een lekker stuk kafir-vlees daar kan men mee doen wat men goed acht, binnenkort ook in de Nederlandse theaters?

  Like

 4. skeeter // mei 16, 2017 om 19:35 //

  Wel dom om als vrouw alleen naar zulke zombie landen af te reizen, misschien omdat het in polen nog vrij schoon is heeft ze het niet geweten wat voor een verschrikkelijk virus de islam is.

  Like

 5. danny // mei 16, 2017 om 22:21 //

  Zeer dom van die jonge dame, om naar zo’n geitenneukersland te gaan, toch vind ik dat deze daders standrechtelijk geexecuteerd mogen worden.

  Like

 6. In haar eentje op vakantie in zo’n land… Gevalletje eigen schuld.

  Like

 7. Een vrouw die op haar eentje naar een moslimland reist en rondloopt in een kort rokje, dan kan je raden wat er zal gebeuren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: