Nieuw

Doe het niet Geert !

Ik geef nooit kritiek op Geert Wilders, omdat dat maar voer geeft aan de tegenstanders. En interactie is ook niet mogelijk met hem, dus het is nog eens zinloos ook.

Maar vandaag kan ik me niet langer inhouden, en dan gaat het om deze tweet:

Punt 1 interesseert me geen hol, alle EU-rofiele islam-Collaborateurspartijen zijn toch volledig inwisselbaar.  Of Jesse Klaver nou 3 miljoen mohammedanen per jaar wilde importeren en Mark Rutte slechts 1 miljoen en ze het daar niet over eens konden worden is een detail, het leidt allebei tot onze vernietiging en ondergang. De import van mohammedanen was nog nooit zo groot als onder Rutte-II. Dát is waar Mark Rutte voor staat. Op dit moment in onze geschiedenis is Mark Rutte veel schadelijker geweest voor Nederland dan Jesse Klaver ooit zal zijn.

Het gaat me om punt twee. Zo onderhandel je niet. Gewoon niet ! Een beetje op je rug gaan liggen of je alsjeblieft mee mag doen. ‘Volledig beschikbaar’. Ik heb daadwerkelijk even met mijn vinger op mijn voorhoofd getikt. Een slechtere uitgangspositie voor onderhandelingen kun je jezelf niet verschaffen.

Je gaat lekker achterover leunen in je fauteuil, en je kijkt toe wat Rutte nu gaat doen, en je laat helemaal niks los. Laat hem maar komen smeken of je hem alsteblieft wilt redden. Wat dacht je nou te bereiken met je lousy 20 zeteltjes in een coalitie die er minimaal 75 moet hebben ? Je bent een minderheid en wordt weer gepiepeld, net als vorige keer, toen je nota bene Gerd Leers accepteerde op immigratie.

Het enige harde punt wat je binnen zou moeten halen is een keiharde moslimmigratiestop. Wat een rare notie trouwens afgelopen week om álle immigratie uit moslimlanden te willen stoppen, er wonen ook vervolgde Christenen daar, mogen die ook niet meer binnen ? Wat dat betreft had Baudet een punt, al is die weer vaag of die wel alle moslims de toegang wil weigeren. Want daar gaat het om. No more moslims ! En remigreer die er al zijn. Okay, dat laatste zal een brug te ver zijn bij onderhandelingen. Mark-EU-Rutte zal nooit akkoord gaan met een moslimmigratiestop, dus heeft de PVV niks in een kabinet te zoeken. Zo simpel is het.

Als je zo graag had willen regeren dan had je campagne moeten voeren en dat heb je niet gedaan. De PVV was compleet afwezig. Als ik lukrake kennissen vraag, dan zeggen ze: “PVV niet gezien, Geert Wilders mag ik niet”, zo simpel zijn de reacties.  Als je graag had willen regeren dan had je een media-adviseur in de arm genomen (het is 2017). Jesse Klaver kreeg 14 zetels zonder programma omdat die twaalf mensen in dienst had die er voor zorgden dat zijn haar goed zat, en jij gaat nog steeds naar dezelfde kapper in Venlo. Jesse Klaver trok volle zalen in Nederland alsof die een popster was, terwijl jij je toespraken in het buitenland houdt. Dat jonge meisjes wel van Jesse gaan soppen en niet van jou, kun je niets aan doen, maar het is wel hoe óók stemmen gewonnen worden. Het is de realiteit. Het gaat al lang niet meer alleen om argumenten. Het gaat ook om beeldvorming.

Over beeldvorming gesproken. Ook gister weer zeiden VVD en CDA niet met de PVV te willen, omdat de PVV onbetrouwbaar is, waarmee ze doelden op het Catshuis. Waarom laat je ze al vijf jaar wegkomen met die leugen ? Waarom sla je nooit terug met dat stuk uit de Volkskrant dat het aan het CDA lag ? Waarom wapper je niet met die kop net zo vaak in het journaal bij Pauw en DWDD als dat Rutte en Buma het tegen jou gebruiken ? Nu denkt driekwart van Nederland dat je een onbetrouwbare wegloper bent. Waarom toon je niet dat fragment van Hans Hillen en laat je mensen als Afhsin Ellian wegkomen met hun leugens ?

Jesse had afgekeken van Obama, en ook dat is alweer ouderwets want Trump heeft van hem gewonnen. En nee, je bent geen Trump, je redt het niet met wat tweets. Jesse had een man die gelikte sociaal media-filmpjes maakte, terwijl jouw PVV-filmpjes blijven steken op het niveau van Fitna van tien jaar geleden en dat was toen al niet best.

Huur mensen in ! Crowdfund als je geen geld hebt.

In 2010 kreeg de PVV 24 zetels, 7 jaar later 20. Natuurlijk spinnen jullie met zunalluh de uitslag als winst, zou ik ook doen, maar dat was het niet. Dat is het naakte cijfermatige feit. Van 24 naar 20 zetels.

Kernpunt van de PVV is de islam(isering) lijkt me.

Wat is er gebeurd tussen die 24 zetels in 2010 en die 20 in 2017 ?

De officiële cijfers zullen we niet krijgen want we worden snoeihard voorgelogen (1 en 2, waarom halen jullie dat niet eens boven tafel?), maar het lijkt me een redelijke schatting als ik zeg dat er in die periode minimaal 300.000 mohammedanen bij zijn gekomen.

De meeste moslimaanslagen in Europa hebben plaatsgevonden ná 2010 (hier staan er 19 in beeld waarvan 17 na 2010). Dat is toch het kernpunt van de PVV ? Hoe kan het dan dat het aantal zetels niet stijgt, terwijl alles waar de PVV voor waarschuwt uitkomt ?

De grote islaminvasie is begonnen ná 2010, de meeste aanslagen waren ná 2010, steeds meer Nederlanders staan kritisch tegenover islam, immigratie en integratie, veel meer dan in 2010. En er is maar één partij die die problemen echt adresseert, als je dan van 24 zetels in 2010 niet enorm stijgt, maar zelfs daalt naar 20 in 2017, dan doe je iets vreselijk verkeerd. Is dat besef überhaupt aanwezig ? Of vind je dat het wel lekker gaat zo ?

Het ligt niet aan de opiniepeilers dat de PVV in de aanloop naar elke verkiezing steeds daalt. Het ligt aan de PVV, en toegegeven dit keer ook aan het een-tweetje tussen Rutte en Erdogan. Waarom reageerde je daar niet op ?

Ik had gehoopt dat na die tweet van je van gisteren waar ik zo kwaad om ben, dat je vandaag bij zinnen gekomen zou zijn, maar dat is kennelijk niet het geval, want net retweet je Breitbart en The Express (naar ik aanneem instemmend):

“Geert Wilders Party ‘Fully Available'”

Ja, met je benen wijd, zul je bedoelen. Snap je wel wat er gaat gebeuren als je nu in een coalitie stapt met weer CDA en VVD ? Punt één ga je niks voor elkaar krijgen want je bent nog kleiner dan de vorige keer en punt twee haal je dan de volgende verkiezingen weer veertien zetels. Zo wordt het helemaal nooit wat. De PVV had al lang boven de dertig-vijfendertig zetels moeten zitten. En met minder moet je niet eens willen denken aan gedogen of regeren.

Soms denk ik wel eens dat Geert Wilders het grootste obstakel is voor de PVV om groter te worden en dat het tijd is voor een buitenlandse carrière voor Geert. In dat verband en tot slot wil ik ook nogmaals aandacht vragen voor de prachtige ‘Open brief aan Geert Wilders‘ van mijn collega, waar ook nooit op gereageerd is. Ga ik me nog even zitten ergeren.

Deze opmerking is zeker ook al weer vergeten:

 

Doe mee met 8.217 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6506 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

23 Comments on Doe het niet Geert !

 1. Republikein // mei 16, 2017 om 20:48 //

  Eigenlijk helemaal niet leuk maar wel waar.
  Dat schudt ie er ff uit, losse pols.
  Haha, goed gezien m.i., nooit op je rug en paaien.

  Liked by 1 persoon

 2. Helemaal mee eens Fub.
  Goed gezegd!

  Liked by 1 persoon

 3. Dit denk ik er van:

  Like

 4. Geert moet daar wegblijven, dan flikkert binnen enkele maanden de hele zooi weer om en zul je zien dat het woedende volk even die tijd heeft benut om een aanloop te nemen. En dan zult gij een aap zien neuken!

  Like

 5. Hoor Rutte al zingen “Geertje ich hol dir mit mijn traktor ab”

  Weet niet of iemand het even kan inzingen met eigen tekst?

  Like

 6. Het zijn slaven van Soros,die ze omkoopt en het vlees is zo zwak. Een minuut is het stemburo gesloten en dan weet D 66 in 2015 met de naam Wouter Koolmees al dat ze gewonnen hadden en was het nu tijd voor een feestje, we hebben een paar lekkere wijven,we hebben drank en wiet en drank,hoe kan dat? ik heb stemmen geteld en had een grote stapel gepakt,die er keurig opgevouwen uitzag,die ik open moest vouwen,er zat geen kreukje in die bladen en achter elkaar was het Rutte,Rutte en nog eens vele malen Rutte,er zat niets anders tussen.Zijn al die Rutte aanbidders tegelijkertijd gaan stemmen?Bladen,die niet open waren gevouwen,hoe toevallig.Heel die club bestaat toch uit leugenaars,corrupte lieden?

  Liked by 1 persoon

 7. danny // mei 16, 2017 om 22:12 //

  Fubar an sich ben ik het met je eens.
  Maar je vergeet wel dat Geert Wilders moet opboksen tegen de gruwelijke policor van linkse tv en media.

  Ook al zou Geert in ieder programma verschijnen zou dat geen enkel verschil maken met de peilingen. De linkse policor verkettert Wilders, omdat Wilders, Wilders is en hij aan alles schijt heeft wat politiek correct (dat deel ik overigens met hem, en ga dan ook geen discussies aan met linkse policor figuren die verongelijkt zijn) is, en de vinger op de etterende wonden van links zet.

  Wat ik overigens wel met je eens ben is dat Wilders meer campagne in het land had moeten voeren, daar zit zijn achterban, die zitten niet bij policor als; Pauw, DWDD en Nieuwsuur.

  Like

 8. MoslimMolen // mei 16, 2017 om 22:16 //

  Een waarheid als een koe!
  .
  Het islammantra wordt sleets; PLENTY brisante topics over.
  Voorbeeld:
  Hoeveel DOOIEN heeft de decennia voortkankerende multikul gekost?!!!
  In zowat ieder gezin is er een raakvlak met dit duivels gegeven.
  Richt DAAR de pijlen op.

  Like

 9. Ik ben me alvast aan het voorbereiden op de cousine die gaat komen bon apetit .

  Like

 10. Blij dat ik wat anders voor mijn neus heb staan dan dat spul uit 1943, hslot4

  Ovenschotel; aardappels peper zout olijfolie thijm, kip, spek, spruitjes, paprika, ui, broccoli, doperwtjes, beetje kookroom.

  Like

 11. Ben gedeeltelijk eens.
  GW geeft aan dat hij deel moet uitmaken en houdt de optie open om mee te praten.
  Er zit naar mijn mening meer achter, doet hij nu niets zal er weer negatieve berichten volgen over zwijgen en geen reactie van de PVV.
  Zit hij er eenmaal in dan zijn er nieuwe kaarten die geschud worden en krijgt hij als tweede partij meer zeggenschap en inbreng.
  Maar wie ben ik.

  Like

 12. Ik krijg gelijk trek, Fub. 🙂

  Liked by 1 persoon

 13. MoslimMolen // mei 16, 2017 om 22:38 //

  Enne…
  .
  Neem de ONtelbare (psychisch) VERMINKTEN ook in beschouwing!!!

  Like

 14. Tijl Uylenspiegel // mei 16, 2017 om 23:08 //

  Volledig eens met Fubar, alleen het maakt niet uit of hij nu zegt beschikbaar te zijn voor een coalitie, zowel de VVD als het CDA hebben aangegeven nooit met hem in zee te willen gaan, dat een van beide terug zou komen op zo’n beslissing dat zou kunnen, maar alletwee is onmogelijk, dus laat ze maar een brakke coalitie vormen, die spat vanzelf uit elkaar. Het vervelende is dat als hij net als in maart opnieuw weigert campagne te voeren dan voorzie ik een stevig verlies. Dit keer hebben zijn kiezers hem dat nog vergeven maar een tweede keer wordt het moeilijker, dan lopen velen over naar Thierry Baudet. En als hij geen zin heeft in een campagne waarom dan niet bijvoorbeeld Bosma en Agema het over laten nemen?

  Like

 15. Ik doe niets af aan dit artikel. Maar het is natuurlijk politieke zelfmoord als Geert zou verklaren dat hij niet mee wil regeren. En op voorhand al andere partijen gaat uitsluiten. Deze sluwe vos beseft zeer goed dat die met zijn handreiking het alleen maar moeilijker maakt voor de anderen. Zie het als een stapje in de richting wat er nog komen gaat als de volgende coalitiesmeding ook weer mislukt. Ze kunnen in ieder geval niet zeggen dat Geert niet wil meedoen. Blijft er alleen maar over om elkaar de schuld te geven.

  Liked by 3 people

 16. Net als Wilders niet zwaait met Volkskrant en Hans Hillen, heeft hij hier ook nooit een proces tegen aangespannen:

  Waarom niet ?

  Ik kan niet 1 reden bedenken om dat niet te doen.

  Like

 17. rommel // mei 16, 2017 om 23:29
  Ik doe niets af aan dit artikel. Maar het is natuurlijk politieke zelfmoord als Geert zou verklaren dat hij niet mee wil regeren.
  ———

  Hoe kan een uitgeslotene -politiek dus al dood- zelfmoord plegen ?

  Like

 18. rommel // mei 16, 2017 om 23:29
  Ik doe niets af aan dit artikel. Maar het is natuurlijk politieke zelfmoord als Geert zou verklaren dat hij niet mee wil regeren. En op voorhand al andere partijen gaat uitsluiten.

  ————–

  Doen Rutte en Buma juist :

  Like

 19. *Ook met vinger op voorhoofd tikt*
  Beter is om in de oppositie te wachten op de val van het nog te vormen kabinet want dat gaat 100% zeker gebeuren. Om vervolgens met een mega winst premier te worden en nu niet het schoothondje van prutte.

  Like

 20. Duchesne // mei 17, 2017 om 09:01 //

  Ik kan me niet onttrekken aan de gedachte dat zowel de PVV als de SP echte regeringsverantwoording angstvallig vermijden. Hadden ze ambitie iets te veranderen in Nederland dan gingen ze met elkaar en met anderen praten en omzeilden ze de VVD gewoon. Dat is niet onmogelijken zouden deze partijen de bevolking op de eerste plaats zetten in plaats van hun eigen ego dan waren ze al klaar met onderhandelen.
  Wie echt wil regeren doet moeite. Mij is het wel duidelijk hoe de aap in de boom hangt….

  Liked by 1 persoon

 21. Geert Wilders krijgt nog steeds de schuld van het vallen van het kabinet (terwijl hij niet de schuldige was).
  Wie zullen ze nu als het zwarte schaap aanwijzen? Yasser Klaver? Der Mark Rötte?

  Like

 22. Horatius // mei 17, 2017 om 12:25 //

  Van mij mogen de onderhandelingen over een nieuw te vormen kabinet nog wel een jaar duren.

  In België heeft het ooit wel anderhalf jaar geduurd en het ging dit land intussen heel goed, want er werden in die tijd geen verkeerde beslissingen genomen. Op de winkel passen dus en de lopende zaken afhandelen en de ambtenaren doen de rest.

  Wilders zal intussen zijn knopen moeten gaan tellen en zich eens gaan afvragen of het voorzichtig opbouwen van een echte partij niet de voorkeur verdient i.p.v. de huidige Beweging met slechts één lid.
  Het oprichten van b.v. Kringbesturen per provincie met als doel het werven van uiteraard gescreende leden en toekomstige bewindslieden moet toch echt een keer een aanvang gaan nemen.

  In potentie zou de PVV veruit de grootste partij van ons land moeten zijn, gezien de algehele onvrede over de komst van economische vluchtelingen en de steeds maar toenemende invloed van de radicale en politieke Islam in ons land.
  Dat dit niet gelukt is moet de PVV (Wilders dus!) zichzelf aanrekenen, campagne voeren moet met volledige inzet geschieden en niet vanuit de luie stoel en de sociale media.

  Een Minderheidskabinet zou een mogelijkheid kunnen zijn met de hoop op nieuwe verkiezingen op korte termijn als zou blijken dat deze noodoplossing in de praktijk niet echt werkbaar is.

  Geert Wilders had natuurlijk allang zijn beruchte ‘minder Marokkanen’ uitspraak moeten nuanceren met de uitleg dat hij uiteraard alleen de criminele en radicale Marokkaan in het vizier had en niet de hardwerkende en geïntegreerde nazaten van de toenmalige gastarbeiders.

  Hoeveel dat er in de praktijk zijn kan men vinden in b.v. de Misdaad- en Werkloosheidsstatistieken en de Wajongregeling, voor zover die niet geheim worden gehouden natuurlijk. Maar met wat onderzoeksjournalistiek komt men wel tot een redelijk realistisch beeld.

  Voorlopig heeft Wilders ruimschoots de tijd om zich alsnog te profileren als een staatsman en lering te trekken uit de recente gebeurtenissen in de VS en Frankrijk waaruit blijkt dat het dragen van regeringsverantwoordelijkheid niet alleen een kwestie is van charisma, oneliners en onuitvoerbare beloften maar meer een kwestie is van een juiste timing, diplomatieke gaven en het doen van slimme concessies aan andere partijen met als ultieme doel het terugbrengen van de invloed van de politieke Islam tot beheersbare proporties.

  In Frankrijk en Duitsland zullen de z.g. populisten voorlopig een bijrol vervullen, maar de nabije toekomst zal ongetwijfeld hun gelijk gaan bevestigen want de IS blijkt ondanks eerdere optimistische berichten onverslaanbaar en de invasie vanuit Afrika zal dusdanige proporties gaan aannemen dat de huidige Verzorgingsstaat niet meer te handhaven zal zijn.

  Gevolg: massale werkloosheid en stakingen, grootschalige rellen en demonstraties, bewapende burgerwachten, lange rijen voor de voedselbanken en gaarkeukens, een enorme toename van de kleine en grote criminaliteit en moslimenclaves waar de Islamitische Wetgeving van kracht is en waar de politie niet meer durft te komen.

  Alleen het leger o.l.v. een sterke man kan dan nog orde op zaken gaan stellen via het uitroepen van de Staat van Beleg en voorts het instellen van interneringskampen als voorbereiding voor de algehele repatriëring van ongewenste vreemdelingen richting het voormalige thuisland.

  Dat het hier dan een militaire operatie betreft moge overduidelijk zijn omdat de landen van herkomst niet willen meewerken. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks met een tijdelijke opschorting van de Vluchtelingenverdragen en de onvermijdelijke Mensenrechten.
  Volkomen gedateerd en niet aangepast aan de huidige vluchtelingencrisis en het internationale moslimterrorisme.

  In een land als Zweden kan men zien wat politieke correctheid, tolerantie en verdraagzaamheid in de praktijk oplevert: sterk gestegen criminaliteit, verkrachtingen en aanrandingen verzwegen door de media en de politie, een verzorgingsstaat die het niet meer kan bijbenen en een uiteindelijke chaos waar het recht van de sterkste zal gelden. En dat zal niet de autochtoon zijn maar de militante vluchteling die komt uit gebieden waar het koppensnellen en het doorsnijden van kelen tot de culturele en religieuze verworvenheden behoort.

  ER ZAL NOG EEN ZWARE PRIJS MOETEN WORDEN BETAALD VOORDAT CORRIGERENDE MAATREGELEN EEN AANVANG ZULLEN NEMEN!

  Like

 23. @rommel // mei 16, 2017 om 23:29

  Joost sluit zich bij je aan:
  http://joostniemoller.nl/2017/05/haagse-chaos-compleet-wilders-wint/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: