Nieuw

Demographics will decide the world’s history

Demographics will decide the world’s history within the next decades. 2045 is the year in which, as the U.S. Census Bureau projects, Whites will become a minority in their own country. The same trend is observable in Europe. In the eighties these continents began their transformation from relatively monolithic into multi-ethnic or multicultural societies, which resulted in the rapid increase in the Latino population in the US, and the influx of immigrants from Africa and Asia in Europe. The academia and the ruling establishment believed that the different ethnic groups that are arriving in Europe and the US would blend into the indigenous communities and dissolve within one or two generations, adopting the superior Western values and norms because these are allegedly universal.

Gefira >>

Doe mee met 8.365 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7211 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: