Nieuw

Christelijke Afrikanen vechten wel terug tegen islamitische moordenaars

Dat slappe gelul van die ‘andere wang’ was nooit zo bedoeld. Dat betekent niet dat je je zonder repercussie in elkaar moet laten beuken. Jezus vroeg heel simpel: “en sla me nou nog eens als je durft”. Maar dan echt. En niet als een wijf, een mietje, een hogere die een lagere een tikje verkoopt. Maar van man tot man. Op mijn andere wang en met de volle hand graag. Want dan, dan schrijven de regels voor dat ook een lagere een duel mag eisen met een meerdere.

In Afrika hebben sommige Christenen dat wel begrepen en die vinden er niks christelijks aan om zich uit te laten moorden door de duivelse horden van Mohammed. Dus die vechten terug. Nota bene, het gezeik in C.A.R. begon al toen moslims met 15% waren. Dus dat lijstje van Hammond gaat niet altijd op. Voor Ivoorkust geldt hetzelfde. Dat is van belang, omdat we hier ook tegen de 15% moslims zitten inmiddels en ze beschouwen ons als bijzonder zwak. En roofdieren kiezen nou eenmaal de zwaksten uit. Het CBS liegt aantoonbaar dat we 6% moslims hebben. Het CBS is gekocht. Gebouw ontruimen, personeel ontslaan, leidinggevenden berechten. Dat zouden we er mee moeten doen.

‘Tientallen moslims gedood door christelijke milities in Centraal-Afrikaanse Republiek’

Het geweld in de Centraal-Afrikaanse Republiek is het afgelopen weekend opgelaaid. Volgens de Verenigde Naties zijn tientallen burgers in Bangassou gedood door christelijke milities.

En altijd volgt dan het gejammer dat moslims het slachtoffer zijn en zielig.

Op dit moment zouden honderd islamitische burgers van het grensstadje zich verscholen houden in een moskee uit angst voor de aanhoudende aanvallen. De VN zegt dat afgelopen weekend honderden strijders met zware wapens moslims aanvielen in het stadje aan de grens met Congo. Schatting is dat er twintig tot dertig doden zijn gevallen.

De VN heeft in het gebied een basis, ook die werd aangevallen. AD >>

En terecht. De VN is een imperialistische islamitische organisatie, die Saoedi-Barbarij voorzitter van de mensenrechtenraad gemaakt heeft. De VN moet simpelweg ontmanteld worden. Elke VN medewerker die zich nog in Nederland bevindt moet in de diepste kerkers gegooid worden die we hebben en daar lekker wegrotten.

In de Centraal Afrikaanse Republiek hebben de Christenen (ondanks hun neger-IQ) wel begrepen inmiddels wie het probleem is:

Hoppa, 436 moskeeën gesloopt en miljoenen mohammedanen verjaagd. Het kan

BLOG | Kerk afgebrand? Dan ook moskee verwoesten

Bijna alle moslims uit Bangui gevlucht

Etnische zuiveringen in Centraal-Afrikaanse Republiek

“We willen geen moslims meer in dit land. We maken ze af”

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6515 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Christelijke Afrikanen vechten wel terug tegen islamitische moordenaars

 1. Christelijke Afrikanen vechten wel terug tegen islamitische moordenaars, mooi maar het blijft een druppel op een gloeiende, gloeiende, gloeiende plaat.

  Like

 2. Het mag onderhand wel duidelijk zijn dat mohammedanen een moordenaarsvolk zijn.
  Punt.

  Like

 3. danny // mei 16, 2017 om 22:24 //

  Heb geen medelijden met deze moslims.

  Zouden de SGP en CU dit bericht ook meegekregen hebben.

  Like

 4. Alphons Mantel // mei 25, 2017 om 13:11 //

  de Koran is erg duidelijk: dood allen die niet in Allah geloven

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: