Nieuw

Veroordeelde pedofiel Polanski vergelijkt Amerikaanse rechtbank met nazi’s

De regisseur Roman Polanski had het “hetzelfde recht” om na zijn veroordeling voor kinderverkrachting uit de Verenigde Staten te vluchten als toen hij als jonge jood Polen ontvluchtte na de bezetting van nazi-Duitsland. Beweert Polanski zelf in een verklaring aan een Amerikaanse rechtbank, schrijft TT.

Afgelopen 4 april heeft de hogere rechtbank in Los Angeles een verzoek van Roman Polanski verworpen om de veroordeling tegen hem verjaard te verklaren. Polanski werd in 1978 veroordeeld wegens verkrachting van een 13-jarige meisje, maar wist de Verenigde Staten te ontvluchten voordat de gevangenisstraf afgedwongen kon worden. Hij had eerder te horen gekregen dat de gevangenisstraf 50 jaar zou kunnen bedragen.

De V.S. heeft sindsdien geprobeerd de beroemde regisseur, die zich in Europa bevindt, naar de V.S. uitgeleverd te krijgen. In 2010 verwierp een Zwitserse rechtbank een Amerikaans uitleveringsverzoek en in december 2016 kondigde ook Polen aan dat men niet van plan is de pedofiele regisseur naar huis te sturen.

Na zijn veroordeling voor kinderverkrachting kreeg Polanski grote steun van het Europese etablissement, waar onder andere de Franse minister van Cultuur verklaarde dat de V.S. het pedofielenvonnis moest negeren omdat de regisseur “een aantal van de beste films aller tijden heeft gemaakt”. Het klootjesvolk is niet dezelfde mening toegedaan en wat minder vergevingsgezind inzake een kinderverkrachting. In verband met het uitleveringsverzoek aan Zwitserland was een grote meerderheid in opinieonderzoeken in Frankrijk en Polen van oordeel dat Polanski moet worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten.

Bron:

http://www.friatider.se/pedofild-md-polanski-j-mf-r-domstol-med-nazister

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4407 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Veroordeelde pedofiel Polanski vergelijkt Amerikaanse rechtbank met nazi’s

 1. JackvanderVeen // mei 15, 2017 om 04:50 //

  Laat zo een smeerlap maar gewoon vrij rondlopen, geen probleem.
  MÁÁR wel eerst zijn elfde vinger amputeren.
  Anders toch maar de gerechtelijk opgelegde straf aanvaarden.
  Maar wel opmerkelijk hoe ons ons beschermt, zeker binnen de materie pedofilie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: