Nieuw

Negers eten weer onze meest naaste verwanten op – Ebola is terug

World Health Organization confirms cases of virus in north-east Bas-Uele province, bordering Central African Republic

Ebola outbreak declared in Democratic Republic of the Congo after three die

An Ebola outbreak has been declared in the Democratic Republic of the Congo(DRC), where three people have been confirmed dead and another six are suspected to be infected with the virus, the World Health Organization has said.

Investigations are still being carried out into how the Ebola virus – which killed 49 people in DRC during a three-month outbreak in 2014 – suddenly occured in the equatorial forest region of Bas-Uele province, which borders Central African Republic (CAR).

The Guardian >>

En ze komen hier naar toe:

 

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7219 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Negers eten weer onze meest naaste verwanten op – Ebola is terug

  1. JackvanderVeen // mei 15, 2017 om 04:36 //

    Zoekt men oplossingen tegen de (dreigende) hongersnoden, komt de natuur zelf met HÉT antwoord. Ook een goede reden om alsnog Europa op slot te gooien voor Afrikaners met magere banksaldi of in zijn geheel geen bankrekening.

    Like

  2. Helpt allemaal geen zak zolang die #dobberampullen vol enge ziektes hier met hun ebolaspuit naartoe komen. Niet gek dus dat steeds meer vrouwen (en sommige mannen) voor de zekerheid maar een paar extra grote maten condooms in hun tasje doen. Die met die bulten voor de verhoging van de genotsbeleving is niet meer nodig, die brengen de aanduwers zelf mee.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: