Nieuw

Mission: Defend Europe

Eindelijk. Er gaat terug gevochten worden. We worden aangevallen. Er is een ongekende mohammedaanse invasie gaande en onze overheden collaboreren met de vijand. NGO’s zetten de invasiërs over, en daar is waar opgetreden moet worden.

Op defend-europe.org kunt u meer lezen. Van de week hadden we al een stukje staan over een eerste poging om een invasieboot tegen te houden: Lauren Southern detained while trying to stop ⛔️ a refugee boat ⛴️ together with Identitarian movement

Er zijn grotere boten nodig, er zijn meer boten nodig. Er zijn mensen nodig.

Er is geld nodig !

De criminele NGO’s barsten van het geld en zetten steeds meer schepen in om Europa te vernietigen en er wordt ze geen strobreed in de weg gelegd door de misdadige EU. Het Europese volk zal ZELF Europa moeten verdedigen !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9339 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Mission: Defend Europe

 1. Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 2. Duchesne // mei 15, 2017 om 16:59 //

  geweldig initiatief…..maar ik denk dat we de NGO’s hier ter plekke al moeten aanpakken, het is volksverraad wat hier plastsvind. En de politici die dit financieren en goedkeuren horen op een schavot….minimaal….

  We zijn in oorlog, om te winnen moeten eerst de verraders binnen de eigen gelederen worden gestopt.

  Like

 3. Eens. Ik heb al eens heel wat van dat gajes met naam en pasfoto op de site gezet:

  https://fenixx.org/2016/12/05/ngos-smokkelen-immigranten-naar-europa-op-een-industriele-schaal/

  Zal binnenkort een lijst maken van instanties die aan het verraad meewerken.

  Publiceren dat gajes !

  Op twitter keil ik met enige regelmaat gewoon met adres en al neer.

  Like

 4. HetZalWelWeer // mei 15, 2017 om 18:40 //

  De Rijksoverheid heeft in 2015 zwaardere straffen voor mensensmokkel ingevoerd 😉

  https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2015/10/16/hogere-straf-voor-mensensmokkel

  Like

 5. Duchesne // mei 15, 2017 om 18:49 //

  prive mogen de verzamelde werken altijd worden gemaild, hoe meer info hoe liever. Ik zit nu met een berg kerstkaarten en allerhande troep die ik wil doorgeven en ik ken niemand, tijd voor nieuwe vrienden…

  Volgens mij moet je niet met een emmer staan onder een kraan om het water te stoppen maar de kraan dichtdraaien, en anders de leidingen plat slaan of het figuur dat de kraan beheerd een aanbod doen dat niet te weerstaan is…Dit is niet alleen de wereld van achterlijk links, het is net zo goed mijn wereld en ik ben het meer dan beu om mijn leefomgeving te zien verkankeren door een links uit de hand gelopen egotrip. Zelfs de lokale krant Eindhovens achterlijk hypocriet teringblad is gestopt lokaal 112 nieuws te publiceren, teveel diversiteit of multiculturele participatie….

  Like

 6. copywriter // mei 17, 2017 om 06:35 //

  @Fubar // mei 15, 2017 om 17:29 //
  Het zijn niet alleen ngo schepen die daar aktief zijn.
  Ook reguliere shipping doet mee.
  Regelmatig worden door de kleinere ngo boten migranten opgehaald die dan worden overgezet naar offshore supply vessels zoals de Vos Prudence die op dit moment weer aktief is voor de Libische kust. Deze schepen leveren vanaf Italie hun vracht af voor de produktie en boor platforms zo’n 250 km uit de kust en varen dan door naar de kust om in samenwerking met de ngo’s migranten aan boord te nemen om ze vervolgens af te zetten in Italie.
  De Vos Prudence heeft een groot achterdek waar makkelijk enkele duizenden migranten op kunnen. Dit schip vaart onder Italiaanse vlag maar is eigendom van een Nederlandse rederij.

  Vroon B.V.
  (Vroon Offshore Supply)
  Visitors’ address
  Lage Mosten 17
  4822 NJ Breda
  Netherlands
  Postal address
  P.O. Box 6400
  4802 HK Breda
  Netherlands
  T+31 76 2068100
  F+31 76 2068000
  info@vroon.nl
  http://www.vroon.nl

  Blijft over de vraag waarom Nederlandse bedrijven willens en wetens hand en spandiensten verlenen aan mensen smokkelaars.

  Like

 7. copywriter // mei 17, 2017 om 06:54 //

  Was ik nog vergeten te melden. Al ruim 18 uur heeft de Vos Prudence haar transponder (AIS) uitstaan zodat de exacte positie langs de kust van Libie onbekend blijft. Zou Vroon daar ook een antwoord op hebben?

  Like

 8. Ik zou er graag aan meewerken, maar het is echt dweilen met de kraan wijdwagen open. Ik zie het als een sprinkhanenplaag, doe je ook weinig tegen. Het is wachten tot het eten op is en de sprinkhanen verder trekken of terugtrekken. Wij blijven dan met een kaalgevreten land achter.

  Like

 9. Ruud.Beijer // mei 17, 2017 om 10:48 //

  Klagen helpt niet als 82 % van de Nederlanders op partijen stemmen die voor meer islam en meer vluchtelingen zijn.Nederlanders graven het graf voor hun kinderen en kleinkinderen. Ze hoeven er alleen nog maar in te stappen.Bedankt nederlanders namens uw kinderen en kleinkinderen voor uw verraad.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s