Nieuw

Gelijke Rechten !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Gelijke Rechten !

  1. JackvanderVeen // mei 15, 2017 om 04:31 //

    Geen hond, ongeacht zijn kleur, rood/wit/beige/zwart of combinatie ervan, zo er over peinzen om nog aan europa te denken. Geldt overigens ook voor andere rassen dan honden.

    Like

  2. Het recht zal zegevieren en zal zorgen voor een eerlijke verdeling van rechten. Dus voor de vrouw het aanrecht en voor de man het onrecht. Maak je borst maar nat want de ene cultuur, die van de vrede loopt al mooi richting 10% terwijl de nieuwste, die met die peniskokers en ontbijtborden in de onderlip hun op de hielen zit. Is er al een protestbeweging tegen peniskokers en soepborden? Not on my Dick of zo?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s