Nieuw

De 5 redenen waarom Frans Timmermans een gevaarlijke gek is

Door: Paul Nielsen

Iedereen kent Frans Timmermans, de polyglot uit Zuid Limburg. Eens was hij de trots van Zuid Limburg, tegenwoordig schamen de mensen zich voor hem. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Het is helemaal de verkeerde kant op gegaan met Frans.

Dit is het filmpje waarin Timmermans praat over “diversity”.

1. Frans Timmermans wil Europa “divers” maken, terwijl Europa eigenlijk al divers is.

Europa bestaat uit landen zoals Spanje, Duitsland, Italie, het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Zweden, Slovenie en Nederland.  Deze landen hebben allemaal andere verledens, talen en tradities. Daarom is Europa al een divers continent, dus waar heeft Frans Timmermans het over?

Helaas bedoelt Frans Timmermans met “diversiteit” iets heel anders. Hij heeft het namelijk over niet-Europese, niet-Westerse culturen. Nog specificieker heeft meneer Timmermans het NIET over de Japanse cultuur of over de Zuid-Amerikaanse cultuur. Dat zou mooi en gezellig zijn geweest! Hij heeft het over Islam en Moslims.

2. Frans Timmermans gelooft dat het actief transformeren van iedere mono-culturele samenleving in een multi-culturele samenleving iets te maken heeft met globalisering, terwijl dit in werkelijkheid niet zo is.

Frans Timmermans is ervan overtuigd dat “diversiteit” geimplementeerd dient te worden in alle Europese landen die mono-cultureel zijn en dat iets te maken heeft met globalisering. Helaas heeft hij niet in de gaten dat deze twee dingen niets met elkaar te maken hebben. Japan en Zuid Korea zijn internationaal georienteerde landen, sterke economiën EN zeer mono-culturele maatschappijen. Hetzelfde geldt voor China, een extreem grote economie die een toenemend invloedrijke rol speelt in de wereld. China is ook ondanks haar regionele verschillen een erg mono-cultureel land.

3. Frans Timmermans is Orwellian.

“Politici die aan hun kiezers een samenleving proberen te verkopen die enkel bestaat uit mensen van één cultuur…”, zei hij, “…proberen een toekomst te verkopen die is gebaseerd op een verleden wat nooit bestaan heeft.” Het eerste wat bij me opkwam, was de volgende quote van George Orwell. “De makkelijkste manier om een volk te vernietigen is door de kennis die zij hebben over hun eigen geschiedenis te ontkennen en teniet te doen.”

4. Frans Timmermans gelooft dat “diversiteit” toelaten iets te maken heeft met het verdedigen van de waarden waar wij voor staan als samenleving, terwijl het tegenovergestelde waar is.

Frans Timmermans gelooft dat wij meer “diversiteit” (lees: Islam) nodig hebben, want als wij dat niet zouden doen, dan zouden wij onze waarden weggooien. In werkelijkheid is het tegenovergestelde waar.  Door Islam te weigeren, verdedigen we juist onze waarden. Waarden zoals gelijkheid en veiligheid voor vrouwen, Joden en homoseksuelen gaan niet samen met de Islam. Zelfs de vrijheid van religie gaat niet samen met de Islam, omdat de Islam een totalitaire politieke ideologie is waarin de vrijheid van religie niet bestaat. En NEE, de mogelijkheid om als een dhimmi te leven telt niet!

5. Frans Timmermans is zo ideologisch verblind dat hij niet capabel is om te leren van echte informatie

“Diversiteit” is een ramp gebleken in West- en Noord Europa:
– 1400 jonge meisjes in het Verenigd Koninkrijk zijn seksueel misbruikt gedurende een periode van vijf jaar door een groep Moslim mannen.
– verschillende jonge Zweedse vrouwen zijn verkracht voor een camara, terwijl de verkrachting live werd uitgezonden op het internet.
– twee van de drie Britse Moslims zouden een terror plot niet rapporteren aan de politie; 62% van de Britse Moslims geloven niet in de bescherming van de vrijheid van expressie; en 40% van de Britse Moslims willen de Sharia invoeren in het Verenigd Koninkrijk. (ICM, 2016)
– 42% van de jonge Moslims (18-24 jaar oud) in Frankrijk geloven dat suicide bombings gerechtvaardigd zijn; en 27% is voor ISIS (ICM, 2014).
– 77% van de Deense Moslims geloven dat de Koran “volledig toegepast” zou moeten worden (Jyllands Posten, 2015).
– 80% van de jonge Turken in Nederland geloven dat er niets mis is met de Jihad of de Heilige Oorlog tegen de ongelovigen; en 90% vindt dat Nederlandse Moslims die in Syrië vechten helden zijn. (Motivaction, 2011, 2014)

Dit alles is natuurlijk schokkend. Maar ondanks dit wil Frans Timmermans nog steeds alle Europese landen “divers” maken. Landen die op dit moment mono-cultureel zijn, zoals Polen en Hongarije, dienen dus hetzelfde lot te ondergaan als Frankrijk en Groot Brittannië. Hoe gaat dit precies samen met het vertegenwoordigen van de belangen van deze landen?

Conclusie
Frans Timmermans een gevaarlijke gek die de bevolking die hij eigenlijk zou moeten vertegenwoordigen en beschermen, in gevaar brengt.

Frans Timmermans werkt voor de ‘Europese Unie’. In deze naam komt het woord ‘Europese’ voor. Het woord ‘Afrikaans’, ‘Midden Oosten’ of ‘Islamitische’ komt hier niet in voor. Het is geen ‘Islamitische Unie’ of een ‘Afrikaanse Unie’, het is de ‘Europese Unie’. Daarom zou de EU de belangen van de Europese bevolking moeten vertegenwoordigen, waaronder het waarborgen en bewaken van de veiligheid van de Europese bevolking.

Frans Timmermans doet het tegenovergestelde. Hij brengt de Europese bevolking juist ACTIEF in gevaar. Moslim migratie is in het belang van GEEN ENKEL land. Het is gevaarlijk en het maakt de Europese landen kapot, zowel economisch, cultureel als mentaal.

Frans Timmermans is een gevaarlijke gek die ons thuis kapot wil maken. Het is te hopen dat de EU zo snel mogelijk in elkaar stort, zodat mensen als Frans Timmermans niet nog meer schade kunnen aanrichten dan dat ze al gedaan hebben. Ik wil graag dat Europa een plek van vrede, vrijheid en vooruitgang blijft, zodat onze kinderen en kleinkinderen er ook nog gewoon kunnen wonen.

A DANGEROUS LUNATIC: Frans Timmermans and his obsession with “diversity”

Paul Nielsen

Auteur van het boek How to Debate the Left on Islam

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7261 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on De 5 redenen waarom Frans Timmermans een gevaarlijke gek is

 1. Esperanza // mei 15, 2017 om 16:12 //

  Timmermans, hopeloos geval voor een psychiater.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Wafa_Sultan

  Like

 2. Esperanza // mei 15, 2017 om 16:16 //

  ‘Hij is een klassieke windvaan. Bovendien is hij een pathologische leugenaar maar dat is de roomse Limburger, gepokt en gemazzeld door de jezuïeten en andere toffelemoonse imposteurs, gewoon. Hoe weet je wanneer Frans Timmermans liegt? Als hij zijn mond opent! Ik ga hier de voorbeelden niet opnoemen, u goegelt zelf maar op Frans Timmermans, leugens, liegen en gelogen.
  En dan komen we nu bij de portee van mijn epistel.’

  http://politiek.tpo.nl/2016/05/07/portugal-post-special-frans-timmermans-de-mens-de-mythe/

  Liked by 1 persoon

 3. Bob Fleumer // mei 15, 2017 om 18:00 //

  We moeten het ventieltje van Timmermans vinden zodat we hem leeg kunnen laten lopen. Ik heb nog nooit iemand gezien die in zoveel talen zoveel bullshit kan verkondigen.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // mei 15, 2017 om 18:42 //

  Maar gelukkig gaat het helemaal goed in Den Haag;
  http://www.omroepwest.nl/nieuws/3421639/Forse-stijging-aantal-soa-s-vooral-veel-mensen-met-chlamydia
  Mooie zin op het eind ook;
  “Het gaat om mensen die gewaarschuwd zijn voor een soa, jongeren onder de 25 jaar, mensen met soa-gerelateerde klachten, sekswerkers, slachtoffers van seksueel geweld, mensen geboren in een land waar soa’s veel voorkomen en mannen die seks hebben met mannen.”

  Liked by 1 persoon

 5. Feniks // mei 15, 2017 om 18:43 //

  Polyglot..die moest ik opzoeken, verder gaat dit artikel vlgs mij over landverraad.

  Like

 6. Wat zou je doen als je zo iemand in je familie hebt?

  Like

 7. Hij is gewoon een klassieke lanndverrader

  Like

 8. Republikein // mei 16, 2017 om 13:56 //

  Nou, ik ook dan maar effe.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s