Nieuw

Neue Beweise: Schlauchboot- Migranten rufen NGOs wie “Taxis” an

Die EU- Grenzschutzagentur Frontex hat auf Mobiltelefonen von in Italien angekommenen Flüchtlingen die Telefonnummer von Hilfsorganisationen gefunden, wie Frontex- Sprecherin Ewa Moncure in einem Interview erklärt.

Warum und woher die Migranten die Nummer bekommen hätten, wisse Frontex nicht. Die EU- Grenzschutzbehörde führe aber keine Ermittlungen, sondern sammle nur Informationen und gebe diese an die italienischen Behörden weiter, betont die Sprecherin.

Berichte über eine angebliche Zusammenarbeit zwischen Hilfsorganisationen und libyschen Schleppern haben in den vergangenen Wochen für Wirbel gesorgt. Ein italienischer Staatsanwalt leitete deshalb Ermittlungen ein. Kritiker werfen ihm aber vor, keine Beweise für die Vorwürfe zu haben. Frontex hatte die Hilfsorganisationen außerdem kritisiert, weil sie mit ihren Rettungseinsätze, die immer näher an der libyschen Küste stattfinden, den Schlepper das Geschäft erleichtern würden.

Gerettete Migranten auf dem Schiff "Tuna 1" im Hafen von Palermo (Bild: AFP) Gerettete Migranten auf dem Schiff “Tuna 1” im Hafen von Palermo Foto: AFP

Dazu meint die Sprecherin gegenüber der APA: “Es ist eine sehr große Herausforderung, Menschen zu retten und nicht dem Geschäftsmodell der Schleppern in die Hände zu spielen.” Ein Ende der Rettungseinsätze im Mittelmeer sei aber keine Lösung, betont sie. Es müsse eine ganzheitliche Lösung geben, denn die Flüchtlingsroute sei lang. “Wenn die Leute einmal auf See sind…

weiterlesen>>
krone
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1430 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

1 Comment on Neue Beweise: Schlauchboot- Migranten rufen NGOs wie “Taxis” an

 1. Duchesne // mei 14, 2017 om 15:13 //

  ..het misdrijf tast niet de belasting heffing aan en dat is het enige criterium. Mochten wij straks vervangen/uitgemoord zijn zullen de overlevenden gewoon weer belasting moeten betalen, zullen de rechten die zijn opgebouwd over 200 jaar weer recht zijn en ondertussen blijft een groot deel vannde “elite” vreten….

  U mag uw T shirt en spijkerbroek inleveren bij de douane omdat het nep is, maar dat is een economisch delict en een vorm van belastingontduiking,. De NGO’s daarintegen worden al vanuit de overheid gesubsidieerd en door de politiek de hand boven het hoofd gehouden.

  De ëndlosung is reeds begonnen, alleen dit keer niet door af te voeren naar de dood maar door de dood in te voeren…

  Geen mens die niet weet dat dit op oorlog uitzal lopen, geen mens die het niet weet. Wel hopen die het weigeren te erkennen of dat idee verdringen, maar ze weten het. Ze willen het !

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: