Nieuw

Kantelpunt bereikt: de Zweedse welvaartsstaat is ingestort door moslimmigratie

Ook toevallig. Gisteren hadden we het bericht dat de bijstandsuitkeringen voor Nederlanders op zijn, omdat ze weggegeven zijn aan vijandige indringers die ons haten, ons willen onderwerpen, verkrachten, doden en in slavernij voeren (niet in die volgorde want dat gaat niet), nadat ze ons volkomen leeggeroofd hebben, en vandaag is het in Zweden ook raak.

Earlier this week, the Swedish Association of Local Authorities and Regions (SKL) admitted, by 2020, municipalities face a funding deficit of 40 billion Swedish Krona (£3.5 billion) to finance services like hospitals and nursing homes.

Ook daar zijn het weer de autochtone zwakkeren die de klos zijn, de zieken en bejaarden, als gevolg van beleid van partijen die juist altijd beweren voor de zwakkeren in de samenleving op te komen. Het probleem met links/goedmensen is dat ze niet kunnen rekenen en emoties met feiten verwarren. Emoties zijn geen waarheid, feiten wel. Het is heel nobel om alle mensen op de hele wereld te willen helpen, maar het kost ook geld. En als je nooit hebt leren rekenen, omdat je bijvoorbeeld aan de UvA gestudeerd hebt, dan zou je eigenlijk niet over de uitgifte van geld mogen gaan. Niet voor niks kreeg de hulpbehoevende in de parabel van ‘de barmhartige Samaritaan’ slechts voor drie nachten zijn hotelkosten vergoed.

Het linkse warhoofd dat in Zweden over de financiën gaat, begrijpt er nog steeds geen moer van gezien haar uitspraken:

“Demographic trends show that, with more children and more elderly people, the need for local government services is expected to grow significantly faster than the tax base,” says Annika Wallenskog, chief economist at SKL.

Nee, wappie. Dat is niet het probleem. Punt één zijn er niet meer kinderen. Dat lieg je. Ook in Zweden ligt het geboortecijfer dramatisch onder het vervangingsniveau. Je hebt wel honderdduizenden jongemannen binnengelaten. Dat die liegen over hun leeftijd, maakt ze nog geen kinderen. Ze zijn wel een kostenpost, en dat terwijl ze juist in de leeftijd zijn waarop westerse mannen wél werken. Maar je hebt moslims binnengelaten, en moslims komen nou eenmaal niet naar ongelovigen toe om ze te ‘helpen’.

Andersson told Swedish Television News (SVT) that “it is quite obvious that we have big problems” as a result of the demographic changes aggravated by mass migration.

Als ze met demografische veranderingen, veranderingen in leeftijdsopbouw bedoelt, is dat ook niet zo’n probleem. Veel fysieke arbeid kan een vergrijzende bevolking prima uit handen genomen worden door robotisering en automatisering. Het demografische probleem is moslimmificatie, hoe meer moslims in een land, hoe onleefbaarder dat land wordt.

Sweden’s National Audit Office announced in November that it believes the government “underestimates public spending”.

Ze kunnen niet rekenen, of weigeren het simpelweg omdat de uitkomsten niet overeenkomen met hun gedroomde wensbeeld.

In a piece published by Dagens Nyheter, the office remarked: “”If the government’s forecasts are realised, Sweden will be required to make significant reductions to welfare, and municipalities significant cuts by 2020.

Net als in Nederland worden de kosten van de moslimmigratie ook in Zweden afgewenteld op de autochtone zwaksten in de samenleving. Linkse dromers zullen dat ook wel niet willen horen, maar het gaat tot een bloedbad leiden.

Dit is de oorzaak:

Granting citizenship to 60,343 people last year, Sweden saw a record number of new nationals in 2016. The largest share of ‘new Swedes’ hail from Somalia.

Somalië of all fucking places.

Weet je wat het is. Bijna de héle bevolking van Somalië is verward.

Van islam gaat het al koken in je hersenpan, maar als je er elke dag een paar handenvol qat aan toevoegt en je je eeuwenlang voortplant met je meest naaste familieleden dan heeft dat op zijn zachtst gezegd niet een gunstige invloed op je geestelijke ontwikkeling.

One in three Somali’s has been affected by some kind of mental illness, a prevalence which is higher than in other low-income and war-torn countries. (bron)

The relentless shelling, fighting, killing and maiming, along with the repeated displacement of communities, has taken such a toll that Habeeb is on record as saying he doesn’t believe anyone in the whole of southern and central Somalia has good mental health.(bron)

We hebben hier niet de capaciteit, noch het geld, noch de kennis om dat op te lossen. Om die arme zielige Somali’s te helpen kunnen we ze het beste terug sturen. De hoogwaardige en verfijnde islamitische cultuur waaraan we alle moderne wetenschap te danken hebben is zelf het beste toegerust om dergelijke getraumatiseerde gevallen op te vangen.

01

Many Somalis attribute behavioural problems to bad spirits and seek help from religious leaders or traditional healers. One of the most extreme treatments involves locking a person up with a hyena.

“In Somalia, there’s this belief that hyenas can see everything including the thing that causes mental illnesses,” says Habeeb.

“Two hyenas were brought from the bushes and brought to Mogadishu. Patients were locked in a room with the hyena with the belief that when the thing that caused the mental problem sees the hyena it would leave the body of the patient and the patient would be fine after that.”

This treatment is not cheap – the cost can be around $560, according to Habeeb. It’s also highly dangerous. Patients are left with long lasting trauma, physical injuries and even die, according to a WHO report on mental health in Somalia.

een beetje psychiater kost al snel 560 dollar

Het failliet van de verzorgingsstaat is al lang voorspeld, maar links wilde niet luisteren. Want hee, cijfers en feiten, wat doen die er toe als je een land wil inrichten op basis van emoties, je feelgood-gevoel. Ik ben benieuwd hoe ze het bloedbad wat nu snel zal volgen zullen voelen en wat dat met hun feelgood-gevoel doet. Het geld is namelijk op en dan zullen de hyena’s die ze binnengehaald hebben niet zo vriendelijk blijken te zijn.

In Zweden, met nog geen 10 miljoen inwoners, hebben nu bijna 2,5 miljoen inwoners een migratie achtergrond. Maar de waarheid mag nog steeds niet verteld worden, want dat is tegen de ‘mensenrechten’. Om je te bescheuren als het niet om te janken was. Bedankt onderwijs, voor het vernietigen van de Westerse beschaving. Het was fijn je gekend te hebben.

In February, Breitbart London reported that many libraries in Sweden were refusing to stock Kurdish economist Tino Sanandaji’s “sincere and evidence-driven analysis” of the country’s immigration policy, alleging the contents were “contrary to human rights”.

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

12 Comments on Kantelpunt bereikt: de Zweedse welvaartsstaat is ingestort door moslimmigratie

 1. Duurt niet lang dan is het volk hier net zo achterlijk als daar en als ik zo om me heen kijk zijn we er al .

  Like

 2. Soixante Neuf ………………zal ik het even voordoen schat ? dan weet je het vast wel weer hahahahahahahaha lmfao omg het zal je vriendin maar wezen

  Like

 3. Korte metten maken met die Europese regeringen, hele korte.
  Dat kutwijf van Merkel kan ook lachen want ze gaat toch winnen. Of ze frauderen net zoals in Nederland en Frankrijk is gebeurd zodat ze winnen.

  Like

 4. Is het waar dat er een speciale code (R291) is toegewezen aan de misdaden van migranten en de autochtone slachtoffers verplicht wordt een geheimhoudingsovereenkomst te tekenen?
  En de shariapolitie controleert de islamitische wijken waar de autochtone bevolking de dwingende heerschappij van de moslims moet tolereren?
  Zweden is nog zwaarder ziek dan ik dacht, niet meer te redden!
  Vreselijk voor het Zweedse volkje…
  https://translate.google.com/translate?hl=nl?sl=auto&tl=nl&u=http%3A//m.kp.ru/daily/26660/3681500/

  Like

 5. Ah, dat was waar ik rommel gisteren naar vroeg, maar die had geen tijd toen. Ik herinnerde me dat hij daar ooit een stukje over had. Onder die term ‘R291’ is het niet in onze zoekmachien te vinden trouwens.

  Like

 6. skeeter // mei 14, 2017 om 19:57 //

  stuur die gigantische domme gleuven in dat lekker dom filmpje ook maar naar somalia, verder dan neuk poppen komen ze niet.

  Like

 7. Duchesne // mei 14, 2017 om 19:58 //

  code 291 is een Zweedse code van de politie voor misdrijvennwaarbij asielzoekers zijn betrokken en hebben een speciale, namelijk een spreekverbod voor de politie en een publicatie verbod voor de pers.

  Like

 8. Dan zal er in elk westers land, waar de islam-invasie vrij spel krijgt, wel een gelijkwaardige code zijn. Dit bewijst des te meer dat de nationale politiek niets meer dan stromannetjes zijn van Brussel, en Brussel de rechterhand is van Washington, en Washington de uitvoerende macht is van de grootaandeelhouders van de multinationals en banken die parasiteren op de economieën van andere landen. Want hoe moet je anders een gigantisch leger bekostigen, eigen belangen veilig stellen ten kosten van de mensheid, de dollar de wereld laten domineren, landen verplichten welke producten ze kopen en voor hoeveel en welke valuta, landen economische sancties opleggen en de wereld verplichten om mee te doen, en tenslotte de bondgenoten verplichten de islamitische invasie te verwelkomen… Maar waarom? Wie heeft daar voordeel van?
  Of is de Islamisering van de wereld ook een manier om de de macht over de wereldeconomie te behouden? Ik weet het niet…

  Like

 9. danny // mei 14, 2017 om 22:05 //

  Lekker bezig in zweden. Hier is het niet anders.

  Like

 10. Ah, dit valt toch niet uit te leggen. Je land te grabbel gooien omdat je dan prachtige functies uit het baantjescarroussel voor het uitkiezen hebt? Welk een volksverrader ben je dan.
  Nee, het bestaat niet dat degenen die dit promoten echt de winnaars van de “democratische” verkiezingen zijn. Er wordt gerommeld, vooraf, tijdens en na het stemmen. Islamisering van je land, de vernietiging van je cultuur, dat promoot je als volk niet.
  Het lijkt erop dat we inderdaad in een Orwelliaans tijdperk leven. Ik zie overeenkomsten…
  “War is Peace; Freedom is Slavery; Ignorance is Strength”
  https://archive.org/stream/pdfy-A3IjKcYwPkd-6POv/Nineteen%20Eighty%20Four%20By%20George%20Orwell%201949#page/n0/mode/1up

  Wat een gruwelijke foto van Angela Merkel trouwens (linkje).

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel // mei 14, 2017 om 23:40 //

  Ondanks dat ik het hele IQ verhaal interessant vind ging het oorspronkelijk over het onbetaalbaar worden van ons en het Zweeds sociale stelsel en dat al over drie jaar! Niet ergens in een verre toekomst maar over drie jaar!! En dat is op zijn zachtst gezegd nogal alarmerend, te meer omdat niet alleen de veroorzakers er last van zullen gaan krijgen maar ook de mensen, de autochtone mensen die hun leven lang bijgedragen hebben aan het ontstaan en in stand houden van dat sociale stelsel er last van gaan krijgen. Het verontrustende eraan is dat veel van de mensen die zich socialist voelen vaak hoger opgeleid zijn, hoe hoog opgeleid moet je zijn om deze feiten gewoon stomweg te negeren? Ik bedoel Dijsselbloem is landbouweconoom, dan ben je geen domme jongen, en toch zit hij helemaal in het linkse gedachtegoed, inclusief het niet geselecteerd toelaten van allerhande migranten uit het Midden-Oosten en Afrika. Hoe verklaar je dan dat een econoom het weigert te zien?
  Ik maak me er echt zorgen over, pensioenfondsen hebben nog nooit zoveel geld in kas gehad maar al sinds 2008 zitten de pensioenen op de nullijn, gepensioneerden zijn er dus al op zijn minst zo’n 10 à 12% op achteruit gegaan, stel dat straks de AOW geslachtofferd gaat worden, wat dan? En dat terwijl er dankzij de babyboom juist nu tijdelijk meer ouderen zijn die van die AOW en dat pensioentje afhankelijk zijn! Wordt het een kwestie van op tijd voldoende conserven inslaan of moeten straks alle ouderen naar een soort voedselbank?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: