Nieuw

Gezellig – genocidefestival op de Universiteit van Amsterdam

Marxisme Festival in Crea wil het ‘linkse front verenigen’

Met dit jaarlijkse evenement willen de organisatoren de linkse activisten laten samen komen. ‘Wij willen de linkse fronten verenigen,’ zegt Elmar van den Berg, student geschiedenis en politicologie aan de UvA. ‘Vakbondsleiders, klimaatactivisten maar ook feministen en antiracisten.’ Folia >>

Het is geen universiteit meer maar een wasmachine. Je stopt er pubers in en er rollen linksgeradicaliseerde adolescenten uit die allemaal dezelfde bloedrode kleur hebben. En na een paar jaar krijgen de radicaalsten daarvan dan een aanstelling aan die UvA waardoor het een zichzelf versterkend effect heeft.

Als je een Marxisme festival houdt dan gaat het niet helemaal goed in je bovenkamer. Er valt niet één succesvol marxistisch eksperiment in de wereld te benoemen, terwijl de bloedbaden nog net niet die van de Islam naar de kroon steken. Welke zot staat dit toe ? Marxisme is geen reden tot een feestje, hooguit tot een bescheiden herdenking van de slachtoffers er van.

Onder meer de anti-blanke raciste Sylvana Simons en de antisemitische Hezbollah terrorist AbouJahjah zullen er spreken. Het is intellectueel vergif in het centrum van mijn stad.

Wij publiceerden al eerder wat over de UvA:

Else Vogel & Lieke Wissink (UvA) steunen voluit het ergste symbool van een nazi-ideologie

Universiteit van Amsterdam publiceert jihadpropaganda als wetenschappelijk onderzoek

Hoeveel diversiteitsterminologie ken jij?

Op universiteiten wordt onbekommerd gediscrimineerd

Om redenen van journalistieke integriteit voel ik me verplicht te melden dat ik zelf ook aan de UvA gestudeerd heb, en wel culturele antropologie/niet-westerse sociologie. Op papier heb ik dat twee jaar volgehouden, in de praktijk ben ik net aan een jaar aanwezig geweest, want het was er toen al niet te harden. Ik ben gevlucht van de gekte, terwijl ik in die tijd toch nog zo links als een deur was. En nu is het er nog vele malen erger dan 30 jaar geleden. Op een universiteit hoort een klimaat te zijn van de vrije uitwisseling van ideeën en daar lijkt geen sprake van te zijn op de UvA. Een universiteit hoort geen activistische uitvalsbasis te zijn. Het is tijd dat de UvA opgedoekt wordt, dat deze grootste grootgrondbezitter binnen de gemeentegrenzen van Amsterdam in de geest van het Marxisme afstand doet van zijn bezit en het teruggeeft aan de gemeenschap als geheel.

Van de radicaal linkse islamitische gemeenteraad van Amsterdam hoeven we niet te verwachten dat ze dit genocidefestival zullen stoppen, dat zullen fatsoenlijke burgers zelf moeten doen. Links is er altijd als de kippen bij om toegangen te blokkeren, zich aan gebouwen vast te ketenen en anderen het spreken onmogelijk te maken. Het is de hoogste tijd dat ze kennis gaan maken met hun eigen methodes. Zoals Lauren Southern de methode van Greenpeace afgekeken had om een invasieboot te stoppen, zo moet het ook mogelijk zijn de bijeenkomsten van dit soort linkse terroristen te stoppen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on Gezellig – genocidefestival op de Universiteit van Amsterdam

 1. Virgo // mei 14, 2017 om 11:12 //

  @Virgo

  Ja, er zitten veel Joden op plaatsen waar ze niet zulke prettige dingen doen.

  -media
  -banken
  -immigratie-industrie

  Dat maakt het nog geen zionistisch complot.
  Dat gaat ons een aantal stappen te ver en daarom hebben we je comment verwijderd.

  De redactie.

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // mei 14, 2017 om 11:40 //

  Het is voor mij nog steeds het grootste raadsel van de Tweede Wereldoorlog waarom Nazi-Duitsland en Communistisch Rusland zulke gezworen vijanden waren, het Nationaal-socialisme en het Communisme hadden meer overeenkomsten dan verschillen. Ook in Nederland was “Het Verzet” ,dat overigens vele malen kleiner was dan men doet geloven, vaak van communistische oorsprong. Aan het antisemitisme kan het niet gelegen hebben, de Russen waren nog net niet zo ver dat ze Joden industrieel wilden vermoorden maar voor de rest waren ze net zo antisemitisch als de Duitsers. Helaas is het al vanaf het ontstaan van de mensheid zo dat overwinnaars de geschiedenis schrijven en daarbij behoorlijk selectief te werk gaan. Slechts weinigen weten iets van de wandaden van de zo bejubelde geallieerde troepen of van de Russische opmars naar Berlijn. Oorlogsmisdaden zijn aan alle kanten begaan maar alleen de Duitse zijn naar buiten gebracht. Ook in eigen land zijn de meeste ‘verzetsstrijders’ dat pas geworden na de oorlog. Gelukkig hebben de communisten in Nederland nooit enige voet aan de grond gekregen en nooit een rol van betekenis kunnen spelen.

  Liked by 1 persoon

 3. Kijk even in de kroeg, collega’s.

  Like

 4. skeeter // mei 14, 2017 om 19:23 //

  @Tijl Uylenspiegel // mei 14, 2017 om 11:40 //
  Nou Tijl het is maar wat je gelooft, maar het socialistsche nederland is niet ver verwijdert van communisme, het zou maar een piep klein stapje wezen. Trekjes zoals dat je niks mag, overspoeld met regeltjes en het systematisch jatten door de roverheid komen ook voor in het communisme.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // mei 14, 2017 om 23:44 //

  skeeter zoals ik al zei er zijn meer overeenkomsten dan verschillen tussen communisme en socialisme, en in de basis zijn ze beiden totalitair.

  Like

 6. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s