Nieuw

DE ISLAMITISCHE SLUIER ALS MINIROK

superieure decadente lichtzinnigheid

‘Door toenemende sluierdracht komt de veiligheid en vrijheid van ongesluierde meisjes en vrouwen steeds meer in het gedrang.’

In een zoveelste doorzichtige poging om het vrijheidsvernietigende open grenzen- en softe multikul-beleid van de liberalen in de afgelopen decennia te doen vergeten, stelde Open Vld-voorzitster Gwendolyn Rutten dat ‘onze manier van leven superieur is’. Lieden die je zelden of nooit hoort wanneer onze superieuze vrije cultuur weer eens wordt aangetast of fysiek wordt aangevallen door de religie van de vrede, kropen plots in hun pen of twitterden erop los om hun afkeuring te uiten. De verontwaardigingsdiscrepantie was met andere woorden weer niet te harden.

De verontwaardiging die Rutten met haar uitspraak massaal deed opborrelen is wat de Franse filosoof Pascal Bruckner in zijn gelijknamige boek De tirannie van het berouw (2006) noemt. Bruckner stelt dat ‘niets meer westers is dan haat jegens het Westen’. Volgens hem kunnen ‘alle moderne gedachten worden herleid tot haast mechanische zelfbeschuldigingen van het Westen door het benadrukken van zijn hypocrisie, geweld en slechtheid’. Met name de West-Europeaan ziet zichzelf als ‘de zieke man op de planeet’, die de oorzaak is van elk probleem overal ter wereld. Het politiek correcte dogma luidt dat de blanke westerling, waar hij ook kwam, alleen maar voor vernieling en ellende heeft gezorgd.

Door: Sam van Rooy

Doorbraak >>

Doe mee met 8.266 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6769 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on DE ISLAMITISCHE SLUIER ALS MINIROK

  1. trebor2110 // mei 14, 2017 om 01:05 //

    ik zou der doen kan ik die doek gebruiken om na de daad de sporen te wissen 🙂

    Like

  2. JackvanderVeen // mei 14, 2017 om 10:39 //

    Jij niet alleen Trebor2110! Behoudens de kop is het exact mijn smaak. Afblijven jij!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: