Nieuw

De bijstandsuitkeringen voor Nederlanders zijn op. Zomaar

De Telegraaf probeert het nog te verdoezelen in de kop door het over zorggeld te hebben:

Gemeenten kampen met tekort aan zorggeld

Zeker een kwart van de Nederlandse gemeenten komt dit jaar miljoenen euro’s tekort voor de zorg voor hun inwoners en om bijstandsuitkeringen te bekostigen.

Voor de bijstandsgelden hebben alle gemeenten een tekort van 270 miljoen euro, voor de WMO 48 miljoen en voor jeugdhulp tientallen miljoenen..

Hoe zou dat nou toch komen ?

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6515 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on De bijstandsuitkeringen voor Nederlanders zijn op. Zomaar

 1. Alphons Mantel // mei 14, 2017 om 06:25 //

  de immigratiekosten zijn 7 miljard euro per jaar

  Like

 2. Duchesne // mei 14, 2017 om 09:40 //

  politici en hun famillies hebben genoeg geld , daar is het te halen.

  Liked by 2 people

 3. JackvanderVeen // mei 14, 2017 om 10:36 //

  Wat een verrassing! Ik ben benieuwd wie men nu gaat uitkleden hiervoor. De allochjes, want bij de autochjes is het niet meer te halen.

  Like

 4. B.Tijs // mei 14, 2017 om 20:07 //

  En als men blijft stemmen op. Cda. Vvd PvdA. D66. En groen links, zal er niets veranderen

  Like

 5. Dankzij al die gelukszoekende criminelen kan ik zometeen met mijn strot aan een boom gaan hangen. Rot ze eruit, alleen de echte vluchteling helpen, de rest moet accuut en direct inpakken en moven!

  Like

 6. Duchesne // mei 15, 2017 om 10:36 //

  …niet enkel de uitkeringen maar het gehele sociale spectrum word verhoudingsgewijs vele malen meer benut door allochtonen dan door autochtonen….net als WIA de oplossing is geworden voor Politiek links om lastige allochtonen die men niet bij de sociale dienst wil zien of bij het werkplein omdat geweld het gevolg is en dus slecht imago….een soort afvoerput zoals de WAO vroeger werd misbruikt door vooral CDA en VVD werkgevers om personeel af te vloeien en goedkopere krachten te kunnen nemen….

  De druk van het UWV op autochtonen word daarom steeds groter, de autochtoon is een relatief veilig voorwerp om druk op te zetten en tegen te schoppen. Word dezelfde behandeling bij een maroef gedaan dan is de kans groot dat er eennheleboel maroefjes staan te wachten om de betreffende UWV of sociale dienst medewerker nog even an te spreken na werktijd, of thuis, of via de kinderen van betreffende onverlaat een bericht van onvrede verstuurd….

  Er is volop een gijzelijng gaande van autochtonen, en andere autochtonen doen daarin mee uit angst of omdat het zoveel makkelijker is om deze groep te vernederen en het werk te noemen..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: