Nieuw

Zelfs oma is dapperder dan de duur betaalde ‘Sicherheitsdienst des Reichsführers’ die de Oekraïners moeten beschermen tegen hun eigen regering

 

Terwijl de onderdrukte bevolking van vooral oost Oekraïne onder bescherming zou moeten staan van de OSCE om ze te redden van vermeende intimidatie vanuit Rusland is het juist de regering en het leger van het antisemitisch en nazi verheerlijkende Oekraïne,, inderdaad de grote vriend van Nederlandse islam aanbiddende mafkleppen als Rutte en Pechtold, die aanvallen op de bevolking van dit deel van Oekraïne geheel straffeloos uit kunnen blijven voeren. Terwijl de veiligheidsdienst zich rustig klem zuipt in veilige oorden moet een oma haar kleinkind met haar eigen lichaam beschermen tegen de inkomende projectielen.

Een van de helden van de OSCE (Organization for Security and Co-operation in Europe) verontschuldigt zich wel tegenover de oudere dame met de alles zeggende bewoording dat zij toch geen projectielen op de burgers van Donbass laten neerkomen. Tja wat moet je hier nou eigenlijk verder nog tegen inbrengen?

(Even ondertiteling zelf aanzetten)

De Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) is een organisatie die de samenwerking tussen haar zevenenvijftig lidstaten op militair, economisch en humanitair gebied wil bevorderen. Internationaal wordt de organisatie aangeduid als OSCE (Organization for Security and Co-operation in Europe).

De daar aanwezige veiligheidstroepen mogen uiteraard niets ondernemen tegen het leger van Oekraïne iets dat hen van hogerhand uitdrukkelijk is opgelegd. Ze mogen enkel wachten en hopen op een foutje van Rusland wanneer deze wel de bevolking van Donbass te hulp gaan komen. Dan is Rusland de agressor en schreeuwt men moord en brand maar de Oekraïne doet niets verkeerd toch?

Het OSCE is overigens ook de organisatie die probeert het onderzoek naar de MH17 ramp in de doofpot te stoppen namens Merkels vierde rijk dat waarschijnlijk vanuit de Oekraïne nog hulp nodig heeft voor het ‘Endlösung plan’ om tegenstanders van het islamitische Europa in de nabije toekomst te kunnen elimineren. Tijdens het vorige, derde, Duitse rijk hebben ze laten zien heel goed te weten hoe zo iets aan te pakken.

met groet Bolo

 

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2074 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Zelfs oma is dapperder dan de duur betaalde ‘Sicherheitsdienst des Reichsführers’ die de Oekraïners moeten beschermen tegen hun eigen regering

  1. Gelukkig Bolo, behoor jij tot diegenen die de wantoestanden in Oekraïne haarscherp en zuiver zien. Het is een gods schandaal wat daar gebeurd en dat geheel met toestemming en hulp van de ongekozen fascisten in Brussel.
    Maar ik weet , dat het onderhuids aan het gisten is daar, wacht maar af. Waarom? Nou alle beloften gedaan door de EU zijn nooit nagekomen. De über corrupte oligarchen regering van Chocoprinz Poroshenko vult nog steeds zijn zakken en de gewone man sterft nog steeds van de armoe. Wie zijn deze oligarchen? Gewoon de vroegere communistische leiders, die bij “die Wende” zich gewoon hele fabrieken hebben toegeëigend. Gewoon graaiers dus, net als de ongekozenen van de EUSSR oftewel het Vierde Rijk. Soort zoekt soort, toch?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: