Nieuw

Vlaams Belang voert actie tegen moslimbeurs en “haatprediker”

Vlaams Belang heeft opnieuw actie gevoerd tegen de islambeurs Medina Expo, in de buurt van Antwerp Expo. Ditmaal was de actie specifiek gericht tegen de komst van de Amerikaanse moslimprediker Nouman Ali Khan. Volgens de partij is dat een haatprediker die geweld tegen onder meer vrouwen en homoseksuelen goedkeurt. De manifestanten trachtten enkele bezoekers van de beurs daarvan te overtuigen door middel van YouTube-filmpjes met uitspraken van de man.

Net als bij dezelfde actie vorig jaar kwamen enkele jonge moslima’s selfies nemen met Filip Dewinter en co.HLN >>

En met de integratie gaat het ook hartstikke goed. Alles in het Turks en islamitische sekse-apartheid. Vroeger vond links apartheid heel ernstig fout, maar tegenwoordig omarmt links apartheid.

Doe mee met 8.228 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6498 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: