Nieuw

UK World’s Acid Attack Capital; Assaults Up 74 Per Cent in One Year

The UK now has the highest number of reported acid attacks per person, with 1,800 assaults using corrosive liquid since 2010 in London alone, according to charity Acid Survivors Trust International (ASTI).

The number of assaults using acid and corrosive liquids in Britain grew 74 per cent in the most recently recorded year, growing from 261 in 2015 to 454 in 2016.

These figures mean Britain is now the nation “with the highest number of acid attacks per head”, according to ASTI director Jaf Shah, who told French daily Libération the typical victim of assaults using corrosive liquid are women in ‘patriarchal’ societies.
Breitbart >>

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: