Nieuw

Mannen met “donkere huidskleur” probeerden 7-jarig meisje met snoepgoed mee te lokken

Het nieuwe spannende Duitsland – In Kiel hebben twee mannen een 7-jarig meisje snoepgoed aangeboden als ze met hen mee naar huis zou gaan. De politie verzoekt om informatie.

Afgelopen donderdag omstreeks 14:20 werd het jonge meisje op de Bräutigamweg in Kiel-Holtenau door de twee onbekende mannen aangesproken. Deze boden haar snoep aan als ze hen mee naar huis zou volgen.

Het meisje is echter onbewogen op haar fietsje verder gereden en heeft vervolgens haar familie het voorval vermeld. “Een grandioze en correcte reactie van het kind”, zegt politiewoordvoerder Oliver Pohl.

Volgens een politiebericht hebben de beide mannen een donkere huidskleur. Eén van hen is ongeveer 40 jaar oud, de andere ouder. De oudere man had gaten in zijn broek. Daarnaast droeg hij opvallend kort haar aan de zijkanten, terwijl het hoofdhaar langer werd gedragen.

De school en de kleuterschool in de buurt van de plaats van delict zijn reeds geïnformeerd over het voorval, volgens de politie. Het is verstandig als ouders dit onderwerp zakelijk en rustig met hun eigen kind bespreken. De aanwezigheid van patrouillewagens in het gebied worden tot nader order verhoogd.

Bron:

http://www.freiezeiten.net/kiel-maenner-wollten-7-jaehriges-maedchen-mit-suessigkeiten-anlocken

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4136 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

5 Comments on Mannen met “donkere huidskleur” probeerden 7-jarig meisje met snoepgoed mee te lokken

 1. Duchesne // mei 13, 2017 om 23:37 //

  ….het is handiger als alle ouders op jacht gaan om de roofdieren af te schieten, zodat herhaling en erger voorkomen kan worden. Zou op vele plekken in de wereld de meest logische stap en reactie zijn, een vorm van zelfbehoud, het beschermen van je kinderen….

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // mei 14, 2017 om 00:34 //

  Het zou ook handig zijn als de politie hier de allerhoogste prioriteit aan de opsporing van deze “mannen” geeft, is het niet het motto van de Amerikaanse politie? To serve and protect.
  Aan de andere kant, wat is het waard? Geen rechtbank die ze veroordeelt voor iets dat ze wellicht van plan waren maar niet hebben kunnen doen.

  Liked by 1 persoon

 3. Avidia // mei 14, 2017 om 01:21 //

  Vieze kerels!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 4. Duchesne // mei 14, 2017 om 09:39 //

  …mijn rechtbank veroordeelt en voert het vonnis uit.

  Like

 5. killuminati // september 9, 2017 om 15:27 //

  Meer blauw op straat dus, wat inhoudt dat de eigen bevolking nog strenger in de gaten wordt gehouden en het tuig vrij spel heeft. De politie is een verlenging van de overheid, tijd om heft in eigen handen te nemen en een keus te maken: iemand uit je familie laten verkrachten, of misschien naar de gevangenis? Ik zou het wel weten. Alle echte mannen, laat merken dat je ballen hebt en doe ipv praat!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: