Nieuw

En wéér verzwijgen de media dat de daders Marokkanen waren

Lidl-personeel krijgt klappen bij gewapende overval Sas van Gent

SAS VAN GENT – De vestiging van de Lidl aan de Tramstraat in Sas van Gent is donderdagochtend overvallen. Winkelmedewerkers werden vastgebonden en moesten onder bedreiging geld uit de kluis halen. Van de overvallers ontbreekt elk spoor.

Twee mannen verrasten even voor 8 uur een chauffeur die de winkel aan het bevoorraden was. Ze waren gewapend, vermoedelijk met een vuurwapen, en dwongen de man de winkel in te gaan waar ook het andere personeel was. Zowel het personeel als de chauffeur werd door één van de overvallers geslagen. Ze raakten daarbij licht gewond. PZC >>

Mijn volksvertegenwoordiger sprak met één van de slachtoffers:

We leven inmiddels in een censuur-dictatuur waar politie en media niet meer informeren wie de daders zijn.

Twee dagen geleden hadden we zoiets in de Gazastrook aan onze zuidgrens en nu in Sas van Gent.

In Amsterdam hebben we het foute blaadje het Parool:

Het gaat van kwaad tot erger. En, het is bewust beleid:

De aangehaalde quote uit de Volkskrant staat achter een betaalmuur, hier een link naar TPO waar de reactie van de NPO te lezen valt die nogal ontstemd was dat het in de openbaarheid was gekomen.

Van bovenaf opgelegde censuur gaat niet samen met een democratie. Er is maar één conclusie mogelijk en dat is dat we niet (meer) in een democratie leven. We mogen wel stemmen, maar dat is zinloos als het grote publiek noodzakelijke informatie onthouden wordt, verkiezingen zijn verworden tot een toneelstukje om de dictatuur een schijn van legitimiteit te verschaffen. En dan kun je dat systeem wat het wél is – een (politiek correcte sharia) dictatuur – ook niet meer met democratische middelen veranderen.

Dan zal het volk in opstand moeten komen. In eerste instantie met hooivorken op het Binnenhof, in tweede instantie in de woonkamers van de betreffende Collaborateurs en als niks helpt met gewapend verzet.

Roep ik daartoe op ? Nee nee. Dat mag niet, en al helemaal niet onder deze bezetting, want dat is wat de huidige staatsvorm wél is. Ik beschrijf hoe bezettingen beëindigd worden.

En dat het volk dat recht heeft is uitgebreid beargumenteerd in de geschiedenis. Door niet de minsten. De eerste zin van onze eigen Acte van Verlatinghe geeft al genoeg redenen om de vijand regering inclusief onze werkelijke eigenaren, de Nassautjes, de Noordzee in te drijven en hun, onze, bezittingen verbeurd te verklaren.

Op 26 juli 1581 werd het Plakkaat van Verlatinghe ondertekend. De eerste zin daarvan luidt:

“Iedereen weet dat een Prins van een land door God is aangesteld als hoofd over zijn onderdanen, om te beschermen tegen al het ongeluk, overlast en geweld zoals een herder zijn schapen beschermt”. Het was voor de opstandelingen duidelijk dat Filips zijn taken als ‘prins’ niet goed uitvoerde.

Datzelfde kunnen we het huidige Huis van Oranje verwijten, ons koningshuis heult met de islam en is voorstander van de EU en de mohammedaanse invasie en “beschermt ons niet tegen al het ongeluk, overlast en geweld zoals een herder zijn schapen beschermt”. Wij hebben nu dus hetzelfde recht om in opstand te komen als de ‘voorvader’ van de huidige Oranjes.

Eén van de invloedrijkste denkers waar het het tot stand komen van de Amerikaanse ‘Onafhankelijkheidsverklaring’ betreft, is John Locke:

When government violates individual rights, people may legitimately rebel. – John Locke.

Het “contract met de staat” kan bij Locke door de burgers opgezegd worden als er sprake blijkt van veranderde omstandigheden, bijvoorbeeld als je bezet wordt (door de EU), of als de eigen overheid collaboreert met de (mohammedaanse) vijand. Bovendien kunnen de burgers regeringen en dergelijke afzetten als zij de rechten van het volk niet naleven (tirannie, absolutisme…, of een bezetting).

Deze ‘regering’ dient al lang niet meer het belang van het volk. Tot tweemaal toe hebben ze een referendum van ons als een vod in de prullenbak gegooid. Ze delen onze huizen uit aan ons vijandige indringers. Die indringers mogen hier hun jihadcommandocentra bouwen. Onze pers wordt gebreideld en mag niet meer berichten over de misdaden die die indringende kolonisten tegen ons begaan. En terwijl de verkrachting van onze vrouwen en dochters gelegaliseerd is, mag er niet meer over bericht worden.

‘Onze’ regering dient de vijand. En daarmee IS de regering onze vijand !

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6515 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on En wéér verzwijgen de media dat de daders Marokkanen waren

 1. Tijl Uylenspiegel // mei 13, 2017 om 12:08 //

  “Van bovenaf opgelegde censuur gaat niet samen met een democratie.”
  Te vrezen valt dat het nog erger is dan dat, deze censuur legt ons journaille ook zichzelf op, ze zijn tot in de haarvaten Links of zelfs extreem-links en ze leggen zichzelf en hun collega’s deze censuur op, de zeldzame gevallen die tegen de stroom op zwemmen worden door hen gemeden alsof ze de pest hebben en bij de minste aanleiding zwart gemaakt, soms hebben ze zelfs de aanleiding niet eens nodig. Populist is daarbij de meest aardige benaming die men gebruikt.

  Like

 2. Duchesne // mei 13, 2017 om 13:38 //

  censuur is niet het goede woord, hoe het precies moet worden genoemd weet ik niet maar fgelopen week stonden in Belgie acht Saoediache “princessen” voor de rechter, wegens het als slaven houden van bedienden en ze als dieren te behandelen. Tijdens een logeerpartij van de dames enige maanden lang in een Brussels hotel ontsnapte een van de “bedienden” en kwam bij de politie terecht. Daarop viel de Brusselse politie het hotel binnen en trof daar een aantal slaven aan die zwaar werden mishandeld. Over het gehele gebeuren is zo goed als niets in de Belgische pers geschreven, buiten Belgie is er niets over gepubliceerd. Dit is niet censuur maar simpelweg beleid, het gros van de pers is eigendom van oliesjeiks en aanverwanten, net als veel grote beursgenoteerde bedrijven….Als voorfront dienen blanke gezichten van (ex) politici en hun famillie, die hun politieke macht en connecties inzetten tegen betaling vanuit oliesjeik en daarmee islam hoek….

  Wist u dat van iedere nieuwe arbeidsongeschiktheids uitkering voor jongeren cq de oude wajong twee op de drie worden toegewezen aan allochtonen die totaal 15% van de bevolking uitmaken, simpelweg om geen confrontaties bij het UWV of de sociale dienst te riskeren……wel een inkomen, maar geen verplichtingen….

  ..idem voor de participatiewet voor hen die een bijstandsuitkering ontvangen…..wie een risico vormt word niet opgeroepen of krijgt ontheffing ervan…..

  Wie in deze wereld gehoord wil worden moet iets hebben waardoor men rekening houd met die persoon….een dreiging van geweld en geen rem op respect omdat een gevangenisstarf geen strafis maar een verhoging van status en een uitbreiding van contacten maakt dat de allochtoon iets heeft waar anderen rekening mee houden, feitelijk heeft men iets om mee te onderhandelen, en de goedkeuring van de achterban/sociale structuur omdat het geweld en de afpersing plaatsvind bij ongelovigen en dus past in de Islamitische leer…

  Terwijl overheid motorclubs/bendes/groepen vervolgd groeien de alochtone bendes tot legers uit, te groot om nog te kunnen vervolgen…te rijk om nog via de rechtbank te kunnen veroordelen, en ook de officier van justitie en de rechter hebben een gezin en een huis waarvan crimineel allochtoon Europa weet waar die wonen…dus boekt men “successen” waar het nog enigzins zichtbaar is en grotendeels risicoloos…..en bedenk dan dat de burger het meest risicoloos is om te controleren, te straffen of te intimideren van alle tweevoeters…

  Er is geen censuur, er is geen willekeur of positieve discriminatie, er is simpelweg oppertunisme op alle vlakken, ofwel doorgeld te scheppen, ofwel door een controlerende baan te hebben en de risico’s af te stoten of te minimaliseren. Het spreekt voor zich dat recht, rechtvaardigheid, veiligheid en wederrijds respect niet passen in deze vormen van bedrijfsvoering.

  De enige onderhandelingspositie die de burger heeft om recht en rechtvaardigheid te krijgen is door een risico te vormen dat te groot is om aan te pakken, een risico dat serieus genomen word en omzeild.
  Iets is een risico als dat risico in staat een risico te blijven vormen, eenmalige acties en dan denken dat alles goed is getuigd van onnozelheid en is net als het worden van soldaat om de brommer in te kunnen ruilen voor een auto zelfbedrog. Soldaat ben je, het zit in je, je kunt niet leren soldaat te zijn, je kunt enkel meespelen in de grote facrce die strijdmacht heet en jezelfom de zoveel tijd laten bevestigen met lintjes en medailles dat je iets bent.

  Een soldaat weet, toneelspelers leren te doen alsof ze weten…

  Politie….wie het eigen geweten in de kast parkeert om geld te krijgen weet zelf wel hoe het echt zit met de eigenwaarde, het is dus belangrijk een eigen wereld te creeren waarin je held bent en god mag spelen, anders loopt Henkie vast op het eigen geweten. Beseffen dat je een verlengstuk bent van de meerpartijen dicatuur is funest, of je moet graag anderen willen afzeiken, dan zit je perfect. En toch die NO-GO wijk en die auto met donkere mannen maar even vermijden…

  …ofwel zit er in jou een rebel vanaf de dag dat de eerste luier volstront werd losgerukt en door de kamer werd gesmeten, of je bent als slaaf geboren en dan is het zoeken of ergens het vrijheidsgen in de famillie voorkomt en het nog wil komen kraaien…. Zit dat er niet schik dan in uw lot en wacht op uw volgende reincarnatie, wie weet word u ooit mens…

  En dan is recht krijgen een logisch gevolg voor hen die een onderhandelingspositie hebben die onaantastbaar is, tot die tijd en het besef dat vrijheid enkel met geweld kan worden verkregen en behouden is deze wereld een teleurstelling voor iedere burger die dacht in een democratie te leven en rechten te hebben, zelfs al is daar een leven lang voor betaald.

  Wees een risicofactor die bijna niet te verwijderen is, wees een teek op het trommelvlies van iemand zonder vingers, wees een steenpuist in het oog van je regering, zodat als men knijpt men zelf blind word. Wees fluide, ben ongrijpbaar, niet zichtbaar, onvoorspelbaar, anoniem. Zonder stroom is er geen computer, zonder communicatie geen overleg, zonder geld frustratie en problemen, alle drie tegelijk is chaos. Wees chaos, wees een chaoot. Methodiek is op chaoten niet toepasbaar, een chaoot maakt wanorde, vele chaoten maken samen complete vrijheid.

  Duchesne, waar had ik het ookal weer over…

  Like

 3. Pariool, Volksrant, NSB, allemaal kranten, die heulen met het linkse en islamitische fascisme.

  Like

 4. Duchesne // mei 13, 2017 om 14:18 //

  Bert@….allemaal kranten waarvan een groot deel van de aandelen in handen zijn van Islamieten…we zijn geen baas in eingen huis, we zijn hulpjes in de keuken en bij de deur.

  Like

 5. Esperanza // mei 13, 2017 om 14:49 //

  De Oost-Europeanen hebben het wél door.

  ‘In Oost- en Midden-Europa bestaan serieuze zorgen over de koers van de Europese Unie. Temeer nu in Nederland en Frankrijk – en deze herfst waarschijnlijk in Duitsland – pro-EU politici nationale verkiezingen wonnen. ‘Meer Europa’ betekent voor veel Oost-Europeanen: meer immigratie, meer islam, meer multiculturalisme. Een schrikbeeld, zegt professor dr. László Marácz, docent Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam. ,,In landen als Polen, Hongarije of Kroatië vragen de mensen zich af: waar is de EU mee bezig? Waarom wordt illegale migratie aangejaagd? Waar is hun gezond verstand gebleven? Wat is het doel hiervan?”

  http://www.ad.nl/binnenland/wierd-duk-peilt-de-stemming-enlsquo-weinig-vaderlandsliefde-in-nederlandenrsquo~af490376/

  Like

 6. Esperanza // mei 13, 2017 om 15:34 //

  @Tijl 12:08 ‘de zeldzame gevallen die tegen de stroom op zwemmen worden door hen gemeden alsof ze de pest hebben en bij de minste aanleiding zwart gemaakt,

  http://tpook.nl/2017/05/13/wierd-duk-laat-rus-in-ad-aan-het-woord-nrc-redacteur-schiet-in-stress-vuurt-screenshots-af/

  Like

 7. Esperanza // mei 13, 2017 om 15:38 //

  Good old Wally Tax nog maar ff aan ’t woord laten.

  Like

 8. Zolang er in ons landje hele volksstammen blijven stemmen op de totaal verrotte politiek elite moeten jullie niet zo zeiken dat al die allochtonen ons landje naar de kloten helpen en zeker niet alle D’66 ,Groen links en VVD stemmers . En het erge is dat dit zooitje ons land weer 4 jaar verder in de shit helpen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: