Nieuw

Alle Syriërs kunnen terug – Assad aan Syrische vluchtelingen: “Kom naar huis”

Onze vijand regering en diens propagandakanalen hebben het nog steeds over ‘vluchtelingen’.

Bron, met meer cijfertjes.

Van vluchtelingen mag je verwachten dat ze op een dag weer teruggaan (die 1 miljoen Belgen die we hier in WO-I hadden wisten niet hoe snel ze weer ..). Van een regering die vluchtelingen opvangt, mag je verwachten dat die plannen klaar heeft liggen hoe daar dan aan mee te werken. Nou kan ik me niet herinneren dat daar ook ooit maar met één woord over gesproken is, maar dat zou logisch zijn toch als het echt om vluchtelingen gaat. Als je zo menslievend bent zoals onze vijand regering zich voordoet dan maak je daar zeker plannen voor; hoe je de terugkeerders het beste kan helpen bij hun terugkeer. De minister van ontwikkelingshulp zal vast allerlei projectjes klaar hebben liggen om op lokaal niveau de boel weer op te bouwen. Er worden extra gelden vrijgemaakt. De door de ‘vluchtelingen’ uitgewoonde huizen die eigenlijk Nederlanders toekomen worden weer bewoonbaar gemaakt. Regeren is tenslotte vooruitzien, dus dan zorg je dat je voorbereid bent op dat onvermijdelijke moment dat komen gaat, dat je afscheid moet nemen van je tijdelijke gasten, omdat het in hun eigen land weer veilig is.

Op het moment dat er dan coalitiebesprekingen gaande zijn en Assad meldt dat iedereen weer naar huis kan komen, en ook de Amerikanen eindelijk eieren voor hun geld lijken te hebben gekozen en nu bombarderen om het Syrische regeringsleger te helpen, zal Jesse Klaver toch zeker een ‘Ministerie van Terugkeer’ eisen bij de onderhandelingen, zodat alles tot in de puntjes verzorgd wordt voor onze TIJDELIJKE gasten.

Zo zijn wij, toch ?

De Syrische president Bashar al-Assad roept Syrische vluchtelingen op om naar huis terug te keren. “De regering zal al het mogelijke doen om de terugkeer van vluchtelingen te bevorderen”, zei Assad op de Wit-Russiche tv-zender ONT. Hij benadrukte ook dat er vanuit de overheid geen obstakels zullen zijn.

Sinds het begin van de oorlog in Syrië in 2011 zijn miljoen mensen uit hun geboorteland gevlucht. Een grote vluchtelingenstroom trok over de Balkan naar West-Europa. Maar ook in de Syrische buurlanden Jordanië en Libanon zijn er al jaren grote vluchtelingenkampen. Assad roept al die vluchtelingen nu op om terug te keren naar huis.

De Syrische president prees in het interview, dat gisteren werd uitgezonden, het voorstel van zijn bondgenoot Rusland om veiligheidszones op te richten in Syrië. Die de-escalatiezones geven strijders de mogelijkheid om hun wapens neer te leggen. “Wie zich overgeeft, krijgt amnestie”, zei Assad nog.

Doe mee met 8.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6071 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Alle Syriërs kunnen terug – Assad aan Syrische vluchtelingen: “Kom naar huis”

 1. vergeet het maar.
  De EU wil deze zogenaamde vluchtelingen hier houden

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // mei 13, 2017 om 14:14 //

  De EU wil ze houden, daarom krijgen ze geld en voorrang met alles, maar de EU is niet on. De EU is een groep die financieele belangen heeft bij het vullen van Europa met migranten, zelfs al is de werkloosheid in de halve EU enorm. Het is geen immigratie omwille van werkkrachten, werk word steeds meer geautomatiserd en in vele EU landen is de werkloosheid meer dan 50% bij jongeren, dus dat kan het niet zijn, nieuwe broodnodige werkkrachten is een argument dat geen hout snijd.

  De EU pleegt fraude, men drukt geld zonder een tegenwaarde en geeft het uit. Kort gezegd staat geld voor goederen of arbeid en is het een belofte, een schuldbekentenis waarvoor iets geruild kan worden. Een opgeslagen waarde…..
  Als ik ongedekte cheques uitschrijf of briefjes met de belofte ooit iets terug te geven mits ik nu iets krijg is het wachten op een gedwongen uitleg en een gevolg….
  Het geld dat de EU drukt en gebruikt om van alles mee te doen zal opeen bepaald punt door de rest van de wereld worden gezien als lege beloftes, als fraude en dan volgt het niet lager accepteren, dan volgt failliet. Eanner is de vraag, de EU drukt geld maar maakt ook de regels, dus met het wijzigen van regels kan er onteigend worden en dus is het geld op die wijze altijd gedekt.
  Er kan belast worden, er kan hergewardeerd worden, kort door de bocht is de burger eigendom en de eigendommen slechts in tijdelijk beheer. Wanneer contant geld uitgebannen word is het probleem ook opgelost, alles is uiteindelijk tot 0 te reduceren, geef me maar een week met je boekhouding en de macht om regels te wijzigen….

  De import van migranten heeft tot doel de totale welvaart te reduceren tot een soort kastestelsel en een onderlaag die bestuurbaaris maar verder rechtenloos, en geloof en het geven van credits op een pasje zijn perfect als middel om en massa te sturen. En sturen doet men, recht op een burgeroorlog aan, oorlog maakt economische groei, eerst tijden de oorlog in de landen waar het is, later in de oorlog in andere landen die toeleveren en daarna door heropbouw….wist u dat sommige landen nog steeds hun schulden uit de tweede wereldoorlog afbetalen….en dat staatsleningen ooit bedoeld waren om grote projecten te financieren maar nu dienen om wanbeleid te verdoezelen, net als het bijdrukken van geld zonder tegenwaarde….

  De oorlog met de Islam tegenover het christendom is al voorbij, de Paus heeft al in naam van allen die daarin geloven gebogen en het zal dan ook een kwestie van tijd zijn voordat het Katholieke pasen suikerfeest zal heten, of het Vaticaan Mekka 2.0

  De macht in Europa waar het regeringen en industie en banken betreft ligt al bij de Moslims, de regels woren inhet voordeel van deze groep veranderd en gecreeerd. Welk ander teken hebje nodig om dit te zien? Een officieele verklaring? iedere dag worden die afgegeven, op vele manieren.

  De macht die men niet heeft is de macht op de straat, de macht in het hoofd van ieder die kan denken. Verwacht geen grote oorlog, de moslim heeft het veel tegoed in onze contreien. Een baby bijt pas in de tepel als de melk op is…..daarvoor word het met een enkel melktandje hard kauwen op een stuk spek.
  De macht op straat is de macht van het moment. Ook Achmed of Hassan kunnen pijn voelen en doodgaan. De truc is datniemand anders dat ziet gebeuren. Datis macht opstraat, wie er kan lopen,wie er mag lopen en wie het lopen onmogelijk word gemaakt. En die macht is alles wat voor ons van belang is. Een politcus die overl het lot van landen kan beslissen maar in zijn eigen woonplaats de straat niet op kan is niet machtig, het is een arm iemand. Het is een machteloos iemand. Het is een leugen waarin men leeft.

  Wie op intenet met een oorlogspel vijanden verslaat voelt zich groot. Een luier verschonen of een kind met en grote verwonding naar de EHBO post brengen is heldhaftiger….keuzes mensen, dat is de essentie.

  Macht is hetgeen je een ander toekend. Macht is wie zonder kleerscheuren een ander kan dwingen tot onderwerping en dit ook zo kan houden. Vrijheid is zoveel macht hebben dat ieder ander met macht vele malen moet afwegen of het de moeite is een confrontatie aan te gaan. Echte macht is wanneer niemand zelfs maar de gedachte heeft om een confrontatie aan te gaan. Macht speelt zich bijna volledig af in het hoofd en de gedachten die erin worden gestopt, de angsten die worden aangesproken, de fantasie die op hol slaat.

  Macht is wat jij anderen geeft.

  De macht van een ander is jou de vertaling van jou gebreken.

  Kill the bastards, kill e’m dead.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: