Nieuw

Wetsweigeraar Bernard Welten: xenofobie is een veiligheidsprobleem en islam noem ik lekker niet

Bernard Welten is de man die als Amsterdamse hoofdcommissaris aankondigde dat hij een eventueel boerkaverbod zou weigeren te handhaven.

De Amsterdamse politie zal bij een eventueel boerkaverbod geen vrouwen in boerka arresteren.

Dat heeft korpschef  Welten gezegd in het NTR-programma 5 Jaar Later. Agenten moeten ook altijd  hun gezond verstand gebruiken, zei Welten. “Ik voel me niet altijd een instrument  van de overheid dat onmiddellijk doet wat er gevraagd wordt.” AT5 >>

Op dat moment had deze islamlikkende dhimmie oneervol ontslagen moeten worden wegens aangekondigde werkweigering, en dus zonder wachtgeld of WW, maar gelijk de bijstand in. In plaats daarvan is hij inmiddels ‘buitengewoon adviseur Korps nationale politie’, omdat dat beter betaalt dan hoofdcommissaris en je er minder voor hoeft te doen.

255.000 euro. Dat is het bedrag dat Bernard Welten (61) vorig jaar – bruto – opstreek. Daarmee verdient hij 48.000 euro meer dan zijn baas, korpschef Erik Akerboom. En maar liefst 77.000 euro meer dan minister Ard van der Steur van Veiligheid en Justitie.

Dankzij een goudgerande regeling als oud-korpschef van Amsterdam is de eigengereide Welten al jaren de bestbetaalde diender van Nederland. AD >>

Deze beroepsouwehoer roept nu op tot een ‘Deltaplan voor nationale veiligheid’ in de Volkskrant:

Onze veiligheid wordt sterk beïnvloed door geopolitieke verhoudingen en de ontwikkelingen daarin. De huidige internationale politiek van autocraten, het migratievraagstuk, de door populisme gevoede xenofobie en de versplintering van collectieve verantwoordelijkheden doen niet alleen de Europese Unie in haar voegen kraken. Zij verstoren ook de binnenlandse sociale en politieke stabiliteit en bedreigen onze veiligheid.

Ons grootste veiligheidsprobleem is de islam en dat wordt in het hele stuk niet één keer genoemd.

Nog zo’n fijne alinea:

Het dreigingsniveau in Nederland staat op het op een na hoogste niveau, sociale-media-accounts van Kamerleden worden gehackt, de politie spoort jihadpropaganda online op, een terrorist kan na zijn aanslag in Berlijn ongehinderd door Nederland reizen.

Nou heb ik er geen weet van dat er sociaal media-accounts van Kamerleden gehackt zijn, maar het zou kunnen. Het lijkt me waarschijnlijker dat hij doelt op één van de vele parodie-accounts van @Widtvoet, maar het kan natuurlijk. Daar hebben we dan geen Deltaplan voor nodig, maar iets minder achterlijke Kamerleden die wel een fatsoenlijk wachtwoord gebruiken. En dat de aanslagpleger van Berlijn door Nederland kon reizen komt doordat we onze grenzen hebben afgeschaft. Daar hebben we ook geen deltaplan voor nodig, maar ouderwetse grenscontrole.

Wanneer verlossen we ons eens van dit soort belastinggeld slurpende corrupte idioten en zetten we ze achter de tralies waar ze thuis horen ?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on Wetsweigeraar Bernard Welten: xenofobie is een veiligheidsprobleem en islam noem ik lekker niet

 1. Pvdaproleet

  Like

 2. Hoe kun je zo’n flapdrol nou commissaris maken….oh ik snap het al pvda

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // mei 12, 2017 om 15:55 //

  Om je de haren uit het hoofd te trekken (gesteld dat dat mogelijk zou zijn want ik ben gisteren bij de kapper geweest en die heeft het dit keer nogal kort gemaakt, uittrekken gaat nu hooguit nog met een pincet!)
  Maar het is weer de volslagen gekte die in dit land heerst, gemeentes gedragen zich al vele jaren als kleine koninkrijkjes binnen het koninkrijk met eigen regels en ‘wetten’. Nationale wetgeving gemaakt in ons nationale parlement en op rechtsgeldigheid gecontroleerd door de Eerste Kamer wordt naar believen opzij gelegd als niet ter zake doende. En de Balkenendenorm? Alleen als het ze toevallig zo uitkomt.

  Like

 4. Esperanza // mei 12, 2017 om 16:23 //

  ‘Bernard Welten is de man die als Amsterdamse hoofdcommissaris aankondigde een eventueel boerkaverbod te zullen weigeren handhaven.’

  Dat kun jij beter, Fub. 😉

  Like

 5. Ja, maar ga nu hout bestellen, want heb ook nog een zaagopdracht voor ze.

  Tijl mag het ff doen 😉

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // mei 12, 2017 om 17:02 //

  U vraagt en ik draai….

  Liked by 1 persoon

 7. DIT IS TOCH ZIEKELIJK. HOE IS DIT IN GODSNAAM MOGELIJK
  …JA ALLEEN IN NEDERLAND.!!

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Waar heeft Fatima Elatik haar nieuwe functie aan te danken ? – Fenixx.org
 2. Bernard Welten levert zijn riante contract bij politie in om salarisrel

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s