Nieuw

UK: Muslim gang targeting lone female drivers at 🚦 traffic lights

“The men were described as being Asian and in their early 20s.”

“Asian” is the British media’s euphemism for Muslim.

The Qur’an teaches that Infidel women can be lawfully taken for sexual use (cf. its allowance for a man to take “captives of the right hand,” 4:3, 4:24, 23:1-6, 33:50, 70:30). The Qur’an says: “O Prophet, tell your wives and your daughters and the women of the believers to bring down over themselves of their outer garments. That is more suitable that they will be known and not be abused. And ever is Allah Forgiving and Merciful.” (33:59) The implication there is that if women do not cover themselves adequately with their outer garments, they may be abused, and that such abuse would be justified.

“Warning over gang targeting lone female drivers at traffic lights,” by Adam Boult, Telegraph, May 12, 2017:

Female drivers are being warned about a group of men who have been attempting to get into cars stopped at junctions.

In recent days several women in the Stockport area have reportedly been approached by the men while waiting for traffic lights to change.

One victim, Cala Grant, was approached on Monday this week. Describing the incident on Facebook, she wrote: “Two men attempted to get into my car while I was sat at traffic lights in Offerton.

“As the male was walking towards the driver side he looked like he was just crossing the road then quickly went for my door handle…

readmore>>
jihadwatch
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1430 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

5 Comments on UK: Muslim gang targeting lone female drivers at 🚦 traffic lights

 1. Duchesne // mei 13, 2017 om 14:59 //

  Net filmpje gezien op dumpert waarbij Marokkaan iemand op krukken in elkaar mept. Wanneer is er eens een filmpje waarbij gerechtigheid geschied?

  Liked by 1 persoon

 2. Esperanza // mei 13, 2017 om 15:11 //

  Zoiets, Duchesne? 🙂

  Liked by 1 persoon

 3. Duchesne // mei 13, 2017 om 18:39 //

  yep, maar dannmeer en vaker, ik begin echt te denken dat alle moslims vieze smeerlappen zijn die zwakkeren aanvallen, en dat iedereen maar toekijkt en niks doet. Ik was zo gelukkig vorig jaar toen het filmpjeover IS in een zelfgemaakte pantserwagen op internet kwam…..ze maakten elkaar al af zonder een vijand te zien, puur door hun intelligentie.

  Liked by 1 persoon

 4. Duchesne // mei 13, 2017 om 18:44 //

  Toen ik 15 was liep ik in Amsterdam van de natte Hiswa naar huis. Op een steigertje zat iemand, ik stopte en keek. Een enorm agressieve Marokkaan maakte daarop steekbewegingen naar mij met een injectiespuit….het was de eerste Marokkaan die ik ooit zag, het begin van een reeks ontmoetingen waaruit enkel negatieve dingen voortkwamen. Ik zal hem nooit vergeten, noch de agressie en zeker het dreigement dat mijn deel was. Misschien zie ik hem ooit nog ergens, misschien zijn zoon of kleinzoon. Ik dreig niet. Alles komt terug en niks word vergeten, en die dag komt eraan.

  Liked by 1 persoon

 5. Claudia M. // mei 14, 2017 om 10:09 //

  Duidelijk, autodeuren voortaan dus op slot… Ik meen dat ‘carjacking’ ook hier al z’n intrede heeft gedaan en een tijdje terug die jonge dame die n.b. in haar auto verkracht werd. Daders gepakt, maar daarna heb ik er niets, nergens meer over gelezen en wie weet wat er nog meer onder het tapijt geveegd is.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: