Nieuw

Meisje (16) smeekt haar aanvallers om te stoppen met haar te slaan, dus verkrachten ze haar maar! Afkomst? ach zie de namen!

Een 16-jarig meisje werd aangevallen door vier vreemden die zelfs lachten toen ze zich aan haar vergrepen. De bende viel haar aan nadat ze de weg had gevraagd. Het meisje was op het ogenblik van de feiten dronken. Ze werd in een achterkamertje gelokt waar ze werd aangevallen door vier mannen.

Ondertussen werden er in verband met het misdrijf drie mannen en een minderjarige aangehouden.

“Het meisje was duidelijk dronken en wandelde ’s avonds laat alleen over straat”, zei openbare aanklager Simon Taylor.

“Het is duidelijk dat de dronkenschap, de jeugd en de kwetsbaarheid bij haar aanvallers meteen in het oog sprong. En het waren deze factoren waar de daders de volgende uren misbruik van zouden maken.”

Het meisje werd meegenomen naar het huis van restauranteigenaar Tamin Rahani, een van de vier mannen die later gearresteerd werden.

 “Zodra ze daar was werd ze meerdere keren aangerand. Omwille van het feit dat ze dronken was, kon ze later geen gedetailleerde beschrijving van de daders geven”, zei Taylor nog.

“Het meisje bevond zich in een kamer op de tweede verdieping. In dat duistere kamertje, met niet meer dan een matras op de grond, werd ze door verschillende mannen verkracht. Ze zegt dat ze geen toestemming had gegeven. Ze was inderdaad te dronken om haar instemming met welke vorm van geslachtsgemeenschap dan ook te geven. Maar het is duidelijk dat deze mannen de kans schoon zagen om een pleziertje te hebben ten koste van haar kwetsbaarheid op dat moment.”

Na deze hel werd ze door een van de mannen op straat aan haar lot achtergelaten. Ze werd “snotterend en overstuur” aangetroffen door een dame die haar naar het politiekantoor begeleidde.

Rehang, Shershah Muslimyar, Rafiullah Hamidy en een niet nader bij naam genoemde tiener zijn de personen die voor deze verkrachting gearresteerd werden.

DEEL dit bericht met iedereen die je kent! (Bij deze)

Bron. Koffie Pauze

 

Doe mee met 8.228 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2070 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Meisje (16) smeekt haar aanvallers om te stoppen met haar te slaan, dus verkrachten ze haar maar! Afkomst? ach zie de namen!

  1. danny // mei 12, 2017 om 22:14 //

    Er is maar een gepaste straf voor deze lafbekken, nl standrechtelijk executeren en live op tv, weten andere woestijnratten gelijk waar ze aan toe zijn.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: