Nieuw

‘La chute de la France’ oké gewoon ‘der Untergang’

Ik heb het zelf nooit zo opgehad met die Fransen en ben slechts één maal bij ze op vakantie geweest om eens een beetje rond te kijken in Normandië. Vond en vind het gewoon dom volk en wijn is ook al niet aan mij besteed dus iets te zoeken heb ik daar gewoon niet. Bier is er veel te duur en ze hebben nog bijna meer kapsones dan de gemiddelde ‘Ollander’ uit de randstad dus wat moet ik daar nou helemaal gaan doen?

Heel de wereld juicht ze nu toe aangezien ze op zijn Nederlands de ‘juiste’ hebben laten winnen tijdens de verkiezingen. De hele wereld? Nou nee der is een klein dorpje dat zich niet over wenst te geven en gebruikt maakt van een toverdrank, oh wacht is een ander verhaal uit de tijd dat geluk nog heel gewoon was en de everzwijnen gewoon je bord op wandelde. Dromen zijn bedrog en sprookjes bestaan niet dus we kunnen ons vast op gaan maken voor een bezettingsleger bestaande uit moslims met een Duits of Frans accent waarmee hun apen gebrabbel wordt versiert, Ja ook een Duits accent aangezien Merkel gewoon mag blijven zitten van de Duitsers, die verkiezingen aldaar kunnen afgeblazen worden is zonde van de tijd en het geld.

Het ging hier over de Fransen, achterlijke stokbrood vreters, ze worden door de hele islamitische wereld recht in de bek uitgelachen, triest, zwaar triest en droevig en dan te weten dat zelfs de 24/7 met een camera om de nek rond wandelende Japanners zich vol verbazing uitlaten omtrent dat wat ze te zien krijgen in Parijs.

Of zoals dit Japanse meisje die zich tijdens haar vakantie tijdens een stadswandeling in Parijs afvraagt of ze wellicht per ongeluk in Afrika terecht is gekomen.

Amsterdammers, Rotterdammers, Hagenezen, Utrechtenaren en nog veel meer stedelingen kennen deze beelden natuurlijk in Nederland ook dus voor hen is dit niets nieuws onder de horizon. Alleen valt het hier allemaal nog wel mee er zijn immers nog geen aanslagen gepleegd waarbij tientallen doden vielen, Goed nu tel ik de aanslag van 17 juli 2014 even niet mee waarbij onder andere 193 Nederlanders werden vermoord door de Oekraïne het land waar ze nu gezellig aan het songfestival gaan mee doen…….. Dit telt ook eigenlijk niet mee want dit was geen islamitische aanslag maar een aanslag gesubsidieerd door de Europese Unie om de Russen in een kwaad daglicht te stellen en ja dat mag best wat kosten. 193 Nederlanders, 28 Maleisiërs, 27 Australiërs, 12 Indonesiërs, 10 Britten, 4 Belgen, 4 Duitsers, 3 Filipijnen, 1 Canadees en 1 Nieuw Zeelander om precies te zijn. De waarheid krijgen de nabestaande nooit te horen want dat kom de EU en het VVD niet zo goed uit en een onafhankelijk onderzoek door Nederland en de Oekraïne is gelijk aan een bokser die zelf mag bepalen wie er op punten de wedstrijd heeft gewonnen. Maar ik had het over Frankrijk de uitslag, de ondergang en de islam.

Frankrijk heeft wel met islamitische aanslagen van doen gehad en daarom is het helemaal vreemd dat de bevolking van dit land kiest voor meer islamitische geweld gepleegd door verwarde moslims. De moslimwereld lacht de Fransen niet enkel recht in de bek uit maar hangt reeds met wijd geopende bilnaad boven de Fransen om deze ongegeneerd vol in de bek te schijten.

Ze moeten nog wel een beetje islamitische bagger overhouden want de Duitsers zitten ook klaar om hun welverdiende lading stront te mogen ontvangen,

met groet Bolo,

die inmiddels schijt heeft aan de hele wereld en Nederland in het bijzonder en enkel en alleen voor zijn eigen en zijn naaste gaat zorgen. De rest kan dood vallen daar hebben ze per slot van rekening zelf om gevraagd.

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2070 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

12 Comments on ‘La chute de la France’ oké gewoon ‘der Untergang’

 1. Met die Fransen ga je toch de oorlog niet winnen:

  The Complete Military History of France

  ***Please note that the Web designer is not American and blaming the Web designer for America’s history is illogical. Though you may critisize this oversimplified French history all you wish, blaming or threatening the Web designer is not nice.

  We are still accepting submissions from history researchers.
  Last update: May 4, 2005.

  – Gallic Wars
  – Lost. In a war whose ending foreshadows the next 2000 years of French history, France is conquered by of all things, an Italian. [Or at ths time in history, a Roman -ed.]

  – Hundred Years War
  – Mostly lost, saved at last by female schizophrenic who inadvertently creates The First Rule of French Warfare; “France’s armies are victorious only when not led by a Frenchman.” Sainted.

  – Italian Wars
  – Lost. France becomes the first and only country to ever lose two wars when fighting Italians.

  – Wars of Religion
  – France goes 0-5-4 against the Huguenots

  – Thirty Years War
  – France is technically not a participant, but manages to get invaded anyway. Claims a tie on the basis that eventually the other participants started ignoring her.

  – War of Revolution
  – Tied. Frenchmen take to wearing red flowerpots as chapeaux.

  – The Dutch War
  – Tied

  – War of the Augsburg League/King William’s War/French and Indian War
  – Lost, but claimed as a tie. Three ties in a row induces deluded Frogophiles the world over to label the period as the height of French military power.

  – War of the Spanish Succession
  – Lost. The War also gave the French their first taste of a Marlborough, which they have loved every since.

  – American Revolution
  – In a move that will become quite familiar to future Americans, France claims a win even though the English colonists saw far more action. This is later known as “de Gaulle Syndrome”, and leads to the Second Rule of French Warfare; “France only wins when America does most of the fighting.”

  – French Revolution
  – Won, primarily due the fact that the opponent was also French.

  – The Napoleonic Wars
  – Lost. Temporary victories (remember the First Rule!) due to leadership of a Corsican, who ended up being no match for a British footwear designer.

  – The Franco-Prussian War
  – Lost. Germany first plays the role of drunk Frat boy to France’s ugly girl home alone on a Saturday night.

  – World War I
  – Tied and on the way to losing, France is saved by the United States [Entering the war late -ed.]. Thousands of French women find out what it’s like to not only sleep with a winner, but one who doesn’t call her “Fraulein.” Sadly, widespread use of condoms by American forces forestalls any improvement in the French bloodline.

  – World War II
  – Lost. Conquered French liberated by the United States and Britain just as they finish learning the Horst Wessel Song.

  – War in Indochina
  – Lost. French forces plead sickness; take to bed with the Dien Bien Flu

  – Algerian Rebellion
  – Lost. Loss marks the first defeat of a western army by a Non-Turkic Muslim force since the Crusades, and produces the First Rule of Muslim Warfare; “We can always beat the French.” This rule is identical to the First Rules of the Italians, Russians, Germans, English, Dutch, Spanish, Vietnamese and Esquimaux.

  – War on Terrorism
  – France, keeping in mind its recent history, surrenders to Germans and Muslims just to be safe. Attempts to surrender to Vietnamese ambassador fail after he takes refuge in a McDonald’s.

  The question for any country silly enough to count on the French should not be “Can we count on the French?”, but rather “How long until France collapses?”

  “Going to war without France is like going deer hunting without an accordion. All you do is leave behind a lot of noisy baggage.”

  Or, better still, the quote from last week’s Wall Street Journal: “They’re there when they need you.”

  With only an hour and a half of research, Jonathan Duczkowski provided the following losses:

  Norse invasions, 841-911.
  After having their way with the French for 70 years, the Norse are bribed by a French King named Charles the Simple (really!) who gave them Normandy in return for peace. Normans proceed to become just about the only positive military bonus in France’s [favour] for next 500 years.

  Andrew Ouellette posts this in response:

  1066 A.D. William The Conquerer Duke and Ruler of France Launches the Largest Invasion in the history of the world no other was as large until the same trip was taken in reverse on June 6th 1944 William Fights Harold for the Throne of England Which old king Edward rightfully left to William but Harold Usurped the throne Will fights the Saxons (English)wins and the French Rule England for the Next 80 Years. then the French start the largest building and economic infrastructure since the fall of the Roman Empire the Norman Economy skyrockets and the Normans inadvertantly start England to become a major world Power Vive La France-

  Matt Davis posts this in response to Andrew Ouellette above:

  Oh dear. We seem to have overlooked some basic facts. Firstly, Philip the First (1060 – 1108) was King of France at the time of the Norman invasion of 1066 – William was Duke of Normandy and, incidentally, directly descended from the Vikings. William was, therefore, as alien to France as the experience of victory. Since Philip did not invade England, the victory at Hastings was Norman – not French. Normandy may be a part of France now but it most certainly wasn’t in 1066. Therefore, William’s coronation as King of England had nothing whatsoever to do with the French. As usual, they were nowhere near the place when the fighting was going on. The mistaken belief that 1066 was a French victory leads to the Third Rule of French Warfare; “When incapable of any victory whatsoever – claim someone else’s”.

  Mexico, 1863-1864.
  France attempts to take advantage of Mexico’s weakness following its thorough thrashing by the U.S. 20 years earlier (“Halls of Montezuma”). Not surprisingly, the only unit to distinguish itself is the French Foreign Legion (consisting of, by definition, non-Frenchmen). Booted out of the country a little over a year after arrival.

  Panama jungles 1881-1890.
  No one but nature to fight, France still loses; canal is eventually built by the U.S. 1904-1914.

  Napoleonic Wars.
  Should be noted that the Grand Armee was largely (~%50) composed of non-Frenchmen after 1804 or so. Mainly disgruntled minorities and anti-monarchists. Not surprisingly, these performed better than the French on many occasions.

  Haiti, 1791-1804.
  French defeated by rebellion after sacrificing 4,000 Poles to yellow fever. Shows another rule of French warfare; when in doubt, send an ally.

  India, 1673-1813.
  British were far more charming than French, ended up victors. Therefore the British are well known for their tea, and the French for their whine (er, wine…). Ensures 200 years of bad teeth in England.

  Barbary Wars, middle ages-1830.
  Pirates in North Africa continually harass European shipping in Meditteranean. France’s solution: pay them to leave us alone. America’s solution: kick their asses (“the Shores of Tripoli”). [America’s] first overseas victories, won 1801-1815.

  1798-1801, Quasi-War with U.S.
  French privateers (semi-legal pirates) attack U.S. shipping. U.S. fights France at sea for 3 years; French eventually cave; sets precedent for next 200 years of Franco-American relations.

  Moors in Spain, late 700s-early 800s.
  Even with Charlemagne leading them against an enemy living in a hostile land, French are unable to make much progress. Hide behind Pyrennes until the modern day.

  French-on-French losses (probably should be counted as victories too, just to be fair):

  1208: Albigenses Crusade, French massacared by French.
  When asked how to differentiate a heretic from the faithful, response was “Kill them all. God will know His own.” Lesson: French are badasses when fighting unarmed men, women and children.

  St. Bartholomew Day Massacre, August 24, 1572.
  Once again, French-on-French slaughter.

  Third Crusade.
  Philip Augustus of France throws hissy-fit, leaves Crusade for Richard the Lion Heart to finish.

  Seventh Crusade.
  St. Louis of France leads Crusade to Egypt. Resoundingly crushed.

  [Eighth] Crusade.
  St. Louis back in action, this time in Tunis. See Seventh Crusade.

  Also should be noted that France attempted to hide behind the Maginot line, sticking their head in the sand and pretending that the Germans would enter France that way. By doing so, the Germans would have been breaking with their traditional route of invading France, entering through Belgium (Napoleonic Wars, Franco-Prussian War, World War I, etc.). French ignored this though, and put all their effort into these defenses.

  Thomas Whiteley has submitted this addition to me:

  Seven year War 1756-1763
  Lost: after getting hammered by Frederick the Great of Prussia (yep, the Germans again) at Rossbach, the French were held off for the remainder of the War by Frederick of Brunswick and a hodge-podge army including some Brits. War also saw France kicked out of Canada (Wolfe at Quebec) and India (Clive at Plassey).

  Richard Mann, an American in France wants to add the following:

  The French consider the departure of the French from Algeria in 1962-63, after 130 years on colonialism, as a French victory and especially consider C. de Gaulle as a hero for ‘leading’ said victory over the unwilling French public who were very much against the departure. This ended their colonialism. About 2 million ungrateful Algerians lost their lives in this shoddy affair.

  Like

 2. Feniks // mei 12, 2017 om 19:32 //

  Met name dat laatste Bolo, DAT telt.

  ik wil dat voor mijn jongens ook.
  ik adviseer ze (studenten) om een toekomst ver van hier te zoeken.
  Liefst zou ik dat zelf ook doen, maar, 63 TE oud om nog te emigreren en als lerares aan de slag te gaan
  GRR.

  De rest (en ook veel van mijn vrienden) hebben gestemd op het zgn. Partijkartel.
  “Vergeef het hen want zij weten niet beter”,
  Ze voelen de pijn in hun eigen leven nog altijd niet.. dit is werkelijk wat ik om mij heen zie gebeuren.
  moeilijk zo moeilijk om het puntje van je tong af te bijten.. omdat je van je vrienden houdt, maar ze zijn zoo blind..
  ohh hoe moeilijk heb ik het daar tegenwoordig mee.

  ik heb ff geen tijd om al die links te lezen, maar dat de Franse bevolking zich een ongelofelijke loer met Macron rasechte psychopaat) door de bankiers heeft laten draaien.
  Die staat gewoon vast.
  ZE, zijn gewoon nog altijd niet wakker.

  Like

 3. Ahava // mei 12, 2017 om 21:04 //

  Macrondergang.
  Je hebt groot gelijk Bolo, ook wat het naschrift betreft. Alleen zijn het voor 070 Hagenaars. Hagenezen is en blijft voor inwoner van Nederlands grootste dorp – nooit stadsrechten verkregen – een belediging en voor 030 is de juiste benaming van de inwoners, Utrechters. De betiteling Utrechtenaren wordt in de centrumstad van NL gebruikt – in negatieve zin – voor homo’s. Ten slotte is het qua nummering wel zo mooi om met de kampioenstad Rotterdam te beginnen en dan pas 020 te noemen…
  fijne weekwisseling!

  Liked by 2 people

 4. @Ahava oeps ik beperk me in het vervolg gewoon tot de Duitse steden haha

  Like

 5. Like

 6. Tijl Uylenspiegel // mei 12, 2017 om 22:57 //

  Ja nou moet je toch even flink op je tellen gaan passen Bolo; “Bier is er veel te duur en ze hebben nog bijna meer kapsones dan de gemiddelde ‘Ollander’ uit de randstad dus wat moet ik daar nou helemaal gaan doen?”
  Kap nâh !

  Liked by 1 persoon

 7. oeps sorry @tijluylenspiegel ik bedoelde al die andere die daar wonen en niet hier komen haha

  Like

 8. Duchesne // mei 13, 2017 om 14:48 //

  …ik ben tot de conclusie gekomen dat het gros van de mensen lui is en de hele discussie over Islam te hooggegrepen is. Voorhet gros van de Nederlanders zal Islam een zegen zijn: de druk om hard tempeten werken valt weg, kan ook niet anders met 5 x bidden per dag en llefeestdagen, je mag je vrouw staan en andere vrouwen erbij nemen, je vrouw moet hard werken. Wat jij zegt is de norm, je vrouw heeft maar te volgen. Zelf de grootse randdebiel en vooral de grootsteranddebiel is blij met een wereld waarin hij ineens ietsis, ofwel tot iets word verheven…voor het gros van de vrouwen is zekerheid belangrijker dan eigenwaarde, anders zouden Groen links en de PVDA en de SGP geen stemmen krijgen van vrouwen, anders zouden er geen westerse vrouwen met moslims samenwerken. Vrouwen willen duidelojkheid en liefst geen verantwoordelijkheid. Volgen is makkelijker dan leiden. Dus ik denk dat alles bij elkaar het grootste deel van onze bevolking het niks uitmaakt of Islam er wel of niet komt, maar als het er is als leidende vorm vinden ze het wel prima. Extra vakantie, ook uitkering en Miele gratis……. Net als die miljard molims het prima vinden dat drie intelligente molims de boel wat betreft Islam en aanverwante zaken.

  Vrijheid staat haaks op democratie ben ik achter, want de meerderheid bepaald wat er gebeurd, en die meerderheid is inderdaad zo stom en bestuurbaar als SBS6 en RTL iedere dag weer duidelijk maken met hun spelprogramma’s……vrijheid en de bescherming daarvan in de handen van idioten en volgzame vrijwillige slaven, wat kun je dan verwachten?
  Dat is hetzelfde als rechtvaardigheid verwachten als je naar de rechtbank gaat. De rechtbank is erom de massa binnen de lijntjes van de meesters te laten lopen, niet om individuen netjes te behandelen of hun rechten te beschermen.

  ” gehoord in de rechtbank: rechter: u zegt dat u pijn heeft, u heeft wel doktersrapporten en diagnoses, maar die pijn die u zegt te hebben door fybromyalgie en ontstekingen, dat kunnen wij niet zien, u eis is dus afgewezen.” Geen grap, een echte motivatie van een rechter inzake een UWV geschil. Er zijn vele voorbeelden van rechtspraak op dit niveau.

  ” u zat beiden op de scooter die een persoon doodreed, dat staat vast. Maar aangezien u beiden niet reed en beiden achterop zat spreek ik u beiden vrij…..”

  ” u begreep niet dat het slachtoffer niet verkracht wilde worden, dus daarom kan u geen schuld worden aangerekend en volgt vrijspraak”…..

  ” in uw cultuur is het verkrachten van een vrouw die niet tot uw religie behoort normaal, omdat u bent opgegroeid in die cultuur kunnen we u deze verkrachting niet aanrekenenals strafbaar feit.”

  ” uw vrouw keek naar een andere man terwijt ze het zebrapad overstak, u hebt toen vanwege haar onzedelijk gedrag een fles zuur over haar gezicht gegooid en haar twintig keer met een mes gestoken. We begrijpen dat deze straf hoort bij uw cultuur maar veroordelen u tot een werkstraf van 25 uur want uw vrouw hoort bij het oversteken links en rechts te kijken, dus ook als er een buschauffeur aan de rechterkant van het zebrapad staat. Uw andere vrouw geven wij een boete van 75 euro want het is ons duidelijk dat zij niet rechts heeft gekeken bij het oversteken……”

  Like

 9. Duchesne // mei 13, 2017 om 14:50 //

  excuus voor de fouten, ik zie het gewoon niet.

  Like

 10. Esperanza // mei 13, 2017 om 14:56 //

  Triest maar waar, Duchesne, met dat soort door democratie ingegeven rechtspraak heb je geen vijand meer nodig.

  Like

 11. Esperanza // mei 13, 2017 om 15:00 //

  Like

 12. Esperanza // mei 13, 2017 om 15:24 //

  Wel jammer, de teloorgang van zo’n mooi land.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: