Nieuw

Generaal Vasily Vovk Oekraïne “Joden zijn geen Oekraïners en ik zal jullie vernietigen”

We zagen de laatste maanden vaker antisemitische uitspraken afkomstig van hooggeplaatste Oekraïners en dit keer is de beurt aan een hoge generaal b.d. van de geheime dienst (Oekraïense opvolger van de KGB), Vasily Vovk. Hij schreef op zijn facebookpagina: “Joden zijn geen Oekraïners en ik zal jullie vernietigen samen met Vadim Rabinovych. (een joodse jurist) Ik zeg het nog één keer: loop naar de hel zhidi (scheldwoord voor Joden) – het Oekraïense volk heeft meer dan genoeg van jullie.”

Deze uitspraken komen nadat Oekraïne al negatief in het nieuws was nadat men besloot een 94-jarige Joodse man te vervolgen die in de jaren 50, in dienst van de KGB, een Oekraïense oorlogsmisdadiger ombracht die in de Tweede Oorlog actief was voor de UPA.
Deze Ukraińska Powstańcza Armia, was een nationalistische organisatie die tegen Nazi-Duitsland vocht maar ook medeverantwoordelijk zou zijn geweest voor de massaslachting onder de Joden van Oekraïne. Een miljoen Joden werden vermoord in de oorlog.

CIDI

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2073 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Generaal Vasily Vovk Oekraïne “Joden zijn geen Oekraïners en ik zal jullie vernietigen”

  1. En werd deze tekst niet geblokt?

    Like

  2. Dit zijn dus de vrienden van de EU, fascisten en anti semieten ofwel joden moordenaars.
    Aan de macht dankzij de ongekozenen van Brussel. Zum kotzen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: