Nieuw

Eindelijk – een mobiele hulppost voor linkse crybabies en andere luierplassers

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6515 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Eindelijk – een mobiele hulppost voor linkse crybabies en andere luierplassers

  1. 70 jaar geleden zei ik het al tegen mijn nichtje. Ik was toen 2 en zij in de 20 en ik was toen al op oudere vrouwen en dus mijn tijd ver vooruit. We stonden te kijken naar een stinkende kar met een grote tank erop waar een boer de stront uit de beerputten inschepte. Kijk, zei ik, zou dit niks zijn om die toekomstige welkomstmeisjes en andere sneeuwvlokjes en voor mijn part alle rooje rotzakken een jankverzorgingsplekje in te geven? Mijn nicht zweeg maar even later zei ze toch nog: Jungske, jungske, ik hoop dat jij ’t hier nooit voor ’t zeggen krijgt.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: