Nieuw

Eindelijk – een mobiele hulppost voor linkse crybabies en andere luierplassers

Doe mee met 7.520 andere volgers

About Fubar (4713 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Eindelijk – een mobiele hulppost voor linkse crybabies en andere luierplassers

  1. 70 jaar geleden zei ik het al tegen mijn nichtje. Ik was toen 2 en zij in de 20 en ik was toen al op oudere vrouwen en dus mijn tijd ver vooruit. We stonden te kijken naar een stinkende kar met een grote tank erop waar een boer de stront uit de beerputten inschepte. Kijk, zei ik, zou dit niks zijn om die toekomstige welkomstmeisjes en andere sneeuwvlokjes en voor mijn part alle rooje rotzakken een jankverzorgingsplekje in te geven? Mijn nicht zweeg maar even later zei ze toch nog: Jungske, jungske, ik hoop dat jij ’t hier nooit voor ’t zeggen krijgt.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: