Nieuw

Belgistan: Verplichte master voor islamleerkrachten

Leerkrachten die islamitische godsdienst willen geven in de derde graad, zullen voortaan een master moeten afwerken aan de universiteit. Dat maken de CD&V-ministers van Onderwijs en Justitie Hilde Crevits en Koens Geens zaterdag bekend in een interview met De Standaard.

Leerkrachten die islamles willen geven in de basisschool of tot en met het vierde middelbaar, kunnen terecht in één van de vijf instellingen die nu al islamonderwijs aanbieden binnen de lerarenopleiding. Maar voor derde graad is voortaan een masterdiploma vereist.

Het aantal Vlaamse leerlingen dat islamonderwijs volgt, stijgt exponentieel. Op tien jaar tijd is het aandeel verdubbeld van 3,2 procent in 2005-2006 tot 6,8 procent vorig jaar. De cijfers verschillen van streek tot streek. In steden met veel diversiteit volgt soms meer dan 90 procent van de klas islamitische godsdienst.

Bruzz >>

Orwelliaanse taalverkrachting, taalkundige leugens, om ons zand in de ogen te strooien, zodat we niet meer begrijpen wat er eigenlijk gezegd wordt:

“In steden met veel diversiteit volgt soms meer dan 90 procent van de klas islamitische godsdienst.”

Dat is dus helemaal niet divers, maar het tegenovergestelde. Het is ook niet multicultureel, het is islamitische monocultuur.

Dat is het einddoel van de opzettelijke en georganiseerde invasie. Dat we uitgeroeid worden en dat het Europese continent een islamitische monocultuur wordt zoals alle islamitische landen.

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Belgistan: Verplichte master voor islamleerkrachten

  1. Alphons Mantel // mei 12, 2017 om 08:36 //

    het beste is geen islam-lessen aan te bieden, maar wiskunde en atheistische filosofie ; dan pas leert men denken

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: