Nieuw

Apologeten pur sang: Erkende christelijke erediensten vragen beleid te verzoenen met godsdienstvrijheid

De vertegenwoordigers van de erkende christelijke erediensten, onder hen ook kardinaal Jozef De Kesel, vragen donderdagavond respect voor het fundamentele recht op godsdienstvrijheid, nu in beide landsdelen gedebatteerd wordt over het onverdoofd slachten.

Jozef De Kesel

In Vlaanderen heeft de politieke meerderheid een voorstel van decreet klaar rond onverdoofd slachten.

Dat wordt nog voor het reces in het parlement behandeld, om een verbod vanaf 1 januari 2019 mogelijk te maken. Het Waalse parlement heeft vorige week in de commissie Leefmilieu gestemd voor een verbod op ritueel onverdoofd slachten vanaf 1 september 2019.

In een gezamenlijk persbericht stellen de vertegenwoordigers van de erkende christelijke erediensten in België donderdagavond dat de kritiek op onverdoofd slachten “geen dekmantel mag vormen voor een discours van misprijzen voor de levenswijze en spijswetten van onze joodse en islamitische medeburgers”. Ze wijzen er ook op dat er naast het ritueel slachten “nog heel wat andere problematische punten zijn in de voedingsindustrie en de vleesverwerkende nijverheid die, gezien de schaal ervan, minstens evenveel prioriteit verdienen”…

leesverder>>
knack
Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1532 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

2 Comments on Apologeten pur sang: Erkende christelijke erediensten vragen beleid te verzoenen met godsdienstvrijheid

  1. Alphons Mantel // mei 12, 2017 om 08:20 //

    ritueel slachten moet altijd verboden worden, doch die bende slapjanussen in het parlement en departement vonden alles goed

    Liked by 1 persoon

  2. Ze zijn als de dood voor de goddeloze mens die zich niets meer van sprookjesboeken en zalvend gezever aantrekt. Ze zien de afbrokkeling van hun eigen onaantastbare positie die er een was van de kardinaal naast de keizer. Ze houden elkaar het handje vast want als de ene sekte hun bevoorrechte positie wordt afgenomen volgt de rest heel snel.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s