Nieuw

Stichting bepleit vervolging bedrijven die Zwarte Piet gebruiken

De Stichting Nederland Wordt Beter wil dat bedrijven die afbeeldingen van Zwarte Piet gebruiken worden vervolgd. Dat bepleitte de organisatie woensdag in een civiele zaak voor de rechtbank van Amsterdam.

“Wat Nederlanders in hun vrije tijd doen met Zwarte Piet is hun eigen zaak”, stelt de woordvoerder van de stichting Jerry Afriyie. “Maar in openbare ruimten willen wij niet geconfronteerd worden met dat racistische stereotype beeld dat herinnert aan het slavernijverleden.”

De stichting vroeg eerder het Openbaar Ministerie tevergeefs de zaak in behandeling te nemen. Daarom stapte de organisatie naar de rechter. De zaak diende woensdag achter gesloten deuren. Ook documentairemaakster Sunny Bergman heeft zich bij het initiatief aangesloten.

De woordvoerder van Nederland Wordt Beter noemt als grote bedrijven die Zwarte Piet nog veelvuldig opvoeren onder meer de Albert Heijn en de Xenos. Ook het Sinterklaasjournaal zou via de beoogde procedure moeten worden gedwongen het beeld van Zwarte Piet aan te passen.

Nu.nl >>

We gaan het niet meer uitleggen, dat hebben we al vaak genoeg gedaan.

Blacks started the African slave trade, Muslims expanded it and carried it to new heights of brutality, white people stopped it.

Then Europeans gave blacks and muslims independence and blacks and Muslims restarted the African slave trade all over.

Het is je eigen fukking schuld.

Als het je hier niet bevalt ken je opdonderen. Als dit een smerig blank racistisch land is dan vraag ik me af wat je hier doet.

Cheap Flights to Africa – Save Up To 70% Here – cheapflights.com‎

Adv.global.cheapflights.com/Africa

Browse Thousands Of Offers. Find The Perfect Flights To Africa Today.

Kwade brieven kunnen hier naar toe:

Stichting Nederland Wordt Beter
Postbus 22004
1100 CA Amsterdam

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9279 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Stichting bepleit vervolging bedrijven die Zwarte Piet gebruiken

 1. Past helemaal in het doel van de huidige volksmennerij: trek de hele zooi uit elkaar, zet ze tegen elkaar op, haal de samenhang weg. Want het is natuurlijk simpeler om een kudde schapen de goeie kant op te laten lopen als ze alleen maar bezig zijn elkaar te bijten of naar de grond te kijken. Vroeger gingen we altijd ‘even naar buiten’, op wilde wijven jacht, appels jatten bij de boer, desnoods de stoeptegels uit de trottoirs voor tegen de wouten. En als er 1 van ons iets overkwam brak op een tribale wijze de pleuris uit, de schuldige in de nok van de hooischuur opgeknoopt of met een betonblok aan de poten de Waal in geflikkerd waarna de veldwachter, die in de straat van de hangert woonde constateerde dat dit nu een schoolvoorbeeld van zelfmoord was geweest en niemand het had kunnen zien aankomen.

  Vandaag kijkt iedereen die even ‘naar buiten’ wil eenzaam en alleen op het schermpje van een electrisch ding waarop het nieuwe buiten te zien is, geheel volgens de wensen van de schapenslachters. In de laatste zin had ik ‘schaapsherders’ staan, maar gauw weggehaald vanwege belediging van die mensen. Ik zeg u, zorg voor een roeiboot, blikken bruine bonen en een lekker wijf en zoek op dat electrisch ding op Argentinië. Ja, ver roeien maar daar kregen die rooje rotzakkige schapenslachters allemaal geen parqchute zoals die Rutte wel kreeg. [kudt]

  Liked by 1 persoon

 2. Like

 3. Esperanza // mei 11, 2017 om 15:11 //

  Kijktip!

  Like

 4. De Witten. // mei 11, 2017 om 19:01 //

  En gaan ze de nakomelingen van die Afrikaanse stammen, die hun eigen volk verkochten ook vervolgen/aanspreken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s