Nieuw

Sietse Fritsma: ‘Kabinet speelt Russische roulette met illegalen’

Staatssecretaris Klaas Dijkhoff (VVD) speelt ‘Russische roulette’ met afgewezen asielzoekers, is het oordeel van PVV-Kamerlid Sietse Fritsma. Dijkhoff kreeg vandaag kritische Kamervragen over het asielbeleid van het kabinet.

Het bericht dat vorig jaar 8.000 afgewezen asielzoekers zonder begeleiding zijn ‘losgelaten op de samenleving’, zorgt voor verontwaardiging onder Kamerleden. De PVV pleit ervoor illegalen zo veel mogelijk vast te zetten als ze niet begeleid het land kunnen worden uitgezet.

Criminaliteit

In heel 2016 zouden 8.000 migranten ‘zonder toezicht zijn vertrokken’. In de eerste twee maanden van 2017 waren het er 2.000. Waar die migranten zijn gebleven, is onbekend. Het gros van de migranten die in Nederland blijven, komt terecht in de illegaliteit, zeggen hulporganisaties.

Dijkhoff ruziet al jaren met landen als Marokko en Algerije, die in veel gevallen weigeren om afgewezen asielzoekers terug te nemen. Noord-Afrikaanse landen gebruiken asielzoekers volgens critici als chantagemiddel om Europese landen geld af te troggelen als ze afwillen van afgewezen asielzoekers.

Ter Apel en Groningen hebben al maanden te kampen met problemen door honderden, vaak criminele, afgewezen asielzoekers.

‘Russische roulette’

Fritsma legt de schuld bij het beleid van de VVD. ‘Duizenden illegalen laat u los op de samenleving…

leesverder>>
elsevier\baukeschram
Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1430 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

5 Comments on Sietse Fritsma: ‘Kabinet speelt Russische roulette met illegalen’

 1. Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // mei 11, 2017 om 20:32 //

  Bij afgewezen onbegeleide asieleisers net als bij “genezen” TBS’ers is er iemand die de toestemming geeft om ze los te laten en niemand die verantwoording moet afleggen voor de misdrijven die daarna worden gepleegd.
  Ik stel voor dat er voor iedere losgelaten asieleiser iemand van een NGO die deze lieden importeerd of de import faciliteerd word gekoppeld aan deze losgelaten individu en de eventuele misdrijven compenseerd op financieel en strafrechterlijk niveau mocht de asieleiser het niet kunnen of niet te vinden zijn, lijkt me redelijk. Jullie hobby, jullie verantwoordelijkheid.
  Idem voor wie vrijlating van een TBS’er ondertekend.

  Liked by 1 persoon

 3. Duchesne // mei 11, 2017 om 20:33 //

  p.s. wiewas de rechterdieSaban Baran losliet….lijkt me de aangewezen persoon om als eerste achter de tralies te zetten als compensatie voor gederfde gerechtigheid voor de bevolking…

  Liked by 1 persoon

 4. Tweetje onderin Fub, thnx

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: