Nieuw

Moslims mogen legaal verkrachten in Europa

West-Europa is op weg om verkrachting door immigranten te legaliseren

Frankrijk, Zweden, Duitsland en andere Europese landen zijn op weg om verkrachting door immigranten te legaliseren omdat het “hun cultuur” is.

Hoe verbijsterend dit ook mag lijken, het recente aantal verkrachters dat zware straffen ontloopt suggereert dat er al een precedent in werking is om verkrachting door immigranten te decriminaliseren omdat ze de westerse wetten omtrent verkrachting ‘cultureel niet begrijpen’ en het woord NEE ook niet.

In het kort; verkrachtingen door immigranten worden gebagatelliseerd als ‘cultureel onbegrip’ en op die manier krijgen de slachtoffers nooit gerechtigheid, wat er in feite op neer komt dat legalisering van verkrachting eigenlijk al een feit is.

Bijvoorbeeld, een Duitse rechter ontsloeg onlangs een Turkse druksdealer van verkrachting ondanks dat die elk woord van het 23-jarige slachtoffer geloofde, omdat volgens de rechter wat het slachtoffer ‘als een verkrachting ervoer’, inclusief dat haar hoofd tussen twee bedpoten in geramd werd, in Turkije ‘cultureel’ gezien wordt als een beetje ‘wilde seks’.

De aanklager gaf toe dat het voor het slachtoffer overkwam als een schok, volgens de Märkische Allegemeine, aan de andere kant was er geen veroordeling mogelijk omdat er geen bewijsbare intentie was van verkrachting door de dader.

De Turkse man beweerde dat hij helemaal geen verkrachting zou kunnen plegen omdat hij een moeder en een zuster heeft.

“Het linkse narratief heeft oorspronkelijke Duitsers zo geïndoctrineerd dat hun multiculturele respect en bureaucratisch conformisme zelfs in staat is om wat zonder twijfel verkrachting is om te draaien tot een beledigende culturele vraag, een vraag waarop zowel de rechtsprekende autoriteit als de verkrachtte vrouw JA op antwoordden”, zoals Damian Black van Return of Kings opmerkte. “Al het bewijs was duidelijk, er was geen onenigheid over, maar het werd afgedaan als een etnisch misverstand.”

Dit beperkt zich niet tot Duitsland alleen. Zoals ik in april berichtte, kreeg een moslim in Zweden geen gevangenisstraf nadat hij een tiener anaal verkracht had “omdat hij NEE niet kon begrijpen”, volgens het hooggerechtshof in Zweden.

Bron: https://www.infowars.com/rape-legalization-gains-ground-amid-migrant-influx-in-europe/

Laatste vier zinnen ingekort/weggelaten want niet zo relevant voor ons.

Wel relevant is dat wij ook al met regelmaat over deze praktijk hebben gepubliceerd:

Abdul uit Irak verkracht 14-jarig meisje – wordt vrijgesproken van verkrachting omdat hij “waarschijnlijk ADHD heeft” en niet een nee kan interpreteren

19-jarige Syrische asielzoeker veroordeeld tot 2 maanden gevangenisstraf voor kinderverkrachting

Politie stopt verkrachting 6-jarig meisje door asielmisbruiker in doofpot

Verkrachting 18-jarig meisje door lid van het nieuwe Herrenvolk stilgehouden

Aanranding in Mechelen – overheid verzwijgt dat de daders allochtonen waren

Asielzoeker deelgenomen aan groepsverkrachting – krijgt € 15.000 schadevergoeding

Politie laat moslims Nederlandse vrouwen verkrachten

Dat zijn zo snel even een paar voorbeelden die ik zie als ik ‘verkrachting‘ intyp in onze zoekbalk, en dan ben ik op pagina twee en het zijn er 23. En dan heb ik aanranding of vrijspraak of andere relevante zoekwoorden nog niet geprobeerd … Die lijst kan een heel eind uitgebreid worden als je een beetje zoekt. En dat is dan alleen nog binnen onze website, als je ook daar buiten gaat kijken. Nou ja, u begrijpt het punt; dit gebeurt all over Europe.

Het is nog erger dan dat. Als je bij een gerechtsgebouw gaat staan om op de openbare weg moslimverkrachters te filmen dan word je opgepakt en opgesloten en krijgt een spreekverbod voor een paar weken:

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

40 Comments on Moslims mogen legaal verkrachten in Europa

 1. Ja en dat betekent gewoon dat je gedwongen wordt het recht in eigen hand te nemen. We worden niet meer beschermd tegen dit soort (ik noem het geen mensen). Als het binnen mijn familie zou gebeuren help ik ze van deze wereld af en klaag de staat aan. Binnen halen ongewenste elementen en ons daar niet tegen beschermen.

  Liked by 3 people

 2. Carmon // mei 11, 2017 om 10:26 //

  Hmm, die moslimverkrachter in Kampen kreeg anders wel 12 jaar cel. Dat is net zo lang als Volkert van der Graaf in de bak zat voor zijn moord op Pim Fortuyn.

  Like

 3. Öngeloofelijk maar zô waar ! Äat de Jonge burger{vader} van Dronte misbruikte zelfs bevrijdingsdag ! om in zijn “speech”zijn wanbeleid te verdedigen aangaande het verzoek uit Kampen van zijn collega om een ävondklok in te stellen v zijn Rapefugees in het Drontse AZC ! Bevrijdingsdag was voor hem kennelijk ,”hêt moment om andersdenkenden er op te wijzen dat deze “rapefugees hier naar toe “gevlucht”zijn om vrij te zijn ! De verkrachter van dat 17jrg meisje , heeft haar ook geprobeerd te wurgen , ên te verdrinken ! Ën deze schoft liet aan de media weten dat er een Drontenaar aangehouden was ! “Geen asylzoeker zonder “status ! Als het een van mijn dochters was geweest , had ik zonder wroeging ! “Misschien vast-gezeten voor moord op een “plichtsgetrouwe””burgemeester ! Geen Bluf !!

  Like

 4. Yvonne // mei 11, 2017 om 13:16 //

  de moslims hebben het toch gezegd we veroveren jullie landen , verkrachten jullie vrouwen, maken verkrachten legaal, nu nog allemaal niet Nederlandse agenten, eerdaags ook niet Nederlandse rechters, dat gaat helemaal volgens plan, is een filmpje dat chinezen in de metro paar baardapen de metro uitslaan, ze lopen toch overal op deze aarde

  Liked by 1 persoon

 5. Republikein // mei 11, 2017 om 14:14 //

  Professor of Islamic Law.
  Dus is het zo.

  Like

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Er hoeft geen derde Wereldoorlog te komen! Eurabia is al bezet!

  Like

 7. Een iedereen die in Nederland woont, wordt geacht de wet te kennen, wat dus mag en wat niet, mocht iemand uit het buitenland komen , en hier wonen, dan hoort diegene zich aan die wet te houden,

  Geen discussie mogelijk!!

  Like

 8. A teenager who immigrated to Australia from Afghanistan has escaped jail after a series of sex attacks because he grew up in a different culture.

  The court heard the teenager, who cannot be named, pleaded guilty to assaulting eight women and girls on a Surfers Paradise beach in January 2016.

  The judge accepted that seeing girls in bikinis is different to the environment in which he grew up.

  The teen, who lives in Victoria, is now on two years probation with no conviction.

  https://au.news.yahoo.com/a/35171584/teenager-avoids-jail-for-sex-attacks-due-to-cultural-differences/#page1

  http://www.abc.net.au/news/2017-04-26/teenager-gets-probation-eight-women-groped-surfers-paradise/8472758

  Liked by 1 persoon

 9. Ook de rechterlijke macht is van het padje af. Een teken des tijds.

  Liked by 2 people

 10. Europa mag hier een voorbeeld aan nemen! Zo reageert China op agressieve moslim-immigranten: https://twitter.com/kwilli1046/status/860955287074811905

  Like

 11. Oog om oog tand om tand, dan maar een handdoek over die hoofddoek.

  Like

 12. Schandalig zulke wetten toe te laten heren van ministers ! hopelijk komen ze jullie vrouwen en kinderen het eertst naaien eens zien hoe rap de wet dan veranderd !!!

  Like

 13. Battiau // mei 11, 2017 om 22:22 //

  Ik ken er nog zo ne goeie . Justitie deed buurtonderzoek naar eventuele moordzaak . Ze klopten aan bij een moslim en die kon zogezegd geen nederlands . Daarom ging parket weg . In dossier stond er omdat hij de nederlandse taal niet machtig was hebben ze hem niet ondervraagd . Het was potverdorie 1 van de daders en die kan maar al te goed nederlands !! Is dat gerecht nu achterlijk of wat is dat !!

  Like

 14. Peter // mei 12, 2017 om 12:26 //

  Erger is mensen die dit soort sites geloven

  Liked by 1 persoon

 15. Voelt goed om als je kop op het islamitisch hakblok ligt heel hard te roepen dat het niet waar is he.

  Like

 16. Wat een onzin zeg hahaha dit gaat nooit gebeuren dus he wie gelooft dit in godsnaam

  Like

 17. A. Montana // mei 13, 2017 om 00:35 //

  Zo hebben mijn vrienden van de motorclub ook nog nooit gehoord dat ze zo’n “rechter” niet met z’n allen vanachter zouden mogen pakken….

  Like

 18. skeeter // mei 13, 2017 om 04:36 //

  Zie ik het goed, lijkt dat er een paar struisvogels commentaar hebben.
  Vind dat ze wel legaal mogen verkrachten zolang wij maar legaal mogen schieten.

  Like

 19. We laten ze door, skeeter.

  We modereren niet vooraf. En we willen onze reageerders niet de gelegenheid onthouden om ze eens ferm de waarheid te vertellen 😉 Al viel dat in dit geval een beetje tegen.

  Jammer dat de roeptoeters niet met argumenten komen, dan zou er wat te bepraten vallen, maar kennelijk hebben ze die niet.

  Like

 20. skeeter // mei 13, 2017 om 06:43 //

  @ fub,
  het is ook veel gemakkelijker koppen snellen als deze nog in het zand zitten.

  Liked by 1 persoon

 21. tibbesma // mei 13, 2017 om 14:00 //

  hoe ver gaan we in europa nog gaan tot onze democratie kapot is voor mij mogen ze die mensen terug sturen ze hebben toch geen respect voor ons en zullen dat nooit hebben

  Like

 22. Het is hoog tijd voor een massale volksopstand, we moeten zelf de macht overnemen van de huidige sukkelaars. Mannen: wapen U.

  Like

 23. Like

 24. Like

 25. Gerrit Tienkamp // oktober 16, 2017 om 10:17 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogden reageerde:
  RATTE VOLK

  Like

 26. Tsja, ze moesten eens weten wat wij in onze cultuur niet gewend zijn…..mogen wij ons dan ook vrijelijk als wilde beesten gedragen tegenover die figuren?
  Ze hebben altijd de mond vol over gelijke behandeling en het volgen van de wet, dat geldt ineens niet meer voor zulk soort gore beesten? Allemaal vuile smoesjes….

  Like

 27. Like

 28. Ik zeg het maar 1 keer ,diegene die mijn familie leden aanrand schiet ik hartstikke DOOD of hij nu blank,zwart,getint of bruin ,rood of geel is ,Koning,Keizer of Admiraal,Burgermeester of Politieagent.

  Like

 29. Inderdaad recht in eigen hand!!! En dan zo voorbereiden/uitvoeren, zodat je niet zelf nog weer de lul bent.

  Like

 30. Jullie Nederlanders/Europeanen/witte/roze/JeZus gelovigen verkrachten KLEINE KINDEREN….KLEINE KINDEREN….KLEINE KINDEREN….WAAROM IS HET VOLGENS JULLIE GOED OM KLEINE KINDEREN TE VERKRACHTEN?? Ik snap echt niet. JULLIE klagen over andere bevolking maar jullie soort is het viezeste soort dat het bestaat. GESCHIEDENIS LAAT ZIEN HOE SMERIG JULLIE VOLK IS….

  Like

 31. Wie gelooft nou deze haatzaaierij. Wat een fucking onzin. Meten is weten en de bron klopt al niet.

  Like

 32. Dat mogen ze niet: als er maar eens harder gestraft zou gaan worden.

  Like

 33. Horen Zien en Weten!

  Like

 34. Moet je kijken hoe snel een wetswijziging ontstaat als een van de kamerleden- op welke manier dan ook- het slachtoffer wordt van een vergrijp. Doordat ze zo geisoleerd leven, weten ze niet wat het is om overgeleverd te zijn aan zulke daders.

  Like

 35. Greengo // mei 29, 2019 om 16:18 //

  @joke, welke wetswijziging heeft het hieronder geplaatste voorval in jouw beleving opgeleverd?

  https://fenixx.org/2018/08/09/haags-pvv-raadslid-willie-dille-de-dood-in-gejaagd-door-extreem-links-en-hun-knuffelmoslims/

  Like

 36. Diane Bernaerts // mei 29, 2019 om 23:39 //

  Hmmm, dagelijks lees je in de krant over “echte” Belgen die hun (ex)partner of een bekende (of zelfs onbekende, zoals Julie onlangs) verkrachten en zelfs vermoorden en over echte Belgen die hun eigen dochtertje, nichtje of vriendinnetje van hun dochter jarenlang verkrachten, en die komen er telkens vanaf met een flutstrafje, soms zelfs zonder één dag in de cel te zitten! Neem gewoon de krant van vandaag was en je vindt er weeral twee!

  Like

 37. @Diane Bernaerts // mei 29, 2019 om 23:39

  “Hmmm, dagelijks lees je in de krant over “echte” Belgen die hun (ex)partner of een bekende (of zelfs onbekende, zoals Julie onlangs) verkrachten en zelfs vermoorden…”

  Ja en? Maakt het dat minder erg?
  Dat met name de Belgische Justitie verrot en corrupt is, is mij al lange tijd duidelijk. En over blanke seksmisdadigers berichten we ook. Moeten we de islamitische seksdelinquenten ontzien omdat autochtone Belgen het ook doen? In een ander licht dan “maar hullie doen het ook dus kop houden” kan ik je opmerking niet beschouwen.

  Een kleine greep:

  Kindermoordenaar Marc Dutroux eist vrijlating: Getuige berichtte van “rijke en machtige mannen” die bij seksfeesten kinderen doden

  Wordt ons land bestuurd door pedofielen?

  Pedofilieschandaal: Hebben Hillary Clinton’s campagnemanager John Podesta en zijn broer Maddie McCann ontvoerd?

  Paus Franciscus erkent: wereldwijd 8000 pedofiele priesters in dienst

  Like

 38. Hans Kreuger // juni 27, 2019 om 21:18 //

  Het maakt geen bal uit wat voor kleur de verkrachter heeft, in de bak is hij relatief veilig, ik zie hem liever op straat als doelwit van de familie van het slachtoffer.

  Like

8 Trackbacks / Pingbacks

 1. Afghaanse aanrander ontsnapt gevangenisstraf omdat hij uit een vreemde cultuur komt en niet gewend is meisjes in bikini te zien – Fenixx.org
 2. En wéér verzwijgen de media dat de daders Marokkanen waren – Fenixx.org
 3. Voordeur gevangenis voortaan open voor als gedetineerden hun sleutel kwijtraken – Fenixx.org
 4. Als 1984, a Brave New World, Islam, Kafka, Fakemedia en De Dictatuur de handen ineenslaan – Fenixx.org
 5. Sekshorror – meisje, 17, drie maal seksueel aangevallen binnen één uur in islamitisch Oost-Londen
 6. Honderden Londense zedendelinquenten, waaronder 16 verkrachters, komen er vanaf met een standje
 7. ‘Islamgeleerde’ doet een Mohammedje – verkracht een kind – krijgt geen straf omdat moslims straffeloos mogen verkrachten in Europa
 8. Moslims mogen legaal verkrachten in Europa | Y gwir yn erbyn y byd

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s