Nieuw

Koranlezing 11 mei 2017, Surah 2 / Ayat 221

Deze ayat (vers) valt veel over te zeggen omdat het nogal wat impliceert. Al deze implicaties staan volledig haaks op onze samenleving, haaks op onze democratie, haaks op onze rechtsstaat en haaks op onze normen en waarden.

Om te beginnen wordt u als niet-moslim weggezet als afgodendienaar. Er staat hier geen nadere nuancering dus als u géén religie aanhangt wordt u hier eveneens onder geschaard. Wel dient opgemerkt dat dit vers geabrogeerd is door Surah 5:5 waarin gesproken wordt over “kuise” vrouwen (moslima’s) en zelfs die vrouwen aan wie de moslimba’al (ba’al=meester) Allah het boek eerder gegeven had (joden). Maar ook bij abrogatie komen versen niet te vervallen ook al zijn ze “vervangen” omdat niemand de “heilige” koran kan of mag wijzigen. Het is immers het onfeilbare eeuwige universele boek van de moslim-god voor de mensheid (alléén moslims; want u bent als ongelovige minder dan een dier, het ergste wezen dat bestaat).

Het vreemde is hier, zoals op de meeste plaatsen in de koran, dat er gesproken wordt over de vrouw maar tegen de man. De vrouw is hier het lijdend voorwerp, zij heeft hierin géén zeggenschap. In het tweede gedeelte gaat het namelijk over het uithuwelijken van vrouwen met een advies aan de moslimman. Waarom zijn mohammedaninnen zo onderdanig aan hun partner en gedragen zij zich als een slaaf? U weet het nu.

De boodschap is hier feitelijk dat een moslim nooit een niet-moslim mag huwen op straffe van Allah. Niet zo verwonderlijk omdat een gelovige zelfs geen vrienden mag zijn met een ongelovige volgens zowel de koran als hadith Al-Bukhari. Dit soort zaken, als ook de totaal verschillende benadering van enerzijds broeders/zusters en anderzijds de ongelovigen, maakt dat de islam uit een dualistisch denken bestaat. Dualisme is de kern van de islam en dat is precies wat de islam zo kwalijk maakt voor de mensen die met heel die islam niets van doen hebben. Geen enkele ander religie dicteert zijn aanhangers wat deze dienen te doen in het licht van omgang qua straf, strijd en dus oorlog, tegen buitenstaanders van die religie. Alleen de islam heeft en hanteert zo’n oorlogshandboek.

Een andere implicatie hier is het geoorloofd neuken met slaven omdat deze op één lijn gesteld worden met het huwelijk. Mohammed was geobsedeerd door seks en dat komt dan ook veelvuldig voor in de koran, zelf had hij zo’n 13 vrouwen waarvan gezegd in de hadith dat hij die in één nacht deed… (om even in de actualiteit te blijven.) Aisha was zijn 6-jarige lievelingetje die hij overigens pas neukte toen zij de leeftijd van 9 jaar had bereikt. Dat terzijde. Het is lachwekkend dat hier wordt gesproken over een “gelovige slaaf” omdat een slaaf bezit is waarmee de moslim kan doen wat hij wil. De slaaf of slavin is immers gekocht op de slavenmarkt òf is verkregen als oorlogsbuit uit strijd met de ongelovigen. Waar komen toch al die kindhuwelijken vandaan? U kunt m zelf invullen nu.

De trigger bij het hebben van seks is hier het al dan niet geloven van de vrouwelijke wederhelft. Ook is het vandaag de dag zo, dat vrouwen, indien zij met een moslim willen trouwen, zich dienen te bekeren tot de islam. Vanuit een overheersende rol van de man wordt dit opgelegd. “Ongelovigen leiden de gelovige naar de hel” is de boodschap, en daar zijn de naïeve gelovigen, de mohammedanen ook wel moslims ook wel islamieten, erg gevoelig voor, zelfs zijn zij bereid te sterven voor die praatjes over hel en paradijs. Het vuur staat in de koran altijd voor de hel. Waar komen al die “martelaren” toch vandaan? Welnu, dit soort indoctrinatie drijft die mensen naar dergelijke jihadistische hoogten…

Als laatste een normen en waarden puntje. Zo dwars op wat binnen onze samenleving leidend is, staat hier dat vergiffenis en paradijs uitsluitend daar zijn voor de mohammedaan door absolute gehoorzaamheid aan de wetten van de islamitische ba’al Allah. Dat, terwijl wij vergiffenis geven wanneer iemand berouw toont van zijn spreken of handelen. Dit heeft natuurlijk te maken met onze van oudsher christelijke roots. De bijbel predikt iets soortgelijks. Echter berouw in deze context is de koran vreemd. De moslim dient de tekenen van zijn ba’al Allah altijd te volgen (en in het verlengde daarvan de pedoprofeet Mohammed, maar daarover later meer) want bij ongehoorzaamheid of hypocrisie dan volgt er een zware straf en gaat dat ten koste van te verdienen pluspunten voor toegang tot het paradijs. Waarom vinden teveel mohammedanen toch dat de wet van Allah prevaleert boven de grondwet? U kunt het nu invullen.

Enfin, kort samengevat over deze ayat;

 • Vrouwen zijn minderwaardig
 • De man heeft absolute zeggenschap over de vrouw
 • Huwelijk moslim met een ongelovige vrouw onmogelijk
 • Slavinnen, Seksslavinnen geoorloofd
 • Ongelovigen leiden naar de hel
 • Allah’s wet dient opgevolgd te worden op straffe van de hel
 • Koran is puur wettisch
 • Dualistische benadering van gelovige / ongelovige

Hopelijk heeft u er iets van opgestoken.

Share/Deel deze boodschap ter verspreiding van het ware gezicht van de islam, dank.

Fijne dag.

Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1434 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

4 Comments on Koranlezing 11 mei 2017, Surah 2 / Ayat 221

 1. Duchesne // mei 11, 2017 om 15:52 //

  ..lijkt me dat zulke regels een geweldig zijn voor mannen met een minderwaardigheids gevoel en een zegen voor vrouwen met een minderwaardigheids gevoel. Niet zelf hoeven nadenken, gewoon bevelen of luisteren, Al naar gelang je wel of niet een plastuit hebt. niks intelligentie, talent of persoonlijkheid, gewoon simpel ‘as is…”
  Mijn hond heeft ook de positie van de vrouw zoals bij de moslims, met het verschil dat ik mijn hond niet sla, neuk of hoer noem. Mijn hond is een vriend die wat moeite heeft met het invullen van belastingpapieren, autorijden en wiskundige vraagstukken. Werken heb ik hem nooit zien doen, maar ik ga niet oordelen….daarom heb ik dan ook een vrouw genomen, en voor sex natuurlijk. Het zou kunnen dat ik degene ben die door een vrouw genomen is, en dat ik het beseft mis maar ach, het voelt zo lekker…

  Wat ik niet snap is dat al deze informatie gewoon beschikbaar is en dat er nog vrouwen zijn die het moslimdom verheerlijken, ik bedoel, hoever moet je van de pot zijn om hen die jou tot dier degraderen te beschermen. Zelfs de Bhoudist in zijn eeuwig durende vluchtgedrag heeft een bepaald stukje zelfrespect…

  De mens die God of goden aanbid, zijn leven richt naar deze oorsprong, die mens is een belediging voor de god of goden waarin deze geloofd…., Wel alles toeschrijven aan de machtige schepper, maar vervolgens diezelfde scheppingen vernielen en vernietigen…..omdat ze niet goed zijn……welke dienaar of slaaf durft het de werken van de meester af te keuren…? enkel de hypocriet.

  Wat er is, neem wat je nodig hebt, laat wat heel is heel, maak voor zover wat kapot is weer goed, en leef…..en wie conflicten zoekt, ga ze uit de weg en versperren ze die weg, vernietig ze zonder verdere gedachten of wensen, streef enkel naar rust en het zelf eigen heer en meester over je leven zijn. Zijn daar nou zoveel kerken en nmini eftelings voor nodig, of dikke boeken of rollen papier? Papier op rol en uit boekjes is prima voor de wc, eender wat de tekst ervan is. papier is vooral handig als je een keer teveel olijfolie in het eten hebt gehad of de vis van de visboer was iets langer geleden gestorven dan werd gezegd…

  Religie, het is een bezigheid voor de ziellozen en zwakkeren van geest maar een gevaar voor hen die het leven als een cadeau zien en daar met respect gebruik van maken. Vrijheid is het op een na meest angstwekkende voor een slaaf en voor een overheid, iemand die ook geniet van die vrijheid het grootste….

  Gelijkheid is vrijheid mits je de waarde ervan kunt inzien. Anders word het een excuus voor iets wat geen uitleg nodig heeft.

  Liked by 1 persoon

 2. Esperanza // mei 11, 2017 om 16:13 //

  Mooi comment, Duchesne!

  Fromm had d’r ook wat over te melden.

  .

  Liked by 1 persoon

 3. Facilitators van dat ubermenschengeloof moeten allereerst worden uitgeschakeld.

  Like

 4. Inderdaad de voeding weghalen en droogleggen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: