Nieuw

Twaalf meisjes aangerand tijdens schoolreisje

Twaalf meisjes zijn dinsdag op schoolreisje in het museum Technopolis in het Belgische Mechelen aangerand door vier jongens. Ze hebben daarvan aangifte gedaan.

De meisjes van dertien tot vijftien jaar zitten in de tweede klas van het Rythovius-college in het Brabantse Eersel. De vier verdachten van 13 en 14 jaar zijn meteen herkend in het museum en zullen nog worden gehoord.

Ook vier meisjes uit het Vlaamse Neerpelt zijn slachtoffer geworden van de jongens. Dat meldt een woordvoerder van Technopolis.

Op de wc en in de tentoonstellingsruimte zijn de meisjes op hun borsten en billen betast, bevestigt de woordvoerder. “De meest intieme delen van hun lichaam, dat maakt het zo vies en naar. Niet onder de kleding, zover is het niet gegaan. Maar het zijn handtastelijkheden die echt niet door de beugel kunnen. Ik hoop dat de verdachten hun straf niet ontlopen. Dit is onaanvaardbaar, ongepast gedrag.”

Lees verder:

http://www.telegraaf.nl/binnenland/28134518/__Meisjes_aangerand_op_schoolreis__.html

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4124 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on Twaalf meisjes aangerand tijdens schoolreisje

  1. Verbaasd dat de NOS dit ook gemeld heeft ! “Maar ze zijn” vergeten” om de alom bekende afkomst te melden ,”discrimminatie van de Belgen ! “Belgishe jongens”!!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: