Nieuw

Turkije wil Nederland voor de mensenrechtenraad slepen

De Turkse vertegenwoordiger spreekt van een jarenlange ‘verslechterende mensenrechtensituatie’ en ‘xenofobische en islamofobische trends’.

‘De hele verkiezingscampagne in Nederland werd besmeurd door het hatelijke taalgebruik vanuit alle politieke partijen richting moslims,’ aldus de Turkse vertegenwoordigers. De regering onder de Turkse president Recep Tayyip Erdogan haalde tijdens de Nederlandse verkiezingscampagne meermaals uit naar PVV-leider Geert Wilders. De Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Cavusoglu verweet Wilders er ‘fascistische denkbeelden’ op na te houden.

Elsevier >>

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Turkije wil Nederland voor de mensenrechtenraad slepen

  1. Turkye moet hand in eigen boezem steken. Wat te denken van de gonocide van de Armeniers en het voortdurende belagen en uitroeien van de Koerden.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: